Şimdi Ara

DS 7 SUV 2017 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
10
Favori
38.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.6 225hp benzinli motoru ile keyifli bir araç.

    Ds7 Crossback Opera inceleme videoları...





























  • Leon79 kullanıcısına yanıt
    güzel ama gece görüşü gece incelenir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emekkk

    güzel ama gece görüşü gece incelenir :)
    gece incelemelerinde yayanın ne kadar uzakta olduğunu görüntüleyemediğim için maalesef gündüz örneklemek zorunda kaldım, özet olarak söylebileceğim gece gözle görülemeyen mesafedeki yayaları sistem algılıyor.
  • Dün aracı test ettim. Şuan ki aracım 2016 320i ed, 2. çocuktan sonra hem hacim hem de konfor olarak biraz daha rahat etmek için geniş bir araba bakıyorum. Izlenimlerim şöyle;
    1. Arabayı kullanmadan once içinde yarim saat vakit geçirdim, herkesin belirttiği gibi malzeme kalitesi ve dizayn üst seviyede, aynı gün E180 de test ettim, malzeme kalitesi neredeyse aynı.
    2. arka koltuklarda 3 kişi oturabilir, sirt ayarı çoğu premium arabada yok, keşke bagaj hacmini arttirmak icin ileri geri de ayarlansaydı (tiguan gibi)
    3. Dokunmatik güzel çalışıyor, ekran çözünürlüğü guzel. biraz sürücüye uzak kaliyor, klima icin manuel düğme olsa fena olmazdı. Kayitli olmayan radyo kanallarını direksiyondan degistiremedim, illa kayıt etmek lazım sanırım. Geri dönüş kamerası 3008 gibi çözünürlük kötü. Kol dayama ileri geri ayarlanmiyor, kisa boylular icin sorun.
    4. En onem verdiğim konu suspansiyon ve izolasyondu. Yol sesi olarak başarılı ama 120 den sonra aynalardan ruzgar sesi geldi hoşuma gitmedi. Suspansiyon tatmin etti. Bmw malum cok sert.
    5. Focal ses sistemini test ettim ama harman kardon kadar keyif vermedi.
    6. 220 beygir olmasına rağmen hızlanmalarda 170 beygirlik aracim kadar performans gostermedi. Belki de ağırlık yüzündendir. Testten sonra aracima bindiğimde performansinı cok ozleyecegimi anladım.
    7.serviste bir kac ustayla konustum arabayi alacağım diye, hepsi 'güzel araç ama..' lı cumleler kurdu. Ozellikle yedek parca konusunda uzun sure bekleme ve ikinci el satış konusunda dezavantaj herkesin malumu
    8. Alakasız biliyorum ama sanırım 2017 E180 ile 2018 ds 7 so chic rivoli arasında karar vereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutist -- 23 Mayıs 2019; 0:1:28 >




  • gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Hocam benim test ettiğim araçta hic bir radyo kanali kayitli değildi ve ben direksiyondan radyo kanallari arasinda dolaşmayı bir türlü beceremedim. Illa kayit etmem mi gerekiyor?
    Bir de 100km den sonra ruzgar sesi geldi, hatta bir ara ıslık gibi öttü. Aşırı ruzgar da yoktu. Belki benim bildiğim araca denk geldi cunku inceleme videolarinda böyle bir yoruma denk gelmedim.
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Direksiyondan sadece kayıtlı radyo kanalları ayarlanabiliyor en azından ben öyle biliyorum, fakat ana ekrandan değiştirmek çok kolay, ben carplay kullandığım için radyoyla pek işim olmuyor . rüzgar sesini ben almıyorum ancak aracımda akustik cam var onla alakalı da olabilir . Mercedes c den çok daha sessiz ve konforlu. Hazır yaZmışken Araç 20 bine yaklaştı genel bilgi de vereyim . İlk kazamızı yaptık maalesef arkadan bir arkadaş opel astrayla tampona vurdu , tamponda çizilme ve tampon üzerindeki flaşörde çatlama oldu kaportada çok şükür herhangibir şey olmadı , maalesef astranın önü dağıldı aynı kazada , sağlamlık konusunda fikir verir mi bilmiyorum. Tampon boyandı ve flaşör değişti 10 günde servisten aldım uzun sürdü fakat sağolsunlar 10 gün boyunca mağdur olmayayım diye yeni mercedes c serisi araç verdiler ücretsiz olarak kaskodan araç almadım, servisten de memnun kaldım. Yakıt tüketimi şehir içinde 8.2 de şuanda. Şehir dışı 90 şa gittiğim son eskişehir yolcuğu 4.8 lt di. Bodrum yolculuğunda araç tamamen dolu hız ortalama 130 km di 6,5 lt ye yakın tüketim oldu. Genel olarak çok memnunum hala. Bu arada focal ses sistemi çok iyi ancak radyo ile denediyseniz yanıltıcı olmuş olabilir. Spotify ile kullanıyorum çok temiz berrak ve güçlü bir ses alıyorum. Ses konusunda hassasımdır ancak harman hiç denemediğimden kıyaslamam mümkün değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn06 -- 25 Mayıs 2019; 15:36:41 >




  • gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Güvenlik donanımlarından hangileri günlük hayatta gerçekten kullanışlı oluyor? Mesela night vision ya da şerit takip gibi ozellikler kulağa hoş geliyor ama pratikte sürekli kullanılıyor mu yoksa bir heves geçtikten sonra kullanilmiyor mu? Bende sadece cruise control var onu da uzun yolda cok kullaniyorum. Digerleri konusunda tecrubenizi paylaşırsanız donanım seçerken benim icin faydali olur. Tekrar teşekkürler. Kaza icin de geçmiş olsun.
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Gece görüş bende yok , lazım olmayacağını düşünerek almamıştım aramadım da açıkçası yalnız şerit takip kör nokta aktif cruze ve fren yardımcısı olmazsa olmazım, sürekli kullanıyorum, uzun yolda ayrı güzel yoğun trafikte ayrı güzel, sürekli kullandığım özellikler bunlar, fren sistemi 2 kez kazadan kurtardı hatta , bundan sonra da bu özellikleri olmayan araba almam gerçekten büyük kolaylık. Keyless go özelliği de alıştıktan sonra bağımlılık yapan bir öZellik,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn06 -- 26 Mayıs 2019; 9:14:52 >
  • gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Piyasalarda olduğu gibi bu konuda da durgunluk var. Bu durgunluğu ağustos ayında bozacağım sanırım. Ds7 so chic almaya karar verdim, donanim detaylarına kadar kriterlerimi belirledim. Bu konuda Gökhan hocamdan onerilerini ve tecrübelerini almak için ozelden mesaj attım. Bir sonraki mesajımı araç sürüş tecrübelerimi paylaşmak için atarım umarım.
  • dış iç dizayn olarak gercekten güzel bir arac
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutist

    Teşekkürler bilgi için. Güvenlik donanımlarından hangileri günlük hayatta gerçekten kullanışlı oluyor? Mesela night vision ya da şerit takip gibi ozellikler kulağa hoş geliyor ama pratikte sürekli kullanılıyor mu yoksa bir heves geçtikten sonra kullanilmiyor mu? Bende sadece cruise control var onu da uzun yolda cok kullaniyorum. Digerleri konusunda tecrubenizi paylaşırsanız donanım seçerken benim icin faydali olur. Tekrar teşekkürler. Kaza icin de geçmiş olsun.
    Gece görüşünü test ederseniz fikriniz değişecektir, gece görüşü gözümün göremediği uzaklıktaki canlıları görüp görüntüyü ekrana yansıtıyordu. Yine 3008 aracımdaki yaya güvenliği (yayada otomatik fren) ve öndeki araç durduğunda durma özelliklerini birden çok kere kullanmak durumunda kaldım. Şerit takibi gerçekten çok keyifli sürüş sağlıyor, ufak dalgınlıklarda şeride geri alıyor.




  • 2.el bir so chich almış bulunuyorum ben de, ve konu biraz canlansın diye mesaj atmak istedim açıkçası.

    Önceki aracım M sport ve baya donanımlı bir 418i gran coupe idi, herkesin dönüp tekrar tekrar baktığı bir araçtı açıkçası. Ancak bazı nedenlerden dolayı değiştirdim.
    DS Showroom un önünden geçerken bilmediğim bu araçları görüp merak ettim ve içeri girdim. Açıkçası aracın içini ve dışını çok beğendim ve aynı gün 1 günlük test sürüşü için aracı aldım. Test sürüşünde ise araca bayıldım açıkçası. Özellikle 225 bg lik motoru ve aracın genel konforu gerçekten çok üst düzeydeydi. Neyse aradan 3 hafta geçtikten sonra ne yazık ki sıfırına param yetmediği için 2. el 2018 model bir DS7 aldım.

