Şimdi Ara

dsl isigi durmadan yanip sonerken ethernet isigi gelmiyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar uste dedigim gibi dsl ısıgı durmadan yanıp sonuyor ve itternet isigi gelmediginden dolayida net gelmiyor aksama kadar boyle bilen sorunu cozen arkadaslarimiz varsa cok sevinirim duaciniz olurum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lester1233

Evet arkadaslar uste dedigim gibi dsl ısıgı durmadan yanıp sonuyor ve itternet isigi gelmediginden dolayida net gelmiyor aksama kadar boyle bilen sorunu cozen arkadaslarimiz varsa cok sevinirim duaciniz olurum .

kesin kablolamada bir sıkıntı var benim düşüncem bu birde başka modem ile deneyin
  • Baska modemle denedim ayni durumda gecen sefer kablo kppmustu birbirine geri bagladim ama ?

• Beyler bilen yok mu ??

• Dsl ışığı yanmıyorsa Arıza kaydı bırak ethernet ise drivelarını kontrol et pc nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 30 Nisan 2015; 15:26:24 >
  • İnternet ışığı mı ethernet ışığı mı? Ethernet kablosu ile bir bilgisayara bağlantı yapmazsanız haliyle ethernet ışığı yanmaz :) İnternet (dsl) ışığı yanmıyorsa arıza kaydı bırakın.
  • Arkadaslar kusura bakmayin dsl isigi durmadan yanip sonuyo o yuzden internet isigi gelmiyor ethernet yaniyo .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lester1233 L kullanıcısına yanıt
    Ozaman arıza kaydı bırakın hocam şimdiye yapılmıştı.
  • Arıza kaydı nasil yapiliyor bilmiyorum anlatabilirmisin bi zahmet arkadasim .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lester1233 L kullanıcısına yanıt
    Servis sağlayıcın ttnetmi eğer öyleyse 444 0 375 i ara ev telefonu varsa ses varmı bir bak yoksa direk 121 ara oradan arızaları seç ama sade net sorunluysa ttneti ara 48 saat içinde çözülürdü en geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.