Şimdi Ara

DS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
13.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Tüm R4 kartlarımız satılmıştır. Yeni stok geldiği zaman ilanımız güncellenecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

------------------------

R4 Gold Pro Kart + Micro Sd Kart Okuyucu + 8GB Micro SD Kart + 100 Adet DS Oyunu: 60 TL.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-3ds-11.2.0-35-uyumlu-r4-gold-pro-kart-plus-8gb-plus-100-adet-ds-oyun-387593206/detay/

------------------------

R4 kart nedir: R4 kart, ds, dsi ve 3ds'inizde "DS" oyunlarini oynatabilen bir flashkarttir. Bu kartin içerisinde, micro sd kartin kapasitesine göre oyun yükleyip oynayabiliyorsunuz.

R4 kart satin alirken ve aldiktan sonra dikkat etmeniz gerekenler;

1-) Disaridan R4 kart alacaginiz zaman, versiyon ile ilgili sikinti yasamamak için mümkünse Dsi ya da 3ds cihazinizi yaninizda götürünüz.
    2-) Piyasada bilinen Gateway ve Sky3ds hariç, R4 ve R4 gibi flashcard'lar kesinlikle 3ds oyunlarini (ya da diger degisle "rom"larini) çalistirmamaktadir. Buna dikkat ediniz.
    3-) R4 kartlardan bazilari (örn: R4 for revolution) Dsi ve 3ds'le sadece versiyondan ötürü degil, tamamen uyumsuzdur. Buna da dikkat ediniz.
    4-) Dsi ve 3ds'lere takilan SD kartlarin R4 ve R4 tarzi flashcard'larla kesinlikle hiç alakasi yoktur.
    5-) Küçük yastaki çocuklari için R4 (ve benzeri) kart alindiginda dikkat edilmesi gereken en önemli husus, kartin cihaza takili olmadigi zamanlar, kesinlikle kartin iyi muhafaza edilmesi gerektigini (darbeye magruz kalmamasi, suya temas etmemesi, kartin kullanilmadigi zaman kendi kutusunda muhafaza edilmesi gibi) çocuklariniza izah ettiginiz takdirde kart çok uzun bir süre (yillarca) kullanilabilir.
    6-) Küçük yastaki çocuklarin 3ds'i kazayla güncellememesi için alinacak en iyi yöntem, 3ds'in wireless'i kapali tutmak ve kesinlikle 3ds'in wireless ayarlarini bos birakmak olacaktir. Tabi bunun için çocugunuzun wireless sifresini bilmemesi gerekmektedir.
    7-) Her kartin kendi sitesinde ki kernel dosyasini indirip, kurunuz. R4 kart'a Supercard Dstwo kerneli yüklemeniz, kartin bozulmasina sebep olabilir.
    8-) Internet üzerinden herhangi bir saticidan R4 ya da R4 türevi kart satin alacaginiz zaman, son versiyon 3ds ya da Dsi kullaniyorsaniz mutlaka saticiya kartin son versiyonla uyumlu olup olmadigini sorunuz. Mümkünse de karti update ederek göndermesini talep ediniz.

------------------------
    ALTTA GEÇEN TÜM İLANLAR GEÇMİŞ SENELERDE SATMIŞ OLDUĞUMUZ R4 VE TÜREVİ KART İLANLARIDIR. AŞAĞIDA 3DS CİHAZ VERSİYONLARI İLE YAPILAN BİLGİLENDİRMELERİN GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞ OLMASI OLAĞANDIR.

Sky3ds + 8 gb micro sd kart ve yüklü oyunlar

Stok tükenmiştir.

