Şimdi Ara

DS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
13.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugomistral88

quote:

Orijinalden alıntı: Alvagen

quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

evet fiyatlar yurtdısı fiyatına göre pahalı ..

Merhaba ugomistral88 "rstore"dan sipariş ettiğim 3ds cihazım geldi son derece memnun kaldığımı belirtmeliyim. Konu ile ilgili bana yardımcı olduğunuz içinde çok teşekkür ederim :) Fiyat konusuna gelince, ben müşterilerime mümkün olduğunca iyi hizmet sunmaktayım. Buradaki referanslarım ve satış sitelerindeki profilimin, doğru olduğumu kanıtladığı kanısındayım. Eğer ürünle ilgili müşterinin bir problemi olursa, her zaman sattığım ürünün arkasında olduğumu ve en kısa sürede sorunu çözmekten memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim . Ayrıca müşteriye dürüst hizmet veren diğer r4 kart satan arkadaşlarımızı rakip olarak değil, dost olarak görmekteyim. Sonuç olarak müşteriyi memnun eden, iyi hizmet verenin kazanmasını isterim

böyle düşündüğünüz sürece bu fiyata cok rahat satarsınız hayırlı satışlar

Çok teşekkür ederim size

• Fiyat elbette yurtdışı fiyattan pahalı olacak. Ben beklemeyi "sevmeyen" biriyim,aliexpress'den 25 gün önce verdiğim siparişim daha "henüz" hkpam'a teslim edildi.
    Fiyat afaki değil,çünkü arkadaş çok çok ilgili. Bekleyebilecek olan, fark vermek istemeyen farklı yolları tercih eder,oraları kullanır.
    Beklemek istemeyen,satıcı güvenilir ve ilgili olsun,sorun çıkmasın diyecek herkes için Alvagen'i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

Fiyat elbette yurtdışı fiyattan pahalı olacak. Ben beklemeyi "sevmeyen" biriyim,aliexpress'den 25 gün önce verdiğim siparişim daha "henüz" hkpam'a teslim edildi.
    Fiyat afaki değil,çünkü arkadaş çok çok ilgili. Bekleyebilecek olan, fark vermek istemeyen farklı yolları tercih eder,oraları kullanır.
    Beklemek istemeyen,satıcı güvenilir ve ilgili olsun,sorun çıkmasın diyecek herkes için Alvagen'i öneririm.

Benimle ilgili güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermack

Bende bir adet sipariş verdim.Cihaz elime yeni geçti pek bir bilgim yok.E-shop a girerken güncelleme istedi bende yaptım umarım sıkıntı yaşamam.Şimdiden teşekkürler.

Sahibinden.com'da "Lapsap" sizsiniz sanırım, kargonuz teslim edilmiştir. Şimdiden ürünü güle güle kullanınız
  • tam ekran olmuyor sanırım veya ben beceremedim oyunları tam ekran oynayamıyorum nintendo ds ile 3ds arasındaki çözünürlük farkından olsa gerek ama yinede bi çaresi olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

tam ekran olmuyor sanırım veya ben beceremedim oyunları tam ekran oynayamıyorum nintendo ds ile 3ds arasındaki çözünürlük farkından olsa gerek ama yinede bi çaresi olmalı

tam ekran olmuyor diye biliyorum dostum çünkü ds ve 3ds oyunlarının ekran çözünürlüğü farklı ..
  • quote:

tam ekran olmuyor sanırım veya ben beceremedim oyunları tam ekran oynayamıyorum nintendo ds ile 3ds arasındaki çözünürlük farkından olsa gerek ama yinede bi çaresi olmalı

Evet doğru. 3ds ile ds oyunlarının ekran çözünürlükleri farklı oldugundan ötürü ds oyunlari 3ds'de tam ekran oynanamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Suan dışarıda oldugum için deneyemedim. R4 kart acilirken aynı anda start ve select tuşlarına bastığınız takdirde ekran çözünürlüğü degismektedir. Aslında daha da ufalmaktadir araştırdığım kadarıyla.

• Evet sahibinden.com da ki lapsap benim.Ürün daha elime ulaşmadı ama ilginiz takdire şayan..Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermack

Evet sahibinden.com da ki lapsap benim.Ürün daha elime ulaşmadı ama ilginiz takdire şayan..Teşekkürler.

