bir kaç kişiyi ekarte edip sıfırdan kalenin önüne kadar girdiği pozisyonu bulamıyorum. maçtayken o anı komple görememiştim, özetlere nasıl koymaz ligtv anlamış değilim. bahsini ettiğim pozisyonu gören duyan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: tylor
bir kaç kişiyi ekarte edip sıfırdan kalenin önüne kadar girdiği pozisyonu bulamıyorum. maçtayken o anı komple görememiştim, özetlere nasıl koymaz ligtv anlamış değilim. bahsini ettiğim pozisyonu gören duyan var mı?
gördüm ama canlı olarak
Haha çocuklar gibi şendi sevinirken
quote:
anaaaaa bende halı saha maçlarında filan gol atınca böyle yapıyordum ya la
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
quote:
elbette bu pozisyon değil. sıfırdan kalenin önü diyorum
hatta kalenin önüne gelince düştü ve penaltı bekledi.
Arkadaşlar o bu değilde Biliyorsunuz Ben burda gs schalke yi eleyince basımdan gecenleri anlatmıstım. sevincinize ortak olmustum vs vs. her neyse
Şimdi Mühim olan gol sevinci değil.
Adam Gol Sevinci Yapacaktı . Sahada Çimlerde Kayacaktı . 2 dizi'nin üzerine yattı. ALLAH KORUSUN diz kapakları bile parçalanabilir Disk kayması olabilirdi.
Bzountuya vermedi saçma sapan yere fln attı kendini de .
Ula yazıkdır günahtır. Drogba yı sneijder i alıyorsun. selçuğun var . Şu adamlar bu Sahada oynatılır mı ALLAH aşkına günahtır be.
Sonra Lig sonuncusu lige tutunmak için Son şansı olan Mersin İdman yurdu gelip . 1. yarı elinden gelen çabayı gösterip tüm eforunu sahaya yansıtıp 1 gol atınca da Haklı olan gole giden pozisyonu Kırmızı Kart verince Şaklabanlık yapıp hakem e sacma sapan hareketler. o hasan şaşın artislenmeleri. adamı mı dövceksin Spor mu yapıyorsun.
adam ceza sahası içinde gayet normal 2. mücadele kuralları dahilinde ayak koyup drogbaya nerdeyse SIFIR temazsız top alıyor. bu pozisyona penaltı veriyorsun fln.
bunlar yakışmaz.
Günahtır. neyse
size göre haklı ise galibiyet polemik yaratmaya girmedim ama . o adamların ilk yarıdaki emeğine yazıktır en azından .
her neyse başarılar dilerim.
neyse buldum o pozisyonu; 23:40.
quote:
Orijinalden alıntı: figo976
Arkadaşlar o bu değilde Biliyorsunuz Ben burda gs schalke yi eleyince basımdan gecenleri anlatmıstım. sevincinize ortak olmustum vs vs. her neyse
Adam Gol Sevinci Yapacaktı . Sahada Çimlerde Kayacaktı . 2 dizi'nin üzerine yattı. ALLAH KORUSUN diz kapakları bile parçalanabilir Disk kayması olabilirdi.
Ula yazıkdır günahtır. Drogba yı sneijder i alıyorsun. selçuğun var . Şu adamlar bu Sahada oynatılır mı ALLAH aşkına günahtır be.
Sonra Lig sonuncusu lige tutunmak için Son şansı olan Mersin İdman yurdu gelip . 1. yarı elinden gelen çabayı gösterip tüm eforunu sahaya yansıtıp 1 gol atınca da Haklı olan gole giden pozisyonu Kırmızı Kart verince Şaklabanlık yapıp hakem e sacma sapan hareketler. o hasan şaşın artislenmeleri. adamı mı dövceksin Spor mu yapıyorsun.
adam ceza sahası içinde gayet normal 2. mücadele kuralları dahilinde ayak koyup drogbaya nerdeyse SIFIR temazsız top alıyor. bu pozisyona penaltı veriyorsun fln.
bunlar yakışmaz.
Günahtır. neyse
size göre haklı ise galibiyet polemik yaratmaya girmedim ama . o adamların ilk yarıdaki emeğine yazıktır en azından .
hakeme şaklabanlık yapıp mı aldık maçı nerenızle ızlıyorsunuz anlamdım ben :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Eboue'nin bakışı
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Haha çocuklar gibi şendi sevinirken
kaymaya çalıştı ama yapamıyınca çatırmamak için zıplamaya başladı dikkatli izleyin
@Rétribution
Bende öyle tahmin ettim, tökezleyince çimde gol sevincini değiştirmek zorunda kaldı Helal olsun mükemmel top oynadı, bu adam geldiğinden beri GS nin değişmez ismi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: figo976
bunlar yakışmaz.
Günahtır. neyse
Pardon Ünal Aysal soyunma odasına girmiyor ya da hakem tehdit etmiyor, ondan böyle şaklabanlıklar yapıyor çocuklar işte