------------------------

YENİ SERİ 2014 MODEL R4I GOLD KART

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ds-3ds-9-0-0-20-uyumlu-yeni-seri-r4-gold-kart-132465591

------------------------

YENI SERI 2014 MODEL R4I KARTLARIMIZ GELMISTIR.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ds-dsi-3ds-9-2-0-20-uyumlu-r4-r4i-dual-core-kart-135377498
    http://www.sanalpazar.com/Ds-Dsi-3ds-9.2.0-20-Uyumlu-R4-R4i-Dual-Core-Kart__isp21349096

------------------------

SUPERCARD MINI SD + 2GB MINI SD KART + MINI SD KART ADAPTÖRÜ

Link:
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ds-lite-icin-supercard-mini-sd-2gb-mini-sd-kart-129651302

------------------------

PXP 2 - 8 BIT EL ATARISI

Link:
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pxp-2-8-bit-atari-konsol-ozel-fiyat-114542706

------------------------

"2014" Etiketli R4 kartlarimiz gelmistir.
    "Dual-Core", "Snoopy" ve "Ugrade" model kartlarin web sitesi:www.r4isdhc.com
    "R4itt RTS 2014" model kartin web sitesi:www.r4itt.net
    "R4i-SDHC RTS" model kartin web sitesi:www.r4i-sdhc.com

2014 R4i Dual-Core kart ile ilgili görseller:

2014 R4i Dual-Core kart için satis link'i:

Ürün stogu tükenmistir.

-----

2014 R4isdhc Snoopy kart ile ilgili görseller:

2014 R4isdhc Snoopy kart için satis link'i:

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ds-3ds-9-0-0-20-uyumlu-yeni-seri-r4-snoopy-kart-132085512
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-ds-dsi-3ds-7.2.0-17-uyumlu-2014-model-r4-r4isdhc-snoopy-kart-166804376/detay
    http://www.sanalpazar.com/Ds-Dsi-3ds-7.1.0-16-Uyumlu-R4-R4i-snoopy-Kart__isp2134762
    -----

2014 R4isdhc Upgrade kart ile ilgili görseller:

2014 R4isdhc Upgrade kart için satis link'i:

Ürün stogu tükenmistir

-----

Dual-Core, Snoopy ve Ugrade model kartlarin ortak özelligi, ayni kernel (R4i-V3.4b) dosyasini kullanmis olmalaridir. Dolayisiyla bu kartlarin arasinda model ismi ve kutu üzerindeki görsel disinda hiçbir fark yoktur.

Bu kartlarin kullanmis olduklari kernel'e (program'a) ait görseller:

Menü arayüzü (Final Fantasy skin)

-----

Ayarlar bölümü

-----

Oyun seçme menüsü

-----

Super Mario Skin (Tema)

-----

Oyun menüsünde herhangi bir oyunun üzerinde "x" tusuna basarsaniz, RTS (Real Time Save), DMA ve Soft Reset ayarlarini görebilirsiniz.

-----

"Default Skin" menü arayüzü

-----

RTS (Real Time Save) menüsü

-----

Bu kartlar ile ilgili bilmeniz gerekenler;

- Yukarida sözü geçen kartlarin hepsiwww.r4isdhc.com tarafindan çikarilan son model ve orjinal kartlardir.
    - 3ds'in su anki son sürümü "9.6.0-24E/U/J"yi sorunsuzca desteklemektedir.
    - 3ds oyunlarini kesinlikle çalistirmaz. Sadece .nds uzantili DS oyunlarini çalistirir.
    - Isimleri ve kutu görselleri disinda hiçbir farklari yok.
    - Kullanmis olduklari kernel, R4i-sdhc RTS (Kirmizi kutu,www.r4i-sdhc.com sistesinde bulunan RTS etiketli kart) kartin kullanmis oldugu kernel arasinda bir fark yoktur.

Ayrica;

- Disaridan herhangi bir dükkandan Dual-Core kart satin alacaginiz zaman (Eger 3ds ya da dsi kullaniyorsaniz ve cihazinizin en güncel sürümde kalmasi sizin için önemliyse) saticiya satin alacaginiz kartin son model, yani "2014" etiketli olup olmadigini mutlaka sorun. Asagida paylastigim resimde sol tarafta bulunan kart "2014" etiketli, sag tarafta bulunan kart ise "2013" etiketlidir.

