Şimdi Ara

Drogba ismi geçmese şimdi çıplak koşuyoduk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fabiano geldi ama Drogbadan kötü olduğu için sevinen yok bakıyorumda

• Fabiano geldi mi ?
  • eğer fabiano ve muslerayıda almazlarsa güvenimiz kalmayacak yöneticilere o yüzden alırlar %90
  • ayni hatayi 2. defa yapacaklarini sanmiyorum cunku taraftari sabri kalmamis. yani yonetim taraftari 2. defa karsisina almak istemez!!!
  • Sanki Fatih Terim'in açıklamalarından sonra zorunlu bildirilmiş gibi o yüzden ben pek güvenemiyorum
  • siz çakmadınız durumu herhalde basında net şekilde ilgilendikleri duyulunca kap a bildiriyolar işte süper zekalar :)
  • Valla Drogba'yı istiyoruz Fabiano kesmez artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan
    siz çakmadınız durumu herhalde basında net şekilde ilgilendikleri duyulunca kap a bildiriyolar işte süper zekalar :)

drogba'yi duymayan kaldi mi acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

Sanki Fatih Terim'in açıklamalarından sonra zorunlu bildirilmiş gibi o yüzden ben pek güvenemiyorum

• quote:

Sanki Fatih Terim'in açıklamalarından sonra zorunlu bildirilmiş gibi o yüzden ben pek güvenemiyorum

peki cambiassoyu neden bildirmediler?
  • yapma işte bunu yapma kırma umudumuzu :)
    quote:

• terim fabiano'yu söyledi o yüzden kapa bildirildi diye bir saçmalık yok inanmayın! her oyuncuylada anlaşıldı fabiano nun sağlık testlerini bizim doktorlar incelemişler bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

peki cambiassoyu neden bildirmediler?

Çünkü Cambiasso'yu ben istiyorum dedi FT dikkatli dinlersen ötyekileri için görüşülüyor dedi.zorunlu yapılmış bir açıklama ama bence gelir bu isimler.
  • ohaaaa son dakikaya bakınnn:SSSSS
  • Umarım ikisi de gelir ama Reyes, Forlan mevzularından sonra insan acaba demiyor değil. Gelirlerse ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleriz
  • gerçi terim açıkladıktan sonra bildiriyolar sonuçta ilk oraya bildirilmesi gerek , oda ayrı bir zeka ürünü drogba konusuda hayli komik başkan kaç kere uraşıyoruz ,görüşüyoruz vs. dedi ama resmi bir temas hiç olmadı demekki :)
  • Fabiano iyi ama Drogba kadar etkili olmaz. ama bizim lige fazla bile gelir. Muslera ise çok iyi bi kaleci, refleksleri muhteşem. Neyse hayırlı olsun.
  • fabianoyu beğenmeyende enteresanlık vardır ... bizim ligimize fazla gelir fabiano ama daha net olarak almadık .. alırsak o zaman sen gör curcunayı ...
  • Cidden ya, Drogba olmasaydı fazlasıyla sevinirdim şu an ama Drogba
  • ah be drogba amca gelseydinde şu taraftarı sevindirseydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.