Bildirim
ds3 122dolar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
annen ogrenene kadar muthis..ogrendikten sonra ne olur bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkafkas -- 25 Ocak 2007; 22:32:55 > -
nerden ve nasıl aldın..quote:
Orijinalden alıntı: mkafkas
annen ogrenene kadar muthis..ogrendikten sonra ne olur bilmem -
izmir * bornova reklam olmasın şimdi solemiyim ama solerim cok talep olursaquote:
Orijinalden alıntı: seasoul
nerden ve nasıl aldın..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mkafkas
annen ogrenene kadar muthis..ogrendikten sonra ne olur bilmemquote:
Orjinalden alıntı: mkafkas
kesinlikle. Bu arada fiyat iyiymiş bayağı. Reklam olmaz, millete ikram olur.
-
şuan en uygun ınventus.nerden aldın hocamquote:
Orijinalden alıntı: !brahimquote:
Orjinalden alıntı: mkafkas
kesinlikle. Bu arada fiyat iyiymiş bayağı. Reklam olmaz, millete ikram olur.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: multiphrenic
izmir * bornova reklam olmasın şimdi solemiyim ama solerim cok talep olursa
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: multiphrenic
hocam söylesene bende arıyorum bu kartı tekmarda yoktu -
bornova almira arkadaslar 122 dolara alabilirsiniz ama altan beyler gorusun . Mukkemmel fiyat yaquote:
Orijinalden alıntı: MeTeNquote:
hocam söylesene bende arıyorum bu kartı tekmarda yoktu
Alıntıları Göster -
bornova almira arkadaslar 122 dolara alabilirsiniz ama altan beyler gorusun . Mukkemmel fiyat yaquote:
Orijinalden alıntı: MeTeNquote:
hocam söylesene bende arıyorum bu kartı tekmarda yoktu
Alıntıları Göster -
128$ inventusta :) ben ordan almıştım, almirada da iyiymiş. biraz daha düşecek bu fiyatlar çunku yeni versiyonları çıktı bu kartın arkadaşlar alırken V3.x bulmaya bakın.quote:
bornova almira arkadaslar 122 dolara alabilirsiniz ama altan beyler gorusun . Mukkemmel fiyat ya
Alıntıları Göster -
Ya buranın web sitesi yokmu acaba ??... -
quote:
arkadaslar kartımı aldım bu fiyata alacagım aklımın ucundan gecmezdi . intel ya da s3 bakarken bi de baktım ds3 bu fiyata annemin kredi kartından aldım hic de sormadım . Sizce nasıl fiyat muthis dimi
Daha ne istiyorsun S3 fiyatına DS3 almışsın -
quote:
bornova almira arkadaslar 122 dolara alabilirsiniz ama altan beyler gorusun . Mukkemmel fiyat ya
Alıntıları Gösterquote:
almira nerde ya,tam olarak tarif etsene yerini ben izmirdeyim.tekno marketmi yoksa küçük bi dükkanmı dostum?
-
bornova cafeler sokağının arkasında 3-4 bilgisyarcı var acaba onlarmı??? ve diğer parça fiyatları nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: zabıtaquote:
almira nerde ya,tam olarak tarif etsene yerini ben izmirdeyim.tekno marketmi yoksa küçük bi dükkanmı dostum?
Alıntıları Göster
-
ara sokak bilgisayarcılarından parça falan alınırmı yahu ?bi kere yapmıştım o hatayı ,adam kapatıp gitmişti ara muhatap bulabilirsen..quote:
Orijinalden alıntı: delvirina
bornova cafeler sokağının arkasında 3-4 bilgisyarcı var acaba onlarmı??? ve diğer parça fiyatları nasıl?
Alıntıları Göster -
arkadaşlar almira muhendislik uzun yıllardır hizmet veriyor yeni dukkanı da ege universitesi hastanesi karsısına acıyor 600 m2lik alana, ben yıllardır alıyorum hic sorun yasamadım.şimdiki yeri kucuk parktan metroya giderken hemen sagda. İzmirde parca almiradan alınır , ne reklam yaptım ama nese altan bey gercekten ilgilenir arkadaslar kapatırsa da arkadasım gigabyte ı yollarsın kont a gelir o kadar acemi olma hepiniz dijital den alırken kapanmaz demediniz ustelik sanal ortam sonra ne oldu ?quote:
Orijinalden alıntı: zabıta
ara sokak bilgisayarcılarından parça falan alınırmı yahu ?bi kere yapmıştım o hatayı ,adam kapatıp gitmişti ara muhatap bulabilirsen..
Alıntıları Göster
-
asus p5 den iyi mi bu anakart? aynı fiyat aralığındalarquote:
arkadaşlar almira muhendislik uzun yıllardır hizmet veriyor yeni dukkanı da ege universitesi hastanesi karsısına acıyor 600 m2lik alana, ben yıllardır alıyorum hic sorun yasamadım.şimdiki yeri kucuk parktan metroya giderken hemen sagda. İzmirde parca almiradan alınır , ne reklam yaptım ama nese altan bey gercekten ilgilenir arkadaslar kapatırsa da arkadasım gigabyte ı yollarsın kont a gelir o kadar acemi olma hepiniz dijital den alırken kapanmaz demediniz ustelik sanal ortam sonra ne oldu ?
Alıntıları Göster
-
rev 3.3 değilse bu saatten sonra asus ile ds3 arasında gidip gelenler asusu seçmeli bence , bios update ile 1333mhz native desteği sadece asus serilerinde var.quote:
Orijinalden alıntı: kanoute
asus p5 den iyi mi bu anakart? aynı fiyat aralığındalar
Alıntıları Göster -
peki sen asus al o zaman fiyat dustu diye mi bunlar . fiyat 200 dolar olsa kesin ds3 derdiniz sizi de anlamak zor beyler siz p5b kullanmaya devam edin bi epox bi asus sarı sarı yesil kartlar tobe estafurullahquote:
Orijinalden alıntı: kamikazeden
rev 3.3 değilse bu saatten sonra asus ile ds3 arasında gidip gelenler asusu seçmeli bence , bios update ile 1333mhz native desteği sadece asus serilerinde var.
Alıntıları Göster -
quote:
peki sen asus al o zaman fiyat dustu diye mi bunlar . fiyat 200 dolar olsa kesin ds3 derdiniz sizi de anlamak zor beyler siz p5b kullanmaya devam edin bi epox bi asus sarı sarı yesil kartlar tobe estafurullah
Alıntıları Gösterquote:
peki sen asus al o zaman fiyat dustu diye mi bunlar . fiyat 200 dolar olsa kesin ds3 derdiniz sizi de anlamak zor beyler siz p5b kullanmaya devam edin bi epox bi asus sarı sarı yesil kartlar tobe estafurullah
Benzer içerikler
- launch csm nedir
- anakart cpu ışığı yanıyor
- 3 uzun bip sesi
- ez debug led
- am5 anakart önerisi
- anakart özellikleri
- bios güncelleme
- b850 anakart
- tpm 2.0
- anakart modeli öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X