    Aracı henüz 200 km kadar kullanabildim. Aldığım araç so chich ama birkaç önemli donanımı eksik açıkçası. Ancak aracın genel anlamda kullanımı, kalitesi ve rahatlığı çok iyi diyebilirim. Kısaca birkaç eksi ve artılarını yazmak istiyorum;

    + Direksiyon hissi, ve aracın kullanımı çok güzel. Bunu BMW den geçmiş birisi olarak söyleyebilirim.
    + Active süspensiyonun da etkisi ile rahatlığı çok üst düzey. hergün gidip geldiğim bozuk yollar artık bozuk gibi gelmiyor
    + Hakiki deri koltukları ve iç malzeme kalitesi olarak premium bir araç. Daha kullandığım 2 BMW ve E serisi Mercedes den eksik kalan bir yanı yok
    + Motoru gücüne rağmen gayet makul yakıyor. 418i ile karşılaştırınce baya fark var (performans/yakıt olarak)
    + Carplay, ses sistemi gibi temel şeyler var ve yeterli.

    - Benim aracımda ne yazık ki geri görüş kamerası ve otomatik bagaj yok. Bunlar olan bir araç alırsanız sorun yok
    - Tüm ayarların ve düğmelerin ekran içine gizlenmiş olması bence iyi değil. Yani klima tuşlarını ve kısa yol radyo tuşlarını bir şekilde dışarı alabilirlermiş. Ben hemen adapte olup kısa sürede alışırım ama eşim falan kullanırken sıkıntı olacak.
    - Araç nedense hep "normal" modda açılıyor. Halbuki ya kapattığımız modda veya comfort da açılsa çok daha iyi. Comfort veya sport varken normal modda kullanmak saçma (Active süspansiyon olmuyor normal modda)

    Biraz daha kullanırsam belki ekleme yapabilirim.
    Sonuç olarak araç fiyatının 2 katını hakediyor diyebilirim. Çünkü premium markalarda bu performans ve kalitedeki araçları 500 bin tl den aşağıya bulamazsınız.




  • Leon79 kullanıcısına yanıt
    3008'deki otomatik frenler iyi bir şekilde çalışıyor mu? yola aniden yaya çıkması durumuyla karşılaştıysanız fren yaptı mı?

    Bir de eğer ayağınız frendeyse fakat dozajlamanız yetersizse kendisi de fren yapıyor mu?
  • Aerobero kullanıcısına yanıt
    aldığınız donanım opera mı..birde ne kadara aldınız mahsuru yoksa..
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Opera değil, Rivoli aldım.
    Fiyatını özelden yazsam daha iyi olur, 2. el aldım sonuçta yanlış yönlendirmeyelim insanları
  • Bu arabayı ilk gördüğümden beri hastasıyım desem yeridir. Mevcut olarak A180 kullanıcısıyım fakat bebiş geldi eşyalar büyüdü ve artık bir suv sahibi olma fikri var. Bundan 2 sene önce 380 bandında olan DS7 modelleri şimdi (1 gün önce güncellenmiş fiyatları) 500 bin bandında. 2. eli de uygun değil.

    Bu forumda Mercedes GLA, Tiguan ve 3008 ile kıyaslayanlar oldu hatta Honda CRV falan. Gülüp geçiyorum eminim şu an DS7'ye binen arkadaşlar da aynı şekilde gülüyordur. Geçen hafta deneme sürüşü yaptım daha da hayran kaldım.

    Şimdi fiyatlar yüksek geliyor biraz bana. 400 bin bandından 2. el bile yok neredeyse. Yıl sonunu bekliyorum belki indirim falan olur. Bunun dışında 130 bg ve 225 bg arasında yakıt olarak çok fark oluyor mu onu merak ediyorum. Yukarıda yazan arkadaşların şehir için 8 LT falan yazdıklarını gördüm şok oldum gerçekten az mı bu kadar? Dizeli zaten kokluyordur. Benim test ettiğim dizel 130 bg olmasına rağmen gayet atikti. 225'i düşünemiyorum. Bu arabayı çok ama çok istiyorum.

    Bir de ilk arabam Citroen c4 exclusive di. İnanılmaz rahat bir arabaydı ama Citroen Türkiye'de maalesef o kadar az reklam yapıyor ki değeri bilinmiyor. DS serisi ile reklamı arttırdılar ama bu araba yayılmasın istiyorum. Gerçekten bu arabayı isteyen adamlar binsin. Her yer 3008 dolu. Kötü demiyorum ama fiyat olarak şu an 3008'e daha yakınım. Zor durumdayım. Kendimi daha zorlayıp bu arabayı almaya değer mi emin olamıyorum.




  • 3 ay kullandım bu aracı bu fiyata bu konforu bu kaliteyi bulamazsınız nokta
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Ds 7 'ye hakaret olmuş bu video
  • Neredeeen nereye...



     DS 7  SUV  2017
  • Akisame A kullanıcısına yanıt
    Hocam tr ye ilk gelişinde fiyatlar 200 küsürlü fiyatlardaydı, lansman da, maalesef ülke fena bir sürece girdi 2018 ve sonrası
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.