Şimdi Ara

DS, DSI VE 3DS 11.2.0-35 DAHİ TÜM VERSİYONLARI İLE UYUMLU R4 KARTLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
13.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb hocam sadece r4 kart satısı yapıyormusunuz ? yani usb bellek istemiyorum . sadece r4 kart girişini istiyorum ...
  • takip
  • Malesef tek olarak satışını yapamıyoruz. Bu arada "BUZZYY" ve "SquallTr" nickli arkadaşların siparişleri aynı gün kargoya teslim edilmiştir. Şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 25 Şubat 2013; 23:07:44 >
  • Ürün elime ulaştı gerçekten hızlı ve ilgili bir arkadaş.Her şey için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUZZYY

Ürün elime ulaştı gerçekten hızlı ve ilgili bir arkadaş.Her şey için teşekkürler

Bende çok teşekkür ederim Onur Bey. Gayet keyifli bir alışveriş oldu. İyi günlerde kullanınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvagen

quote:

Ürün elime ulaştı gerçekten hızlı ve ilgili bir arkadaş.Her şey için teşekkürler

Bende çok teşekkür ederim Onur Bey. Gayet keyifli bir alışveriş oldu. İyi günlerde kullanınız.

hocam cihaz son güncel sürüm ise sizden satın aldıgımız kartlar calısıyor mu ? bir sıkıntı oluyor mu yada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

quote:

quote:

hocam cihaz son güncel sürüm ise sizden satın aldıgımız kartlar calısıyor mu ? bir sıkıntı oluyor mu yada ?

Şu an cihazın son sürümü 4.5.0-10.. Sattığım kart bu versiyonu %100 desteklemektedir. Herhangi bir sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 27 Şubat 2013; 12:11:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an cihazın son sürümü 4.5.0-10.. Sattığım kart bu versiyonu %100 desteklemektedir. Herhangi bir sıkıntı olmuyor.

tesekkürler sakın yanlış anlamayın sey yüzünden sordum. forumda bir arkadas bir yerden almıs sizden mi bilmiyorum ama r4 kart eline gelmeden cihazı güncellemiş daha sonra eline gelen kart calısmamaya baslamıs öyle bir sorunla karsılasmıs ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkürler sakın yanlış anlamayın sey yüzünden sordum. forumda bir arkadas bir yerden almıs sizden mi bilmiyorum ama r4 kart eline gelmeden cihazı güncellemiş daha sonra eline gelen kart calısmamaya baslamıs öyle bir sorunla karsılasmıs ..

Hayır olur mu öyle şey, konuyla ilgili bilgi sahibi olmak sizin en doğal hakkınız. Şimdi r4'lerde yaşanılan en büyük sorun, cihazın versiyonu ile uyuşmamasıdır. R4 kartın son versiyonu desteklemesi farklı, son versiyona flashlanması (Update edilip tamamen son versiyonda çalışacak şekilde hazır hale getirilmesi) farklıdır. İyi bir satıcı size R4 satarken, 3ds ya da dsi kullanıyorsanız, cihazınız yanınızda mı diye sorar. Çünkü ezbere ürün satın alındığı zaman, versiyon uyuşmaması sebebiyle siyah ekranda error mesajı alınması muhtemeldir. Bu gibi durumlarda eski fat ds, ds lite ya da eski versiyon 3ds ya da dsi'da r4 kartınıza güncelleme yapmanız gerekmektedir. Benim kartım tamamen 4.5.0-10'da çalışacak durumdadır. Ne zaman önüzmüde ki günlerde yeni 3ds sistem güncellemesi çıkarsa, o zaman r4 için firmware update dosyasını bekleyip, kartınızı update ettikten sonra makinenizi güncelleyebilirsiniz. Ben şu ana kadar 4.5.0-10 kullanan bir çok arkadaşa bu ürünü sattım (ki "takeru" nickli arkadaş, ürünü satın alanlardan biri) hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Keza ben de ntsc 3ds kullanıyorum, versiyonu 4.5.0-10 U hiç sorun yaşamadım. Benden ya da başka bir arkadaştan satın alın, takdir sizindir ama dışarıdan alacaksanızda mutlaka cihazınızı yanınızda götürünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 27 Şubat 2013; 12:39:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır olur mu öyle şey, konuyla ilgili bilgi sahibi olmak sizin en doğal hakkınız. Şimdi r4'lerde yaşanılan en büyük sorun, cihazın versiyonu ile uyuşmamasıdır. R4 kartın son versiyonu desteklemesi farklı, son versiyona flashlanması (Update edilip tamamen son versiyonda çalışacak şekilde hazır hale getirilmesi) farklıdır. İyi bir satıcı size R4 satarken, 3ds ya da dsi kullanıyorsanız, cihazınız yanınızda mı diye sorar. Çünkü ezbere ürün satın alındığı zaman, versiyon uyuşmaması sebebiyle siyah ekranda error mesajı alınması muhtemeldir. Benim kartım tamamen 4.5.0-10'da çalışacak durumdadır. Ne zaman önüzmüde ki günlerde yeni 3ds sistem güncellemesi çıkarsa, o zaman r4 için firmware update dosyasını bekleyip, kartınızı update ettikten sonra makinenizi güncelleyebilirsiniz. Ben şu ana kadar 4.5.0-10 kullanan bir çok arkadaşa bu ürünü sattım (ki "takeru" nickli arkadaş, ürünü satın alanlardan biri) hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Keza ben de ntsc 3ds kullanıyorum, versiyonu 4.5.0-10 U hiç sorun yaşamadım. Benden ya da başka bir arkadaştan satın alın, takdir sizindir ama dışarıdan alacaksanızda mutlaka cihazınızı yanınızda götürünüz.

