Şimdi Ara

DSG si patlamayan var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
8.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Ağır konuşmuş , ne demek terkedin.
    aslı öyle değil. orada aracın demek istediği şey araçtan çıkarken p konumunda bırakıp çıkın demek istiyor.
  • Eski aracim 1.6 tdi dsg jetta 2014 yilinda 0 km almistim, 2016 sonuna dogru 117.000 kmdeyken kavrama degisti. Bugune kadar 2-3 kere max isinma uyarisi vermisti. Su anki arac 53.000 kmde 1.4 tsi Dsg herhangi bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

dsg şanzıman çok keyifliymiş ve sürüş zevki varmış:) eğer bu şaka değilse eğer;

Otomatik vitesten keyif nasıl alınıyor anlayabilmiş değilim. Otomatik vites konfor ve pratiklik için vardır. İcadı da bu yüzden yapılmıştır. Sürüş keyfi almak isteyen, bu işe kafa yoran herkes manuel vites kullanır. Her tür otomatik vitesi kullandım ve hala hazırda tam otomatik kullanıyorum. DSG'de kullandım ama zevk almadım. motosiklet denilince tüm dünyada sürüş zevki anlaşılır. motosiklette de zevk almak isteyen manuel alır. Otomatik vitesli motorlar küçük görülür. Pratiklik ve konfor için scooter alınır. Sanırım bizim millet dünyadan bu konuda da ayrı dünyaları yaşıyor...
    sen manuelde bir üst vitese geçene kadar dsg 10x daha çabuk geçiriyor sportif olarak tek olayı bu

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Ben hızından bahsetmedim. Bu forumda dsg için çokça kullanılan "Keyif almak" olgusunu anlayamadığımı yazdım. Manuel viteste bütün kontrol sürücüdedir. Hatta keyif almak için ESP ve hatta bütün elektronik sistemler kapatılır. Hızlı vites atma yada pürüzsüz hızlanma isteniyorsa bu arkadaşlar elektrikli otomobillerde zevkin doruklarına varacaklar demektir:) dsg konforlu bir şanzımandır ama dünyada sürüş keyfi denilen veya anlaşılan şeyi vermez...

• Şirketin passatı 45000de arıza verdi kavrama değişti,şuan 3 aylık golf 7 de dsg den tuhaf sesler geliyor ama doğuş 1.0 motorlarda o ses normal diyor,yakında oda arıza verir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 25 Ekim 2019; 11:28:47 >
  • 2016 13 bindeki 1.2 tsi polo’ya park ikazı yanıp söndü bir kere ama viteste hiçbir problem yok, Cumartesi periyodik bakımı var bakalım ne diyecekler buraya yazarım tekrar.

Güncelleme: Şalter zamazingosu takıldı internette sürekli bahsedilen, para muhabbeti geçti ama hallederiz falan dendi hiçbir ücret ödemeden yapıldı şuan sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKattchup -- 26 Ekim 2019; 13:34:50 >
  • küçük burjuvazi youtubeden aratabilrisin bunun ile ilgili açıklamalar yapıyor dsg şanzıman ile ilgili ön yargı çok aslında bu kadar olmaması lazım :/
  • küçük burjuvazi youtubeden aratabilrisin bunun ile ilgili açıklamalar yapıyor dsg şanzıman ile ilgili ön yargı çok aslında bu kadar olmaması lazım :/
  • 90bin km 2015 seat toledo 1.6tdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun sağ far ampulü değişimi sonrası bende de oldu.

-kısa bir araştırmada ciddi bir sorun olmadığını panik yapmaya gerek olmadığını ve yolda bırakan bişey olmadığını okudum.

• Guncel fiyatlari bilen var mi? Bu ay dsg kavramasi icin 10bin tl oldugunu soyledi vw servisi, bakimda sormustum. Iyi niyet fln da yok artik dedi, dogru yanlis bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Jetta 1.6 TDI DSG var 150 bin KM'de hiç sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyorum.

2014 Golf 1.6 TDI DSG annem kullanıyor, 50 bin KM'de hiç sorun yaşamadık, kullanmaya devam ediyoruz.

2017 Passat 1.6 TDI DSG babam kullanıyor. 100 bin KM'de hiç sorun yaşamadık, kullanmaya devam ediyoruz.

2014 Skoda Superb kayınpeder kullanıyor, 200 bin KM de, hiç sorun yaşamadı kullanmaya devam ediyor.

bu patlamayacağı anlamına gelmiyor tabi ama şuan için bir sorun olmadı çok şükür.

• 0 aldığım ibizamın 26.500km de mekatronik ünitesi gümledi 11.5k bir masraf çıktı garantiden yapıldı tabii o zaman 2018 falandı şuan 40k isterler en az

• 2016 dizel otomatik Octavia sahibiyim. 137000km. Vitesin altına mikroşalter takıldı(P konumunda terket uyarısı için). Harici herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Q

• Bu forumda çok var dsg si mükemmel, sorunsuz olan ama gerçekte hiç duymadım  

• Jetta 1.4tsi bmt dsg kullanicisi olarak her dsg bir gun patlayacaktir diyorum. Patlamadan kastim kavrama degisimi...
    Geciktirmek kullanicinin elinde. Fakat bu durum dsg' yi kotu bir şanzuman yapmiyor.

• ailemizde 3 tane dsg li arac var. 2008 model 2011 model 2014 model hicbirisi bir arıza vermedi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.