Şimdi Ara

Drogba Galatasaray'da fakat açıklanmıyor! Nedeni ise içerde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle komedi mi olur , drogba geldi diye neden eski adidas formalarına saldırsın millet ... çıkınca adam gibi drogba forması alınır

Australian Dream
  • safmısın la daha yeni sezon formaları tanıtılmadı 1-2ay sonra çıkar formalar

Orijinalden alıntı: Peerless

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad.Akıncı Bayırı Sok.No:8 K:5 Mecidiyeköy-İstanbul
    Telefon ve Faks No. : 212 274 455/212 274 9636
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 274 455/212 274 9636
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Futbolcu transferi

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbol Oyuncusu Didier Yves Drogba Tébily ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 25.000 Euro ücret ödenecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

http://www.kap.gov.tr/Yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=1586874

• aynısını geçen gün düşündüm ya
  • mantıklı..

nik enteresan

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad.Akıncı Bayırı Sok.No:8 K:5 Mecidiyeköy-İstanbul
    Telefon ve Faks No. : 212 274 455/212 274 9636
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 274 455/212 274 9636
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Futbolcu transferi

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbol Oyuncusu Didier Yves Drogba Tébily ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 25.000 Euro ücret ödenecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

http://www.kap.gov.tr/Yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=1586874

Emeğine sağlık

• yav neresi mantıklı arkadaş ? Drogba geldi koşun geçen sezonun formasını mı alak diyecekler ?

Bir ihtimal daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatif_50

Arkadaşlar ben sözümün arkasındayım isteyen inanır isteyen inanmaz.

ben inandım..ama gülmeyi yeni kesebildim..ancak şimdi yazıyorum
  • Formalarin tasarimi coktan yapildi ve aciklandi neresi mantikli zaten devre arasi para bulmak icin sponsor degistikden sonra formalar aciklanmisti

http://i51.tinypic.com/smy7hk.jpg

Taraftar olarak takip etmezsin okumazsiniz birde mantikli derler ne ilginc arkadaslar var ya.
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: draculaozo

aynısını geçen gün düşündüm ya

bak , düşündüğünü değerlendirsen şimdi sen duyumcu olmuştun.
    bidahakine artık

Orijinalden alıntı: mancukya

Formalarin tasarimi coktan yapildi ve aciklandi neresi mantikli zaten devre arasi para bulmak icin sponsor degistikden sonra formalar aciklanmisti

Taraftar olarak takip etmezsin okumazsiniz birde mantikli derler ne ilginc arkadaslar var ya.

Mancukya ben bu konuya hiç mesaj yazmadım, senin bu mesajından sonra dahil oluyorum öncelikle bunu açıklayarak tarafsız olduğumu belirteyim. Konuyu açan arkadaşınsa demek istediği formaların tasarımı vs. değil. Drogba transferi 1 haziranda açıklansınki, 1 haziranda satışlara başlayacak nike formaları satılsın nike kar etsin anlamında heralde. Bana göre ise Drogba transferi daha netleşmedi. Drogba Chelsea deki durumun netleşmesini bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Formalarin tasarimi coktan yapildi ve aciklandi neresi mantikli zaten devre arasi para bulmak icin sponsor degistikden sonra formalar aciklanmisti

Mancukya ben bu konuya hiç mesaj yazmadım, senin bu mesajından sonra dahil oluyorum öncelikle bunu açıklayarak tarafsız olduğumu belirteyim. Konuyu açan arkadaşınsa demek istediği formaların tasarımı vs. değil. Drogba transferi 1 haziranda açıklansınki, 1 haziranda satışlara başlayacak nike formaları satılsın nike kar etsin anlamında heralde. Bana göre ise Drogba transferi daha netleşmedi. Drogba Chelsea deki durumun netleşmesini bekliyor.

