Şimdi Ara

DSG Şanzıman (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
66
Favori
138.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
52 oy
Giriş
    The resource cannot be found.
    http://m.vw.com.tr/model-fiyat-listesi.aspx?model=golf

HYUNDAI MOTORS
    Hyundai Araç Fiyat Listesi, Hyundai Araba Fiyatları | Hyundai Türkiye
    http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/Pricelist/index.html

Evet eskisi gibi.fiyat farkı artık yok. Ama satış ve servis politikası, benim gibi alman araçlarını daha sağlam görenleri bile uzaklaştırabiliyor. Hem eskisi gibi kalite farkı da yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shellci

Bazılarıda adeta orgazm olmuşçasına mutlular.. şu konuyu okuduğunda keyif sigarası yakan bişe olmuştur..

bu ne vw düşmanlığıymış be kardeşim..

Mutluyum...

Kör insanlara anlat anlat yorulmuştum şahsen...

Adamın başına geliyordu ona rağmen adam inat ediyordu bu sorunsuzlukla...

Lakin şimdi mahkemede karar vermiş ne diyelim...
  • VW yi savunabilirsiniz zira korkmayın ben öyle küfür eden biri değilim tam aksine "tüm firmalar" diye sürekli söylüyorum ki yanlış anlaşılmalar olmasın.
    Ben sadece bir gerçekliği dile getiriyorum, 10-30 aralağında fazladan ödenen bir miktardan bahsediyorum. Ve verilen bu paranın değer kaybetmeyeceğinden ve hatta sıfır raçtan daha pahalıya satılabileceğinden bahsediyorum. Bu gerçeği hem VW hem de türk halkı biliyor.

Ama siz yine işi sinir harbine çeviriyorsunuz, saçmalama lafını yakıştıramadım. Belki başka markalar da bu olayı yapıyor şu an bilemiyoruz ama böyle olayları kim yapıyorsa yukarıdaki tespitim aynen onlar için de geçerli ki bunu zaten yazımın sonunda belirttim "bu tüm firma ve markalar için geçerli" diye.

can alıcı not: param olsa ben de golf gibi bir aracı sıfır olarak altıma çekmeyi isterim.(en dsg siz olanından)

ve anlaşıldı ki bu forumda vw yi ne eleştirebiliyoruz ne de övebiliyoruz ama vw hep kazanıyor.

Zaten yazmam demiştim bu son yazım.

Artık ben de mısırımı alıp izleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeplord -- 20 Şubat 2014; 18:34:22 >

• Gözlerim Güner Sanat , A.ro ve 2oo7m'in yorumlarını arıyor ama göremedim. Gören varsa haber versin Bu kez nasıl bir açıyla yaklaşacaklar merak ediyorum.

Gerçi şimdi gelir, adamın yüzü çok nurluydu, art niyeti yoktu,kalibi temizdi. Der mi? Der.

(İsimler tartışmaya mahal vermemek için profesyonelce sansürlenmiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 20 Şubat 2014; 18:33:53 >

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

Gözlerim Güner Sanat , A.ro ve 2oo7m'in yorumlarını arıyor ama göremedim. Gören varsa haber versin Bu kez nasıl bir açıyla yaklaşacaklar merak ediyorum.

Gerçi şimdi gelir, adamın yüzü çok nurluydu, art niyeti yoktu,kalibi temizdi. Der mi? Der.

(İsimler tartışmaya mahal vermemek için profesyonelce sansürlenmiştir)

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Az önce vw Amerika sitesine baktım .

7 ileri dsg 1-2 araçta var yok o da hibrit falan.

Ya 6 ileri tork konvertörlü şanzıman var
    Ya 6 ileri yağ içinde çalışan sorunsuz olan DSG var
    En üst modellerde 8 ileri ZF şanzımanı var.
    Teknoloji harikasi 7 ileri DSG Amerika gibi büyük bir pazarda satılamıyor efendim.

Anlamsız laf sokmaya gerek yok.

7-DSG'nin kaldıracağı tork belli. Onun üzerinde zaten kullanılmıyor.

Bunun ABD ile alakası yok, Avrupa'da da böyle.

Ayrıca 2.0 TDI modeline bakın Passat'ın, 7-DSG yoktur.

----------------------------------------

Konuya gelirsek,

VAG'ı ne kadar seviyorsam, Doğuş Oto'dan da o kadar nefret ediyorum. Logosunu görünce midem bulanıyor.

