Şimdi Ara

DSG OLMAYAN TRIPTONIK JETTA ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 JETTA 1.6 TRIPTONIC (DSG DEĞİL) LPG li bir jetta almayı düşünüyorum. Dizeller pahalı, bu 1.6 larda da dsg yok. Sorun yaşamak istemiyorum. Aşırı performansa ihtiyacım yok, arıza çıkmasın yeter. Sizce LPG li eski tip Triptonik şanzımanlar nasıldır?
    Uçak gibi olmasına gerek yok ama çok da hantal olmasın. LPG de yakıt tüketimi nasıldır.
    Kullananların, varsa dsg ile de kıyas yapabileceklerin, bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum. (Ya da otomatik araç tavsiye edebileceklerin)

Bayramınız mübarek olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysoft -- 9 Ağustos 2013; 10:07:04 >

• Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. DSG kadar rahat olmaz ama çok rahatsızlık da vermez. Sonuçta o şanzıman (bildiğim kadarıyla) yıllarca Audi'de de kullanıldı. (örn: audi a3) (yanlışım varsa düzeltin) Bir problem olsaydı Audi'lere koymazlardı zaten en başta.

Orijinalden alıntı: FirstClass

Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. DSG kadar rahat olmaz ama çok rahatsızlık da vermez. Sonuçta o şanzıman (bildiğim kadarıyla) yıllarca Audi'de de kullanıldı. (örn: audi a3) (yanlışım varsa düzeltin) Bir problem olsaydı Audi'lere koymazlardı zaten en başta.

teşekkür ediyorum hocam cevap için.
    dsg bulsam daha iyiydi ama, bulamadık işte
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Opel Corsa alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.