------------------------

R4itt RTS 2014 etiketli kart ile ilgili görseller (www.r4itt.net)

R4itt RTS 2014 etiketli kart için satis link'i:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-r4-r4itt-rts-r4i-kart-kart-okuyucu-ds-dsi-3ds-v7-1-0-16-158982189/detay/
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/r4-r4itt-rts-2014-kart-ds-dsi-3ds-7-1-0-16-111022768

------------------------

R4i-SDHC RTS (www.r4i-sdhc.com sitesinde bulunan RTS etiketli kart)

R4i-SDHC RTS satis link'i:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-ds-dsi-ve-3ds-7-1-0-14-uyumlu-orjinal-r4-r4i-sdhc-rts-kart-151309590/detay/
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ds-dsi-ve-3ds-7-1-0-16-uyumlu-r4-r4i-rts-kart-111022809
    http://www.sanalpazar.com/Ds-Dsi-Ve-3ds-7.1.0-14-Uyumlu-R4-R4i-Sdhc-Rts-Kart__isp13226968

Yukarida yayinlamis oldugum bütün R4 kart modellerinin fiyati: 55 TL. (Micro sd kart dahil degildir.)

------------------------

Bu sayfa üzerinden 3ds'in suan ki son sürümünü ögrenebilirsiniz:https://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3DS_system_software
    Su anki 3ds cihazinin son sürümü: 7.2.0-17E/U/J (13.05.2014)
    ------------------------

DÜZELTME: R4i gold pro kartin ds oyunlari disinda farkli formatta ki oyunlari çalistirmadigindan bahsetmistim. R4i gold pro; Nes (NesDS), Snes (SNEmulDS) ve Atari 2600 (StellaDS) oyunlarini çalistirabilmektedir. Parantez içerisinde belirttiklerim ds için emulatörlerdir. Bu emulatörleri google'da aratip bulabilirsiniz. Sahsi görüsüm Nes emulatöründe "L" tusu ile oyunu geriye sarma "R" tusu ile de hizlandirma olayi bence çok basarili. Snes emulatöründe bazi oyunlarda ciddi boyutlarda grafik problemi bulunmakta. Atari emulatöründe herhangi bir sorun yok. Nes ve Atari 2600 oyunlarini micro sd kartin ana dizinine, Snes oyunlarini ise micro sd kartin ana dizininde "Snes" isimli klasöre aktarip oynayabilirsiniz. Bizzat kendim denedim ve çalisiyor. Gba oyunlarini "EZ-flash 3in1" olmadigi takdirde kesinlikle R4i-gold pro kartinizda çalistiramazsiniz.http://www.modchipfactory.com/blog/can-i-play-gba-games-with-r4i-gold-pro-flashcart/ Burada ez flash kart ile R4i gold pro kartta gba oyunu nasil açildigi gösterilmektedir. Önerim gba oyunlari için ya Supercard Mini ya da Supercard Dstwo almanizdir.

Nes: 8-Bit Nintendo Entertainment System
    Snes: 16-Bit Super Nintendo E. S.
    Gba: Game Boy Advance

------------------------

Nintendo 3ds versiyon 7.1.0-16(E/U/J) ile uyumlu R4i SDHC RTS Lite ("2013" Etiketli) Kartlarimiz gelmistir. Karti denedim. "R4i Sdhc Rts Lite" kartinin fotograflari;
    NOT: Kart için yayinlanan 7.1.0-15 güncellemesi ile birlikte artik "2013R4isdhc-sliver2.14" kernelini kullanmaktadir. Dolayisiyla menü arayüzü tamamen degismistir.

