Şimdi Ara

DS 7 SUV 2017 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
19
Favori
59.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konya'da servisi muhtemelen Özkaymak PSA servisi yapacaktır. Çok önermem: Baki peugeot-citroen özel servisi var. Baki Bey ve oğulları çok ilgili ve bilgilidir. Psa grubu alırsam bu yüzden alırım: DS7'ye ve DS9'a bu yüzden bakıyorum:

• cenk42 C kullanıcısına yanıt

Hocam önce benzinli ds7 bakıyordum şimdi e tense bakmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Şikayetvardan etense elektrik problemlerine bir bakın derim. Benim görüşüm araba da ne kadar fazla parça olursa o kadar sorun ihtimali demek. Ya saf benzinli olacak araba ya da saf elektrikli arası değil bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ds7 için yetkili servisini nerede yaptirabilirim? Psa grubundada yetkili servisin kullandigi ayni malzemelerimi kullaniyor ayni yagimi koyuyor ? Yoksa 3008 c5 ile ortak malzemeyimi kullaniyor ? Uyuyor olmasi onemli degil ds kendi yetkili servisindeki malzeme ile aynimi ? Bilgilendirme yapacak varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sancaktepe kolumana gidiyorum. Yetkili servis orası. Yağ filtreler ortak olabilir c5 ile uyabilir tam bilmiyorum. Klima filtresi 2 tane diye biliyorum ds7de. Her bakımda yetkili servis bujileri değiştirmek istiyor ben 10k-12k kmdir bakıma girdiğimden 2 bakımda bir bujileri değiştiriyorum sorun etmiyorlar. Orta ekran çatlamıştı benim yetkili servise gittiğimden arabanın garantisi bitmesine rağmen orta ekranı ücretsiz bakıma gittiğim gün takmışlardı. O yüzden pahalı da olsa yetkili servis tercih ediyorum. Bu sene daha gitmedim eylülde gideceğim bakıma büyük ihtimal 25k-30k TL isterler gibi. Yukarıda bir kaç mesaj önce yazmıştım yorgunluk algılayıcı sistem çalışmıyor onu da ücretsiz veya cuzi bir miktara tamir ederlerse devam ederim yetkiliye etmezlerse bırakabilirim yetkiliyi. Umarım faydalı olur yazdıklarım.

• urunguu kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ben şuan experdeyim birsey cikmazsa araci aliyorum uzerime 10.gun icerisindede sancaktepe kolumana goturecegim degismesi gereken ne varsa degissinler fiyat bilgisi paylasirim . Orta ekran kendi kendinemi çatladi darbe kaynaklimi

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden.
    Orta ekran kronikmiş çatlaması benim araç 2021 model. 2024 yazında değiştirdiler ekranı. Ekranın dibinde tırnak büyüklüğünde çatlaklar oluşabiliyor kendiliğinden darbe almadan. Belki 2023-2024 modellerde olmayabilir bu 2021liler sorunlu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urunguu -- 23 Temmuz 2025; 12:4:18 >
  • urunguu kullanıcısına yanıt
    Anladim makyajli kasa benimkisi şuanda sorun yok ama olabilir tabi malzemeleri aynidir buyuk ihtimal

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.