Rica ederim :) Ürünü şimdiden güle güle kullanınız. Bu arada 3ds kullanan arkadaşlarımıza Zelda oyununu tavsiye ederim
  • Merhabalar, kartın fiyatı ve yorumları beni almaya teşvik etti. Fakat 1 sorum olacak:)
    3DS zaten orjinal kullanıyorum. Bu kartı DSLite ve DSi için alacağım. Bu kartla sorunsuz şekilde NES ve SNES çalıştırabilir miyim? Yani emu'su falan herşeyini SD karta atabileceğim şekilde bir CD yapmak mümkün olabilir mi? Yani ben direk CD içerisindeki dosyaları ve elimdeki ROM'ları kopyaladığımda çalışacak durumda olur mu? Eğer bu mümkünse kimse kaçırmasın bu kartı. Sadece NES ve SNES oynamak için bile alınır... Çünkü elimdeki kartlarda sorun oluyor emulatörlerde.
  • Merhaba, Kartın malesef emulatör desteği yok. Sadece ds ve dsi oyunlarını oynatabilmektedir. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

Merhabalar, kartın fiyatı ve yorumları beni almaya teşvik etti. Fakat 1 sorum olacak:)
    3DS zaten orjinal kullanıyorum. Bu kartı DSLite ve DSi için alacağım. Bu kartla sorunsuz şekilde NES ve SNES çalıştırabilir miyim? Yani emu'su falan herşeyini SD karta atabileceğim şekilde bir CD yapmak mümkün olabilir mi? Yani ben direk CD içerisindeki dosyaları ve elimdeki ROM'ları kopyaladığımda çalışacak durumda olur mu? Eğer bu mümkünse kimse kaçırmasın bu kartı. Sadece NES ve SNES oynamak için bile alınır... Çünkü elimdeki kartlarda sorun oluyor emulatörlerde.

P.M atıldı
  • kesinlikle tavsiye ediyorum satıcı çok ilgili gözünüz kapalı alabilirsiniz fiyatı da çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkarian4

kesinlikle tavsiye ediyorum satıcı çok ilgili gözünüz kapalı alabilirsiniz fiyatı da çok uygun

Cok tesekkurler Çağrı Bey. Urununuzu iyi gunlerde kullaniniz. Ankaraya selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 27 Temmuz 2013; 3:29:50 >
  • quote:

Malesef tek olarak satışını yapamıyoruz. Bu arada "BUZZYY" ve "SquallTr" nickli arkadaşların siparişleri aynı gün kargoya teslim edilmiştir. Şimdiden hayırlı olsun

Biraz geç oldu ama arkadaşı şiddetle tavsiye ediyorum. İlgili, efendi, dürüst bir arkadaş. Kart da, kartın içindeki oyunlar da 10 numara 20 TL daha ucuza almak için 1 ay beklemeye değmez. Sabrınıza yazık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

Malesef tek olarak satışını yapamıyoruz. Bu arada "BUZZYY" ve "SquallTr" nickli arkadaşların siparişleri aynı gün kargoya teslim edilmiştir. Şimdiden hayırlı olsun

Biraz geç oldu ama arkadaşı şiddetle tavsiye ediyorum. İlgili, efendi, dürüst bir arkadaş. Kart da, kartın içindeki oyunlar da 10 numara 20 TL daha ucuza almak için 1 ay beklemeye değmez. Sabrınıza yazık :)

Fatih Bey güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim size :) Oyunlardan memnun kalmanızdan ötürü de inanın çok mutluyum :)

• GG üzerinden aldım kendisinden. Kartla alakalı/alakasız tüm sorularımı cevapladı. Hızlı gönderi de cabası. Kartı aldığım gün 4.5'tan 5.0'a update gelmesi ve benim sistemimin daha 1.0 olması biraz sıkıntı oluşturdu açıkcası. Umarım en kısa zamanda update gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonRider

GG üzerinden aldım kendisinden. Kartla alakalı/alakasız tüm sorularımı cevapladı. Hızlı gönderi de cabası. Kartı aldığım gün 4.5'tan 5.0'a update gelmesi ve benim sistemimin daha 1.0 olması biraz sıkıntı oluşturdu açıkcası. Umarım en kısa zamanda update gelir.

Çok teşekkür ederim size Osman Bey. Kartın update'i yayınlanır yayınlanmaz mutlaka size bildireceğim. Ayrıca ilanımda da bu konuya yer vereceğim. Kartı iyi günlerde kullanınız.
  • Alakasız olmasında 1 hafta önce 3ds aldım bu r4itt den almış satan arkadaş bana verdi ama nasıl kullanılıyor biri anlatsada bende faydalansam şu karttan :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.