Kullanabileceği tork değerleri altında kalanlar var.
    6 ileri sorunsuzu kullansa vw hiç böyle problemler yaşanmayacak. 7 ilerilerin sorunlu olduğu artık çok açık .
    Doğuş konusunda haklısın . Vw yapacağı pek bir şey de yok bu konuda . Diğer markalarda farklı değil ülkemizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Aman beyler yapmayın ,,, başlığı açan belgeleri ses kayıtlarını tapeleri yayınlayan arkadaş tümden konuyu kapatsın.....

Bozuk olan DSG şanzumana sahip comfort dizel golfe 77 bin lira isteyen zihniyet sağlam düzgün çalışır bir otom. Vites comfort dizel golfe 102 bin lira ister...... Dsg nin bozuk olması falan milletin umrunda değil ki !!!! Adam sadece almak için alıyor binmek için değil,,, 1 hafta sonra sahibinden comda 77 ye aldığını 79.800 den ilan verip sattığı için bu işe giriyor.......

Vw nin dsg denen şanzumanına 10 yıl garanti vermesine , müşterisini insan yerine koymasına,, hatta dsg den vazgeçip jtg denen adam akııllı bir śanzuman icat etmesine ortam hazırlamayın!!!! yoksa 102 bin liraya binmek zorunda kalırsınız golfe.......

Otomobil Genel, alışık değildir senin yazım şekline ve üslubuna...

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."

• Ne kadar saçma yorumlar. ne kadar gerçeklerden bi haber kişiler varsa konuda. Ve nedense bu kişiler 3-5 adet. Ancak DSG satışları milyonlarca.
    hayatında vw showroomuna araç almak için gitmemişken burda hala 6-7 ay sıra var diyen forum ezbercileri. (kısa bir dönem araç sıkıntısı oldu o kadar.) ben nezaman showrooma gitsem araç vardı.
    hayatında DSg li araç kullanmamış ama alınmaz diyen forum ezbercileri.
    almayın kardeşim. Zorlamı satılıyor.
    bir araştırın tam otomatik honda konuları ne arızalar ne sorunlar var. Dsg popüler olduğu için bu kadar çok yaygarıcısı var. başka bir şey değil. Bir honda forumunda DSg korkusundan tam otomatik lpg li civic 2011 alıp neler çektiğini anlatan var.
    Arıza yapmayan otomatik yok biraz geç yapan var. 10 sene hiç masraf etmeden otomatik şanzımanlı araca binmek isteyen varsa. Bulabilirse 4 ileri AT alsın. hiç forum okumasına gerek yok. 10 senede fazladan 20-30.000 tl yakıta versin. Yarın öbürgün emisyona göre vergilendirme olursada devletede bir miktar fazladan versin.
    aman ha şanzımanı bozulmasın.
    Otomatik şanzıman bozulur. Bu kadar basit. Merso forumlarına girin 7gtronic ile ilgili ne şikayetler var. ALmayalım mı? nedir yani? tuturmuş 3-5 kişi her konuda DSg dsg.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Ne kadar saçma yorumlar. ne kadar gerçeklerden bi haber kişiler varsa konuda. Ve nedense bu kişiler 3-5 adet. Ancak DSG satışları milyonlarca.
    hayatında vw showroomuna araç almak için gitmemişken burda hala 6-7 ay sıra var diyen forum ezbercileri. (kısa bir dönem araç sıkıntısı oldu o kadar.) ben nezaman showrooma gitsem araç vardı.
    bir araştırın tam otomatik honda konuları ne arızalar ne sorunlar var. Dsg popüler olduğu için bu kadar çok yaygarıcısı var. başka bir şey değil. Bir honda forumunda DSg korkusundan tam otomatik lpg li civic 2011 alıp neler çektiğini anlatan var.
    Arıza yapmayan otomatik yok biraz geç yapan var. 10 sene hiç masraf etmeden otomatik şanzımanlı araca binmek isteyen varsa. Bulabilirse 4 ileri AT alsın. hiç forum okumasına gerek yok. 10 senede fazladan 20-30.000 tl yakıta versin. Yarın öbürgün emisyona göre vergilendirme olursada devletede bir miktar fazladan versin.
    Otomatik şanzıman bozulur. Bu kadar basit. Merso forumlarına girin 7gtronic ile ilgili ne şikayetler var. ALmayalım mı? nedir yani? tuturmuş 3-5 kişi her konuda DSg dsg.