E: PAL / AVRUPA BÖLGESI (REGION)
    U: NTSC-U / AMERIKA BÖLGESI (REGION)
    J: NTSC-J / ASYA BÖLGESI (REGION)

DS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLAR
    DS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLAR

Fotograflar (Soldan saga seklinde)

1-) R4i Sdhc Rts Lite Kartlar
    2-) *Megaman
    3-) *RTS Menüsü (Real Time Save özelligi. Bu özelligi kullanabilmek için oyun esnasinda L+R+A+B tuslarina ayni anda basmaniz gerekmektedir.)
    4-) *Kartin ana menüsü (Soldan saga seklinde: 1-)Game, 2-)Music, 3-)Internet, 4-)E-mail, 5-)Msn, 6-)Wifi-Upgrade, 7-)Help)
    5-) *Oyun seçme menüsü
    6-) *Blue interface (Kartta White ve Blue olmak üzere seçebileceginiz iki adet menü dizayni bulunmaktadir)

Kartin Kernel ve Firmware dosya link'i:http://survey-smiles.com/

*Kernel sürümü "2013R4isdhc-sliver2.14" olarak degistigi için ve tamamen farkli bir kernel kullandigindan ötürü, yukarida belirtmis oldugum bütün özellikler degismistir.

Kart hakkinda ki sahsi görüslerim;

1-) Öncelikle menü dizayni hosuma gitti. R4i gold pro ve r4isdhc dual core'un kullanmis oldugu menü dizaynindan çok daha iyi
    2-) Her ne kadar "internet" "msn" ve "e-mail" fonksiyonlari olsa da, çok kullanisli olmadigini söylemeliyim.
    3-) RTS özelligi bence son derece kullanisli. Oyunda istediginiz yerde (Her oyun için 4 adet save slotunuz bulunmaktadir) oyunu save yapabiliyorsunuz.
    4-) Asagi yukari 50'ye yakin oyun denedim. Açmadigi ya da sorun çikardigi bir oyuna rastlamadim.

DÜZELTME: GBA oyunlarini çalistirmadigini tekrarliyorum. Yukarida R4i gold pro için belirtmis oldugum çalisan emulatörler, bu kart için de geçerlidir.

Micro Sd kartsiz olarak fiyati: 45 TL.

R4iSDHC SILVER RTS LITE SATIS LINK'I:

http://www.sanalpazar.com/R4-R4i-Rts-Lite-Kart-Ds-3ds-7.0.0-13-Ile-Uyumlu__isp13227079
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/2013-r4-r4i-rts-lite-kart-3ds-7-1-0-14-uyumlu-102412260
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-2013-r4-r4i-rts-lite-kart-ds-dsi-ve-3ds-7.1.0-14-uyumlu-134324589/detay/

------------------------

ACE3DS+ 3ds 5.1.0-11 ve alt versiyonlar ile uyumludur) (www.ace3ds.com)

Ace3ds+ Fiyati: 45 TL. (Micro sd'siz) ACE3DS+ Kartinda Nes(Denedim), Snes(Denedim), Gb - Gbc(Denedim), Neo-Geo(Denedim), Pc-Engine/CD(Denedim) Atari(Denedim) Gen.(Denedim) emulatörleri mevcuttur.

ACE3DS+ kartini tamamen denemis olup, resimleri ve görüslerimi aktarmak isterim

DS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLARDS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLAR

FOTOLAR SOLDAN SAGA SEKLINDE:

1-) ACE3DS+ KARTLAR
    2-) MARIO BROS (ATARI 2600)
    3-) KISOU LOUGA (PC ENGINE CD)
    4-) MARIO & LUIGI: BOWSER'S INSIDE STORY (NINTENDO DS)
    5-) SUPER MARIO LAND (GAME BOY/GB COLOR)
    6-) STREET FIGHTER II C.E. (PC ENGINE)
    7-) CONTRA (NES)
    8-) PC ENGINE CD AÇILIS EKRANI
    9-) NAM'75 (NEO-GEO)
    10-) SUPER MARIO WORLD (SNES)
    11-) STREETS OF RAGE 3 (SEGA GENESIS)

EMULATÖRLERLE ILGILI SAHSI GÖRÜSLERIM:

