Şimdi Ara

DS 7 SUV 2017 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
10
Favori
38.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Tasarım ve donanımıyla İlk gördüğüm andan itibaren beni etkileyen ve heyecanlandıran nadir araçlardan biri DS7. Bir sonraki aracım için en önemli favorilerden biri oldu. Şu anki fiyatlar ne durumda yani lansman fiyatları hala geçerli mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın içi gerçekten çok iyi görünüyor. Ama belki on yılda araba değiştirmeyi düşünmüyorum. Geçen yıl araba almasaydim, kesinlikle listede olacak bir arabaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q7 kopyala yapıştır dedim kekolar saldırdı, şimdide yorum tutmuş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanki fiyatlar fransa fiyatı ile neredeyse aynı. fransada ötv yok %20 kdv var . buna rağmen aynı fiyattan satış yapılması ciddi avantaj. mercedes c elegance paketin fransa fiyatı ile türkiye fiyatı arasında 100 bin tl fark olduğunu söylersem herhalde daha iyi anlaşılır. ancak bayiye 2. parti gelecek arabaların bu fiyatlardan gelmeyeceği ise çok açık özellikle euro kuru düşünüldüğünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı teslim aldık ve çok beğendik. istanbul ankara yakıt tüketimi 90 km hız adaptif cruze ile 4.9 lt / 100 km. bence çok çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar belli oldu mu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn06

    aracı teslim aldık ve çok beğendik. istanbul ankara yakıt tüketimi 90 km hız adaptif cruze ile 4.9 lt / 100 km. bence çok çok iyi
    Hayırlı olsun, tam modeli ve fiyatı nedir öğrenebilir miyiz?
  • Sinyal kolu diğer citroenlerle aynı gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn06

    aracı teslim aldık ve çok beğendik. istanbul ankara yakıt tüketimi 90 km hız adaptif cruze ile 4.9 lt / 100 km. bence çok çok iyi
    yeni 5008 alma arifesindeyken bu araç ta radarıma girdi.2.eli v.s ilgilenmiyorum.yeter ki aracı beğeneyim.rica etsem kalite,fiyat,performans,donanım hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn06

    aracı 1 saate yakın showroom da inceledik 2 farklı araçla yaklaşık 1 saat test sürüşü yaptık. araba gerçekten çok güzel .dışı ayrı güzel içi apayrı güzel. malzeme kalitesi de kesinlikle premimum hissini fazlasıyla veriyor. arkası geniş ve şaft tünelinin olmaması çok iyi. motor 1.6 225 ve eat8 . çekişi çok iyi sürüş keyfi çok güzel, çok sessiz ve veya arabanın ses yalıtımı da çok iyi. yakıtı fena gözükmüyor . donanım olarak çok ileri teknoloji sunuyor araç ben çok beğendim . active scan süspansiyonu sa deneme fırsatımız oldu ancak pek bir fark hissetmedim onu belirteyim belki daha uzun test etmek lazım bunun için. araçta gözle tespit edebildiğim tek sıkıntı ise orta konsoldaki basılarak açışan kapağın tam oturmuyor oluşuydu. bunu sorduğumuz da üretimden kaynaklı bir hata olduğunu ve ds den düzeltme geldiğini en kısa sürede düzeltileceğini söylediler. o da nazarlık olsun. yurt dışı forumlarda da bu kapak hatasından bahselmiş sıkça. öte yandan yurt dışı forumlarda av kamerasıyla ilgili bir kaç münferit problemden de bahsedilmiş ancak onlarda ds tarafından kısa sürede çözülmüş. türkiye de ise ds in servisini sanılan aksine pejo yada citroen değil KOLUMAN veriyor. sonuç olarak test sürüşü yaptığımız gün aracı çok beğenmemize rağmen diğer markaları tekrar dolaşalım istedik. bütün matkaları tekrar dolaştık samimi olarak söylemeliyimki ds7 den sonra hiçbirisi zevk vermedi. hatta glc den indikten sonra galiba ds7 den sonra araba beğenemeyeceğiz dedi. son durum bu. araba Türkiyede şuanda 1.6 otomatik benzinli ve 2.0 otomatik dizel olarak satılıyor. fransada ise 1.6 dizel ve 1.2 benzinli seçenekleri siparişe açıldı yıl sonunda yollarda olacak. türkiye de ise sanırım seneye gelir bu motorlar. ancak 1.6 benzinlinin yakıt tüketimi gerçekten iyi 225 b sürüş keyfi ise bambaşka . dizel ile arasında 100 km de 2 litre fark olur. anacak dizelin yıllık bakım masrafları adblue masrafı vs eklendiğind yılda 10k km yapacaklar için kesinlikle benzinli daha mantıklı oluyor.
    Carviser testinde bozuk parke yolda özellikle süspansiyon sistemini çok övmüştü. Yoldaki hataları çok iyi sönümlüyor hiçbirşey hissettirmiyor demişti. Siz de pek farkını hissetmedim dediniz. Aracı düz yolda mı kullanmıştınız.




