Dsl alamama sorunu

-
-
Modemi resetleyip şifre kullanici adi ve diğer ayarlar yapmayı denediniz mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sıfırlayıp tekrar girdik düzelmedi
Birkaç ihtimal var,
- Kurulumu yapan ve portunuza sizin devrenizi bağlayan telekom ekibi yalnış kabloyu bağlamış olabilir. (zamanında başıma geldi)
- hattınızda kopukluklar vardır, bu kopuklar sizin evinizde, apartmanınızda veya sokağınızın herhangi bir yerinde olabilir.
- ADSL modeminiz vardır ve siz VDSL internet almışsınızdır. Bu yüzden modem bağlanmıyor olabilir.
- Modeminiz bozuk olabililr.
Telekomu arayın, kurulumun olmadığını asla internete erişemediğinizi belirtin tekrar gelip baksınlar.
Bina içindeki ankastreden konrtol yaparlar eğer orada internet varsa sorun sizin evinize gelen kablodadır. Siz de bu kabloyu elektrikçiye değiştirirsiniz. Eğer bina içindeki ankastrede inernet yoksa zaten Telekom ekipleri devre değişimi yapacaktır ve düzelteceklerdir.
-
Kablo cihaz ile kontrol ettirdik ikinci bit hat dahi denedik sorun yinede devam efiyor
Neymis firma test ediyormus hata olma sansi yokmus portu
Daha önce başima gelen olayı ozetleyim
Modemi resetledim ve ardından bir türlü baglanti yapamadım.
Bir kaç ttnete arıza kaydi bıraktım. Tesadüfen modem kurulumu yapalım diyen TTNet mh
Vpi/vci değerlerini kontrol edelim dedi malesef yanlıştı 33-35 gibi birşey yaptık ve anında baglnti kurdum aklımızda olsun
O dediğiniz nasıl yapılıyor
VPİ VCP yanlış olsa bile dsl ışığı yanardı. PPPOE kullanıcı adı şifre girdiğiniz ekranda vardı bu değerler
-
-
Hep sorun iç tesisat diyorlar ama demekki her zaman sorun bizde degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X