Arızalanırsa da gider paşa paşa imzalarım diyosun yani.

• quote:

Ne kadar saçma yorumlar. ne kadar gerçeklerden bi haber kişiler varsa konuda. Ve nedense bu kişiler 3-5 adet. Ancak DSG satışları milyonlarca.

Hesabınıza şaştım kaldım. Her 10 yıl araç kullanan yarı otm şanzımana göre ((fazladan)) 20.000-30.000 tl yakıta mı veriyor?

Şu olsa buna vergi veririz, böyle olursa şundan fazla para alırlar. Böyle bir dünya yok. Güncel durumu konuşuyoruz. Bir nevi diyorsunuz ki DSG kullanıyorum çünkü devlet emisyona göre vergi alabilir.

Bir konuda hem fikiriz. O da ilk cümleniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 20 Şubat 2014; 20:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Gutenberg

Tum her sey burada almanca olarak motor-talk.de'de yazilmis;

http://www.motor-talk.de/forum/dsg-reklamationsverbot-in-der-tuerkei-t4852000.html#post39687686

Alman VW sayfalarina bunu iletin.

Durum giderek daha vahim bir hal alıyor.

Tv haberlerinde ne zaman çıkar acaba ? Yada çıkar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    TV'yi bilmem de ben toplamda 2 kişiyi ciddi anlamda VW almaktan vazgeçirdim.Biri Polo, biri Golf7.

Seçenekleri arasında VW olan 3 kişiye de konuyu okuttum.Yanaşacaklarını sanmıyorum.
  • Tamam araç satışı fazla ama şikayetler buna rağmen çok fazla. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İlla ki alıp kullanan vardır sorunsuz ama ben alacak olsam DSG almam hayatta. Mide bulandırıyor bu kadar fazla şikayet ve doğuşun geri dönüşleri. Zaten araba almak, kullanmak ülkemizde lüks. Bir de alıp bunları yaşama ihtimali (Her arabada bu risk var) insanı uzaklaştırıyor. Powershift kullanan, CVT kullanan o kadar tanıdığım var birinden şikayet duymadım gerçekten.

TV'yi bilmem de ben toplamda 2 kişiyi ciddi anlamda VW almaktan vazgeçirdim.Biri Polo, biri Golf7.

Seçenekleri arasında VW olan 3 kişiye de konuyu okuttum.Yanaşacaklarını sanmıyorum.

Ekşi Sözlük fena çalkalandı, Doğuş'un işi bu sefer çok zor.

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Ekşi Sözlük fena çalkalandı, Doğuş'un işi bu sefer çok zor.

Bu olay yüzünden toplam 200-300 kişi anca caymıştır.Onun da pek zarar vereceğini sanmıyorum açıkçası.

Ama hiç olmazsa toplum bilincinin oluşması açısından çok güzel bir başlangıç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Ne kadar saçma yorumlar. ...............................

.........................

aloooooo,

ne yazdığının farkındamısın?

bir araştırın tam otomatik honda konuları ne arızalar ne sorunlar var.

kafadan atarak yorum yapma,

5 sene honda cvt, 2 senedir de tam otomatik vites honda kullanmaktayım,

beni bırak,

daha bu viteslerden arızalı olana ratlamadığım gibi,

servisde de arızalı bir vites geldiğini görmedim.

git başka bir şeyler yaz,

kazıklanmanın hırsını başka bir yerde çıkar,

asılsız ithamlarda bulunma.

ok?

aman bu vw den uzak durayım,
    vw forum bile adamın asabını bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 20 Şubat 2014; 21:20:27 >

• Her şey o kadar "bariz ve net" olmasına rağmen "umutsuzca çırpınarak, kendini gittikçe batıran" arkadaşlar var. İlginç!

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Şu oguzdag gerçekten rezil bi adam , araya bide hiç haddi olmayan honda'yı katıyor ki bu konuda gerçekten sağlamlığı ile ün yapmış bi marka. Bari git başka marka üzerinden örnek ver.

Her 10 dsg'den 3-4 'ü arıza veriyorsa , her 500 honda şanzımanında 3-4 tane arıza çıkıyordur. Bu kadar net bi fark var ortada...

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.