Hocam bu transfer olayi bana mantikli gelmiyor alabilirlerse iyi is yaparlar (Sampiyonlar ligine katilma durumu olsa cokta akilli bir transfer olurdu).
    Ama sorun surada sen sirket olarak Ocak ayinda transfer yapicam diye tazminatini verip sözlesmeyi iptal etmissin ve baska sirketle anlasmissin parasinida toplamda 3 senelik olmasi gerekiyor Zapata vs vs yatirmisin bu durumda forma tarihinin cikisi zaten hikaye Gs Ocak ayindan itibaren sponsoru ve ürünlerinin markasi belli Haziran bekler Agustos bekler bunlar hikaye kardes.
    Zaten Gs yönetimi önceki sponsora karsi sorumluluklarini yerine getirmemis ve 5 aydirda baska firmayla calisiyor formalari üretip satma isi coktan planlanmistir sadece isim basicaklar arkaya oyuncu bugun aciklansa 2 ay sonrada forma ciksa taraftar zaten alir ben bunlara inanmiyorum daha dogrusu bu transferin olabilecegine inanmiyorum.

• quote:

Bu formalar taraftar tasarımı arkadaşım.Formaların sadece renkleri belli şu an için, onun dışında dolaşan tüm resimler taraftar tasarımı.

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Hocam bu transfer olayi bana mantikli gelmiyor alabilirlerse iyi is yaparlar (Sampiyonlar ligine katilma durumu olsa cokta akilli bir transfer olurdu).
    Ama sorun surada sen sirket olarak Ocak ayinda transfer yapicam diye tazminatini verip sözlesmeyi iptal etmissin ve baska sirketle anlasmissin parasinida toplamda 3 senelik olmasi gerekiyor Zapata vs vs yatirmisin bu durumda forma tarihinin cikisi zaten hikaye Gs Ocak ayindan itibaren sponsoru ve ürünlerinin markasi belli Haziran bekler Agustos bekler bunlar hikaye kardes.
    Zaten Gs yönetimi önceki sponsora karsi sorumluluklarini yerine getirmemis ve 5 aydirda baska firmayla calisiyor formalari üretip satma isi coktan planlanmistir sadece isim basicaklar arkaya oyuncu bugun aciklansa 2 ay sonrada forma ciksa taraftar zaten alir ben bunlara inanmiyorum daha dogrusu bu transferin olabilecegine inanmiyorum.

Mancukya satılan her formadan bellibir miktar klübü kasasına aktarılacak örneğin diyelimki dorgbanın forma satışından elde edilen gelirin yüzde 20 si GS kasasına, buşekilde olay.

• Masabaşı habercilik için bu arkadaşta potansiyel var, alt yapıyı güzel kurgulamış haberde, değerlendirilmeli. Fotomaç'a CV yolla hocam.

Orijinalden alıntı: Mizuhara

yav neresi mantıklı arkadaş ? Drogba geldi koşun geçen sezonun formasını mı alak diyecekler ?

telekom arenada yapılacak imza töreninde dünya basınının önünde drogbaya geçen sezonun adidas formasını giydirmek mi yoksa yeni sezonun nike formasını giydirmek mi mantıklı ???

Orijinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

yav neresi mantıklı arkadaş ? Drogba geldi koşun geçen sezonun formasını mı alak diyecekler ?

telekom arenada yapılacak imza töreninde dünya basınının önünde drogbaya geçen sezonun adidas formasını giydirmek mi yoksa yeni sezonun nike formasını giydirmek mi mantıklı ???

Transfer sezonu daha açılmadı

Bir ihtimal daha var.
  • Tamam da 1 Haziran da GS yeni Sezon Formalarını mı basıcak.her sene temmuzun ortalarında yeni sezon formaları tanıtılırdı bana saçma geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatif_50

HERKESE SELAMLAR! BEKLENEN HABER GELDİ SONUNDA!
    DROGBA GALATASARAY'DA

Son aldığım istihbarata göre Drogba'nın Galatasaray'a transferi kesinleşmiştir ancak resmiyete dökülmemiştir.

Nedeni ise; Bildiğiniz üzere Galatasaray Adidas ile sözleşmesini feshetti. 31 Mayısa kadar Store'larda Adidas ürünleri satılacak. Yeni Sezon Nike formaları 1 Hazirandan itibaren satışa sunulacak. (1 Haziran şuan için öngörülen tarih) Drogba geldi haberinden sonra forma satışlarında patlama olacağından transfer haberini erteliyorlar. Yeni sezon Nike formalarının Storelarda yer almasıyla beraber transfer haberleri bir bir açıklanacaktır. Yeni Sezon Drogba formaları basılmaya başlanmıştır!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.