anladım tesekkürler :)

• Ürün elime geçti,mükemmel ürün.
    ama satıcı çok daha mükemmel. hayatımda gördüğüm en ilgili arkadaş. tekrar çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

Ürün elime geçti,mükemmel ürün.
    ama satıcı çok daha mükemmel. hayatımda gördüğüm en ilgili arkadaş. tekrar çok teşekkürler.

Bende çok teşekkür ederim. Kendisi son derece saygıdeğer bir arkadaş. Ürünü güle güle kullanınız
  • "divxcimcime" nickli arkadaşımızın siparişi aynı gün kargoya verilmiştir. Satışa vesile olup beni öneren "swashbuckler55" nickli arkadaşa da çok teşekkürler.
  • Bende arkadaşımızdan bir tane aldım ürünün kargolanmasını bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Bende arkadaşımızdan bir tane aldım ürünün kargolanmasını bekliyorum teşekkürler

Erman Bey siparişiniz kargoya teslim edilmiştir. Şimdiden ürünü güle güle kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 28 Şubat 2013; 16:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir adet sipariş verdim.Cihaz elime yeni geçti pek bir bilgim yok.E-shop a girerken güncelleme istedi bende yaptım umarım sıkıntı yaşamam.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermack

Bende bir adet sipariş verdim.Cihaz elime yeni geçti pek bir bilgim yok.E-shop a girerken güncelleme istedi bende yaptım umarım sıkıntı yaşamam.Şimdiden teşekkürler.

Kartimiz 4.5.0-10 versiyonu ve alt versiyonları desteklediği için bir sorun yasamazsınız. Bende teşekkür ederim, hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet fiyatlar yurtdısı fiyatına göre pahalı ..
  • quote:

evet fiyatlar yurtdısı fiyatına göre pahalı ..

Merhaba ugomistral88 "rstore"dan sipariş ettiğim 3ds cihazım geldi son derece memnun kaldığımı belirtmeliyim. Konu ile ilgili bana yardımcı olduğunuz içinde çok teşekkür ederim :) Fiyat konusuna gelince, ben müşterilerime mümkün olduğunca iyi hizmet sunmaktayım. Buradaki referanslarım ve satış sitelerindeki profilimin, doğru olduğumu kanıtladığı kanısındayım. Eğer ürünle ilgili müşterinin bir problemi olursa, her zaman sattığım ürünün arkasında olduğumu ve en kısa sürede sorunu çözmekten memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim . Ayrıca müşteriye dürüst hizmet veren diğer r4 kart satan arkadaşlarımızı rakip olarak değil, dost olarak görmekteyim. Sonuç olarak müşteriyi memnun eden, iyi hizmet verenin kazanmasını isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvagen -- 1 Mart 2013; 12:20:08 >

• quote:

quote:

evet fiyatlar yurtdısı fiyatına göre pahalı ..

Merhaba ugomistral88 "rstore"dan sipariş ettiğim 3ds cihazım geldi son derece memnun kaldığımı belirtmeliyim. Konu ile ilgili bana yardımcı olduğunuz içinde çok teşekkür ederim :) Fiyat konusuna gelince, ben müşterilerime mümkün olduğunca iyi hizmet sunmaktayım. Buradaki referanslarım ve satış sitelerindeki profilimin, doğru olduğumu kanıtladığı kanısındayım. Eğer ürünle ilgili müşterinin bir problemi olursa, her zaman sattığım ürünün arkasında olduğumu ve en kısa sürede sorunu çözmekten memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim . Ayrıca müşteriye dürüst hizmet veren diğer r4 kart satan arkadaşlarımızı rakip olarak değil, dost olarak görmekteyim. Sonuç olarak müşteriyi memnun eden, iyi hizmet verenin kazanmasını isterim

böyle düşündüğünüz sürece bu fiyata cok rahat satarsınız hayırlı satışlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.