Şimdi Ara

Dsl alamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşıma internet baglattık ama bi türlü dsl sabit kalmıyor dört beş kez yanıyor sonra gidiyor tesisatı kontrol ettirdik sorun yok modem de de sorun oldugunu düşünmüyorum problem ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemi resetleyip şifre kullanici adi ve diğer ayarlar yapmayı denediniz mi.

• cakin kullanıcısına yanıt

Evet sıfırlayıp tekrar girdik düzelmedi

• Birkaç ihtimal var,

1. Kurulumu yapan ve portunuza sizin devrenizi bağlayan telekom ekibi yalnış kabloyu bağlamış olabilir. (zamanında başıma geldi)
    2. hattınızda kopukluklar vardır, bu kopuklar sizin evinizde, apartmanınızda veya sokağınızın herhangi bir yerinde olabilir.
    3. ADSL modeminiz vardır ve siz VDSL internet almışsınızdır. Bu yüzden modem bağlanmıyor olabilir.
    4. Modeminiz bozuk olabililr.

Telekomu arayın, kurulumun olmadığını asla internete erişemediğinizi belirtin tekrar gelip baksınlar.

Bina içindeki ankastreden konrtol yaparlar eğer orada internet varsa sorun sizin evinize gelen kablodadır. Siz de bu kabloyu elektrikçiye değiştirirsiniz. Eğer bina içindeki ankastrede inernet yoksa zaten Telekom ekipleri devre değişimi yapacaktır ve düzelteceklerdir.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Kablo cihaz ile kontrol ettirdik ikinci bit hat dahi denedik sorun yinede devam efiyor

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Neymis firma test ediyormus hata olma sansi yokmus portu

• Daha önce başima gelen olayı ozetleyim
    Modemi resetledim ve ardından bir türlü baglanti yapamadım.
    Bir kaç ttnete arıza kaydi bıraktım. Tesadüfen modem kurulumu yapalım diyen TTNet mh
    Vpi/vci değerlerini kontrol edelim dedi malesef yanlıştı 33-35 gibi birşey yaptık ve anında baglnti kurdum aklımızda olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet vdsl sinyali kopma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O dediğiniz nasıl yapılıyor

• cakin kullanıcısına yanıt

VPİ VCP yanlış olsa bile dsl ışığı yanardı. PPPOE kullanıcı adı şifre girdiğiniz ekranda vardı bu değerler

• Dsl alamama sorunu

Kutumuzun ilk hali bu Türktelekom ısrarla dsl alamama sorunumun iç hat ile alakalı oldugunu söylüyor

Dsl alamama sorunu

Şikayetten sonraki hali de bu şuan internet var nasıl iç hatta sorun var deyip bizi ugraştırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diridiri06 -- 29 Temmuz 2021; 20:4:2 >

• Hep sorun iç tesisat diyorlar ama demekki her zaman sorun bizde degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.