Orijinalden alıntı: evohan siz çakmadınız durumu herhalde basında net şekilde ilgilendikleri duyulunca kap a bildiriyolar işte süper zekalar :)
drogba'yi duymayan kaldi mi acaba???
quote:
Orijinalden alıntı: Just be*
Sanki Fatih Terim'in açıklamalarından sonra zorunlu bildirilmiş gibi o yüzden ben pek güvenemiyorum
quote:
Sanki Fatih Terim'in açıklamalarından sonra zorunlu bildirilmiş gibi o yüzden ben pek güvenemiyorum
peki cambiassoyu neden bildirmediler?
yapma işte bunu yapma kırma umudumuzu :)
quote:
terim fabiano'yu söyledi o yüzden kapa bildirildi diye bir saçmalık yok inanmayın! her oyuncuylada anlaşıldı fabiano nun sağlık testlerini bizim doktorlar incelemişler bi sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
quote:
peki cambiassoyu neden bildirmediler?
Çünkü Cambiasso'yu ben istiyorum dedi FT dikkatli dinlersen ötyekileri için görüşülüyor dedi.zorunlu yapılmış bir açıklama ama bence gelir bu isimler.
ohaaaa son dakikaya bakınnn:SSSSS
Umarım ikisi de gelir ama Reyes, Forlan mevzularından sonra insan acaba demiyor değil. Gelirlerse ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleriz
gerçi terim açıkladıktan sonra bildiriyolar sonuçta ilk oraya bildirilmesi gerek , oda ayrı bir zeka ürünü drogba konusuda hayli komik başkan kaç kere uraşıyoruz ,görüşüyoruz vs. dedi ama resmi bir temas hiç olmadı demekki :)
Fabiano iyi ama Drogba kadar etkili olmaz. ama bizim lige fazla bile gelir. Muslera ise çok iyi bi kaleci, refleksleri muhteşem. Neyse hayırlı olsun.
fabianoyu beğenmeyende enteresanlık vardır ... bizim ligimize fazla gelir fabiano ama daha net olarak almadık .. alırsak o zaman sen gör curcunayı ...
Cidden ya, Drogba olmasaydı fazlasıyla sevinirdim şu an ama Drogba
ah be drogba amca gelseydinde şu taraftarı sevindirseydin