Şimdi Ara

DS 5-Creative technologıe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müthiş bir araç müthiş bir reklam.citroen bu işi bence çok güzel yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=uvdddriydgw

• Muhteşem bir araç olduğu kesin, ötv darbesinden nasibini fazlasıyla alıcak
  • Mercedes R Serisine rakip olur gibime geldi. Araçta büyük bir MPV havası var. Ama kesinlikle çok güzel bir araç.
  • 1.6 THP motorla gelirse iş görür, pek bilgim yok ama.
  • otomobilin tasarımı harika reklam da güzel olmuş. thp ds 5 te çok iyi olacak.
  • Bugun bir otomobil dergisinde okudum 1.6 thp 156hp ve 200hp benzinlli ,1.6 hdi 115bg(bg gucunu tam hatitlamiyorum ) dizel motorlariyla satisa sunulucakmis.Fiyati 80.000tl`den basliycakmis.Yanilmiyorsam standart donanimda xenon olucak.Fiyat biraz yuksek fakat arac gercekten cok hos bir ayricalik istiyenler bu araci tercih etmeli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Bugun bir otomobil dergisinde okudum 1.6 thp 156hp ve 200hp benzinlli ,1.6 hdi 115bg(bg gucunu tam hatitlamiyorum ) dizel motorlariyla satisa sunulucakmis.Fiyati 80.000tl`den basliycakmis.Yanilmiyorsam standart donanimda xenon olucak.Fiyat biraz yuksek fakat arac gercekten cok hos bir ayricalik istiyenler bu araci tercih etmeli bence.

xenon varsa tamam hemen citroen bayisine koşuyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevenler kulubünü kurduk..gerekli bilgiler mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52871502/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53306799
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Bugun bir otomobil dergisinde okudum 1.6 thp 156hp ve 200hp benzinlli ,1.6 hdi 115bg(bg gucunu tam hatitlamiyorum ) dizel motorlariyla satisa sunulucakmis.Fiyati 80.000tl`den basliycakmis.Yanilmiyorsam standart donanimda xenon olucak.Fiyat biraz yuksek fakat arac gercekten cok hos bir ayricalik istiyenler bu araci tercih etmeli bence.

xenon varsa tamam hemen citroen bayisine koşuyoruz

Xenon var kosup alalim diye bir sonucmu cikiyor yazdigimdan ? Xenon farlar Ds5'e ledler ile cok yakistigindan belirttim.

• Arka camı açılıyorsa alacağım 5-6 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Sevenler kulubünü kurduk..gerekli bilgiler mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52871502/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53306799

DS 5-Creative technologıe

• Çok gösterişli bence güzel değil.Güzellik göreceniz arabanın dışını kromla doldurmaksa o sizin tercihiniz ancak iç mekanı güzel olmuş.Ancak o iç mekan için en az 120bintl yi gözden çıkarmak gerekir ds4 ün en full ü bile 90bintl açıkcası c4 ün yükseltilmiş iç ve dış tasarımı biraz değişmiş ve arka camı açılmayan bir araca 90bintl verilmez.Ds5 inde en full ü en az 120bintl olucağından o fiyata bir citroen almam.
  • Valla param olsa alırdım bundan.
    Çok beğeniyorum bu aracı.

• bunun 1.6 dizeli 70 ten başlasa bence çok iş yapar.bu aracın reklamlarını şimdiden tv lerde döndüreceksin 2-3 ay da 70 bin tl den satacaksın bütün yargılar yerle bir olur.ama citroenın bu kadar akıllı bir satış ve tanıtım politikası izleyeceğini sanmıyorum.
  • dış tasarım olarak gerçekten iri ve güzel bir araç
    iç tasarımı ise (c5 te hiç sevmediğim sabit göbekli direksiyonun olmaması çok güzel) ds4 olduğu gibi göze hitap eden, gösterişi ve yüksek kalite hissi mükemel.

fiyat konusuna gelirsek c5 in güncel fiyatlarından 7-10 bin fazlasına satılacaktır diye düşünüyorum.
    2.0 fap 163 bva bu araca en güzel gidecek bir kombinasyondur ve 100.ooo TL den aşağı olmaz düşüncesindeyim.
    umarım mcp şanzımanın konfor ve performans yönünden geliştirilmiştir. (reklamda ki araçta da mcp vardı)
  • Tekrar tekrar bakıyorum çok harika bir makine bu ya
  • haftada 1 belkı görülür yollarda oda büyük şehirlerde sonu ds3 ds4 ile aynı olacak malesef araç güzel ama başlangıc fiyatının 75 bin cvarı olacağıda muhtemel .
  • harika olmuş reklam..sis farı ile gündüz farının arasındaki siyah şerit olmasa daha güzel olurdu bence..
  • 80000 liraya benzinlisini satarlarsa havalarını alırlar bence. C4 Picasso'dan hallice bir araç için kesinlikle çok para.

O fiyata dizeli satılmalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.