  • erken bir değerlendirme olmuş benimki. aracı birkaç gündür kullanıyorum fark ediyor gerçekten. gayet konforlu oluyor araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan hocam 225 ilk motor değil mi? Genel olarak nasıl buldunuz aracı? Yani objektif olarak gördüğünüz artı ve eksileri deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz çok memnun olurum. Bir de ortadaki dokunmatik ekranın hassiyeti nasıl? İnceleme videolarında biraz geç tepki veriyormuş gibi geldi ama sizce bir sıkıntı var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahiro -- 5 Ağustos 2018; 20:14:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet motor 225. çok iyi bir motor ve eat 8 var. gerçekten çok başarılı bir motor ve vites geçisleride çok iyi. spor modda araç tam bir canavara dönüşüyor, eko modda ise tam bir cimri. konfor modunda gerçekten active scan çok güzel işler yapıyor ve konforu zirveye taşıyor. yakıt konusunda bir kaç denememiz oldu ilki istanbul anlara arasını 4,9lt /100km ile geldik , şehir içinde trafiğe göre deşkenlik gösteriyor tabiki ancak dizel ile farkı anlayabilmek adına 2018 dizel focus ile arkalı onlü gittik aynı sürüs dinamiklerinde ankarayı biliyorsanız kızılay ankapatk çiftlik kavşağı arasında dizel focus 5,8/100 gösterirken ds7 6,8/100 gösterdi. yine ivedik metro durağından eryaman gökau kavsağı gidiş ivedik metroya tekrar dönüş 4,4lt/100 km değerini verdi. onun dışında trafik durumuma göre 9lt yi çok geçmedi tüketim . dokunmatik ekran aracın en sevdiğim yanı hassasiyeti çok iyi menüler kolay apple car play ve androit auto desteği çok iyi tüm telefonu aktarabiliyorsunuz youtube dahil. benim araçta focal ses sistemi var gerçekten çok çok iyi ses veriyor ve beraberinde gelen akustik camlarla da ses yalıtımı çok iyi.ds connected pilot olmazsa olmaz çok iyi çalışıyor. valla araç çok çok iyi bence iyiki almışım diyorum gören herkesde çol etkileniyor marka takıntısı olanlara birşey deniyorum tabiki. olumsuz yön olarak ön park sensöründeki yazışım hatası sensörün çabuk kapanmasına sebep oluyor ancak yazılım gelmiş ona ben gidip düzeltemedim birde gögüsdeki dokunmatik kapak yarım santim yuvasına oturmuyor ona da parça değişimi geldi onu da müaait zamanda halledicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgiler için çok teşekkürler. Bir de son olarak aracınız için çıkan kasko primi, bakım aralığı ve bakım ücretleri hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur. Kafamdaki tüm sorulara cevap olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay 64 adet satılmış bu piyasa şartlarında hiç fena rakam değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle araçları hayatımızın sonuna kadar sadece resim olarak görücez.
