Şimdi Ara

Dsl ışığı yanıyor ama internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde ttnetin verdiği Zyxel vmg3312 b10b modem vardı. TTNet modem kilidini kaldırıp kullanıyordum. Arada internet ışığı kırmızı yanıyor ve internet gidiyordu. Modem adaptörünü çekince kendine geliyordu. Arıza kaydı oluşturuyorum sorun modemden kaynaklı diyorlar. Modemi değiştirip Asus n16 aldım. Yine sorun devam ediyor. Daha önce yaşayan oldu mu böyle bir sorun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Geçen gece bende de 00:30 civarı sadece DSL ışığı yanıp IP almama durumu vardı biraz bekledim gelmedi sonra bilgisayarı kapatıp yattım. Gece 01:30 civarı tekrar geri gelmiş sürekli tekrarlanan bir durum değil arada bir DSLAM resetlemesi yapıyorlar sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Ara ara oluyordu ama adaptörü çekip takınca kendine geliyordu son 1 haftadır her akşam internet gitmeye başladı modem arayüzünden ayarları yaptım duzeltemedim Asus n16 modem aldım, denemek için adaptörü çıkarıp taktım yine gitti ve gelmedi teknosaya sordum Asus modemler adaptörü çekince resetleme yapar çekme adaptörü dedi modem kurulumu yaptım 2 gündür sorun yok gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de var, iptal dilekçesini verdim. Netspeed'e geçiyorum. 1 haftadır aynı terane . Baydılar artık, 2 senedir de sorunsuz kullanıyordum halbuki..

    Deseler işte 2 hafta boyunca ağ çalışması var, hat olmayacak filan ona göre plan yapar insan.

    Sallamıyorlar, bende sallamıyorum.
  • Aynı sorunu 3 gündür yaşıyorum. 3 gündür internetim kesik, Türknet destek ve burdaki Türknet Destek temsilcisi arkaplanda çalışıyorlar felan diye bizi oyalıyorlar. Aynı ilçede 3 arkadaşımda da aynı sorun vardı. Dün diğer ikisinde modem ip almış internete bağlanmışlar ama bende hala sorun aynı şekilde devam ediyor. Sorun Telekom kaynaklı değil tamamen Türknet kaynaklı. DSL var, sadece modem kayıtlı kullanıcı adı ve şifre ile bağlantı kurup ip alamıyor. Türknet sorunu anlamamazlıkdan gelip sürekli oyalıyor ama böyle devam edemez, ayda bir kaç kez aynı sorunu yaşıyorum. Önceleri 2-3 saat sürüyordu şimdi 3 gündür aynı sorun devam ediyor. Sorun devame ederse bende başka ISS'ye geçeceğim.

    Dsl ışığı yanıyor ama internet yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgkuz -- 8 Mart 2019; 9:42:3 >




  • exodusium kullanıcısına yanıt
    Ben de ana sağlayıcılardan birine geçmeyi düşündüm ama şuan 35mbps sınırsız kotasiz taahhütsüz 50tl'ye kullanıyorum iss degistirsem hem aynı hızı alamıyorum hem 2 kat fazla ödüyorum. Modemi değiştirdim şimdilik sorun yok birkaç gündür, umarım olmaz da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hgkuz H kullanıcısına yanıt
    Modeminiz nedir ? Ben modemi değiştirince sorun düzeldi gibi 2 3 gündür kesilme yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde 3 tane modem var, airties, tp-link, huawei658c. Hepsinde durum aynı. Kaç defa reset atıp yeniden kurdum bunları. Turknette sürekli bu sorun yaşanıyor.
  • 1 haftayı geçtik bizde de aynı sorun var, iki gündür beşinci ışık yanmaya başladı tplink modemde, hayrolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi güncellemiştim 1.5 hafta rahat ettim bugün yine kopma oldu şu meşhur ünlem hatası windowstan düzeltme yaptım tekrar oldu 2kere daha yaptım şuan sorun yok Türknet buna bir açıklama getirmesi lazım artık.
  • Bu olayın modemle alakası yok bosuna modem almayım ben bu sorunu 1.5 yıldır yaşıyorum bağlattıgımdan beri internet ve link ısıkları yanıyor ama ip alamıyor bazen 1 saaat gidiyor defalarca power tusundan resetlememe ragmen gelmiyor sebeplerim oldugu icin tahutlu internet baglatamıyorum ama bıktırdı iyice defalarca arıza kaydı actım hepsindede sorun gçremedik diyerek kapatıyorlar
  • Ben bu sorunu belki iki yıldır yaşıyorum. Modem ayarlarına girip ttnet'in adsl şifresini girip kaydet dedikten sonra geliyor. Telekom'u aradım sorun modem kaynaklı dediler, ip alamıyor modem dediler. Garantisi de dolmuş, yeni modem talep edecektim gelecek modem yine aynı modem olur diye vazgeçtim. Hangi modemin geleceğini onlar bilmiyorlarmış stokta ne varsa o geliyormuş. Bu modemin sıkıntısını çözebilen biri varsa paylaşırsa çok güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 16 Temmuz 2019; 12:43:2 >
  • Aynı durum 2 haftadır Zonguldak'da da mevcut. Dsl ışığı yanıyor ancak internet yok. Özellikle akşam saatlerinde oluyor.
    Ben de netspeed veya millenicom düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.