NES: Herhangi bir performans düsüklügü yasamadim. Oyunlari full frame oynatmaktadir.
    SNES: Fps nadiren %97-95'lere kadar düsüyor ama göze pek batmadigi için herhangi rahatsiz edici bir durumla karsilasmiyorsunuz.
    GENESIS: Ekran ayarlarini ds'lite'da yapamadim onun disinda oyunlari full frame'de oynayabiliyorsunuz.
    NEO-GEO: NAM'75 gibi eski oyunlarda fps genelde 55'den asagi inmezken, King of Fighters gibi oyunlarda fps 48-50'ye kadar düsebilmekte ama bunun çok rahatsiz etmedigi kanisindayim. Romlari önce NeoDsConvert programiyla convert edip sonrada Neo-Geo romlarini micro sd kartinizin ana dizinine atmaniz gerekmektedir.
    GB/GBC: Nadiren de olsa fps 58-59'a kadar düsmektedir. Genelde oyunlarda fps 60'dir.
    ATARI: Oyun seçme kismi biraz problemli, onun disinda oyunlarda herhangi bir performans problemiyle karsilasmiyorsunuz.
    PC ENGINE: Gayet düzgün çalismaktadir.
    PC ENGINE CD: Oyunlari çalistirmadan önce mutlaka "bios" seçimini yapmaniz gerekmektedir. Herhangi bir performans problemiyle karsilasmadim.

Onun haricinde denemis oldugum DS oyunlarinda herhangi bir probleme rastlamadim.

ACE3DS+ kart kesinlikle GBA ve 3DS romlarini ÇALISTIRMAMAKTADIR. Gba oyunlarini çalistiran kartlar: Supercard Dstwo, Supercard mini (Gba slotu olmasi gerek) ve Ez-Flash kartlardir. Satis siteleri disinda, önce havale sonra kargo seklinde gönderim yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 4 Mayıs 2017; 23:13:38 >

• mağazanız tam nerede açaba almak istiyorum 1 adet
  • P.M atılmıştır.
  • Kendim için 1 adet aldım. ürün 3ds son versiyonda çalışıyor. Kendisi çok ilgili bir arkadaş. alışverişi düşünenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

Kendim için 1 adet aldım. ürün 3ds son versiyonda çalışıyor. Kendisi çok ilgili bir arkadaş. alışverişi düşünenlere tavsiye ederim.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim Murat Bey, ürünü iyi günlerde kullanınız.
  • MERHABALAR elimde DS oyunu percy jackson var kutulu kitapçıklı bandrolü açaba takas olur mu sadece R4 kart ve kutu içeriği ile
  • Merhaba, malesef takas yapmıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvagen

Merhaba, malesef takas yapmıyoruz.

gittigidiyor üzerinden alıyorum hocam, daha 3ds'm gelmedi onu da yeni aldım, hani son sürüm olduğu için her türlü çalışır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

quote:

gittigidiyor üzerinden alıyorum hocam, daha 3ds'm gelmedi onu da yeni aldım, hani son sürüm olduğu için her türlü çalışır değil mi?

Hayırlı olsun yeni 3ds'iniz. R4 kart son sürümde kesinlikle çalışır.
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun yeni 3ds'iniz. R4 kart son sürümde kesinlikle çalışır.

sağ olun, yani gelecek ds nin hangi sürüm olduğunu bilmiyorum, son sürüm olmasa bile çalışır mı? :) onu kasdettim her türlü derken, hepsini destekler mi babında.

bu arada siparişi verdim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 19 Şubat 2013; 15:32:08 >