  • Çok merak ettiğim bir araçtı ve geçtiğimiz hafta enterprise rent a car dan kiraladım. Kırmızı renk Performance Line paketli ve DS Led Vision farlara sahip model. Öncelikle son 1 aydır Peugeot 3008 e biniyorum ve bu anlamda kıyas yapmak daha kolay oldu. Netice itibariyle aynı platforma sahip araçlar. DS7 içine bindiğiniz anda premium bir araç olduğunu fazlasıyla hissettiriyor. Bolca test etme imkanım oldu. İstanbul trafiği ve otoban kullanımı boyunca ortalama 8,7 gibi bir tüketim ortalaması tutturdu ki kullandığım araç 1.6 225 HP ilk benzinli otomatik. Merak ettiğim için genel olarak performanslı kullandım. Bana göre gayet iyi bir değer. İç kabini oldukça sessiz ve konforu ön planda tutan bir araç olmuş ama performans isterseniz ona da gidiyor. Oldukça dikkat çeken çok yakışıklı bir araç. Özellikle Led vision farların hareketli olması çok dikkat çekiyor. Aracın kilidini açtığınızda harekete geçen farları gören insanların durup bu animasyonu izlemeleri ve bu hangi araçmış şeklinde söylenmeleri ve meraklı bakışlarını izlemek çok keyifliydi. İç ve dış tasarımı bu kadar etkileyici ve bir o kadar kaliteli ve özen gösterildiği belli olan bir aracın hakettiği ilgiyi görüp görmeyeceğini çok merak ediyorum ama ilk fırsatta bu araca sahip olmayı çok istiyorum. Trafikte sürekli aynı araçları görmek yerine farklı olmak ve yıllar geçse de bu farklılığını kaybetmeyecek olması bence yeterli. Varsın ikinci eli zayıf olsun. Kaldı ki az kullanılmış ikinci el alma niyetim var. Bu anlamda çok ta bir kaybım olacağını düşünmüyorum. Hayata bir kere geliyoruz ve her zaman mantıklı olup, ikinci elde kolay satma düşüncesiyle sıradan araçlara binmektense bu aracı tercih ederim. Çünkü bu araçlar ne olursa olsun insana keyif vermeli. Bu ekonomik ortamda kolay değil ama imkanlar dahilinde ve mümkün olduğunca hayattan keyif almaya çalışmalıyız diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mahiro M kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız araçta kameralı havalı süspansiyon varmıydı? 3008'e göre süspansiyon sisteminin bir artısı varmıydı? Bir aracın plastiklerinden tıkırtılar geliyor muydu?
  • bu arac mercedes bmw audi vw de olsaydı satış rekoru kırardı peynir ekmek gibi satardı tek handikapı marka algısı ikinci eli.cok güzel arac.
  • DT arkadasım kesinlikle katılıyorum. Ülkemizdeki bu marka algısının değişeceğini düşünmüyorum. Netice itibariyle herkes kendi ihtiyaçları ve mantığı çerçevesinde hareket ediyor. Herkesin görüşüne saygı duymak gerekir ancak ben biraz böyle bakıyorum. Düşününce mutluluk ve huzur kadar değerli başka bir şey yok. O yüzden imkanlar dahilinde kendimizi mutlu edecek, keyif verecek şeyler yapmalıyız. Kullanırken bu araçtan çok keyif aldım.
    Havalı süspansiyon var mıydı hatırlamıyorum ama Peugeot 3008 e göre çok daha konforlu ve yumuşak süspansiyonlu olduğunu söyleyebilirim.
    Zaten internetten aracın incelemelerine de bakarsanız konfor odaklı bir araç olduğunu orada da belirtiyorlar. Özellikle uzun yolda çok konforlu ve yormayan bir araç olmuş.
    Aramızda aracın sahibi gökhan hocamızın kullanıcı gözüyle yapacağı yorumlar çok daha isabetli olacaktır. Umarım değerli görüşlerini ve uzun kullanım deneyimlerini bizimle paylaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahiro -- 28 Eylül 2018; 21:19:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.