• son sürüm olmayan 3ds'te zaten çalışır. atıyorum 4.5 sürümü destekleyen r4 kart, 4.0, 3.5..... geriye doğru bütün sürümlerde çalışır. r4'ün çalışması sürüm ile düz değil ters orantılıdır. sürüm yükseldikçe 3ds'in kopya koruması sağlamlaştırılır, böylece r4 tipi flaş kartlar bloke edilir. ama son sürümde çalışan bir kart bütün sürümlerde çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

son sürüm olmayan 3ds'te zaten çalışır. atıyorum 4.5 sürümü destekleyen r4 kart, 4.0, 3.5..... geriye doğru bütün sürümlerde çalışır. r4'ün çalışması sürüm ile düz değil ters orantılıdır. sürüm yükseldikçe 3ds'in kopya koruması sağlamlaştırılır, böylece r4 tipi flaş kartlar bloke edilir. ama son sürümde çalışan bir kart bütün sürümlerde çalışır

Evet kesinlikle doğru. Arkadaşın yazdıklarına ilaveten, 3ds v4.5.0-10'u ya da dsi 1.45 destekleyen r4 kart kullanan arkadaşlarımızın dikkat etmesi gereken bir konu var. 3ds ya da dsi için önümüzdeki günlerde yeni system/firmware update (sistem güncellemesi atıyorum 3ds için 5.0.0-10 ya da dsi için 1.5) çıktığında hemen makinenizi update etmeyiniz. Bir süre bekleyip, r4 için yeni firmware dosyası çıktığında, firmware update dosyasını kartınıza yükleyip, öncelikle kartınızın sürümünü update ediniz. Kartınız, 3ds ya da dsi'ın yeni sürümünü destekler duruma geldiğinde ise 3ds/dsi'ınız güncelleyebilirsiniz. Önce 3ds ya da dsi'ınızı update etmeniz durumunda ise kart menusunu tıkladığınız takdirde, siyah ekranda hata mesajı alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 26 Şubat 2013; 21:54:17 >

• çok teşekkürler cevaplar için.
  • slm re4 kart kullanılan 3ds cihazlarda internete baglanmak sorun teskil ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

slm re4 kart kullanılan 3ds cihazlarda internete baglanmak sorun teskil ediyor mu ?

İnternete bağlanmak sorun teşkil etmez fakat internete bağlıyken eğer 3ds yeni versiyon'u yayınlandıysa sizden e-shop'a girdiğiniz takdirde update isteyecektir. Bu konuda sadece dikkatli olmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 19 Şubat 2013; 19:11:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

slm re4 kart kullanılan 3ds cihazlarda internete baglanmak sorun teskil ediyor mu ?

İnternete bağlanmak sorun teşkil etmez fakat internete bağlıyken eğer 3ds yeni versiyon'u yayınlandıysa sizden e-shop'a girdiğiniz takdirde update isteyecektir. Bu konuda sadece dikkatli olmanızı öneririm.

cevap için tesekkürler
  • Rica ederim Bu arada gittigidiyor'da 3ds 250 liraya kadar düştü. 3ds almak isteyen arkadaşlar bence bir göz gezdirsin derim
  • quote:

Rica ederim Bu arada gittigidiyor'da 3ds 250 liraya kadar düştü. 3ds almak isteyen arkadaşlar bence bir göz gezdirsin derim

kart gayet güzel çalışıyor teşekkürler tekrar.

bu arada nintendo 64 oyunlarını çalıştırır mı?
  • quote:

quote:

Rica ederim Bu arada gittigidiyor'da 3ds 250 liraya kadar düştü. 3ds almak isteyen arkadaşlar bence bir göz gezdirsin derim

Bende çok teşekkür ederim, ürünü güle güle kullanınız. Kart malesef nintendo 64 oyunlarını çalıştırmıyor. Bu arada yeni 3ds'iniz hayırlı uğurlu olsun. Bende hediye olarak 1 adet almayı planlıyorum aldığınız yerden inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 20 Şubat 2013; 21:20:12 >

• quote:

quote:

quote:

Bende çok teşekkür ederim, ürünü güle güle kullanınız. Kart malesef nintendo 64 oyunlarını çalıştırmıyor. Bu arada yeni 3ds'iniz hayırlı uğurlu olsun. Bende hediye olarak 1 adet almayı planlıyorum aldığınız yerden inşallah.

sağ olun teşekkürler :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.