Şimdi Ara

Driving Force GT fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac ay once arkadaslarımdan 100 TL'ye alanlar olmusdu ancak demin baktım 200 TLlerde fiyatlar 2. Eller bile 150 - 160 TL. Fiyatların neden boyle oldugunu veya ne zaman duzelecegini bilen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar 250-300 arasında değişiyor. 1 ay önce 0 gt'yi 250'ye aldım.
  • Geçen sene GT5 çıktığında paket olarak 200 liraya alanlar olmuş. Ben askerde nöbet tutuyordum o sıralar, nasiplenemedim.
  • pendorya media markt'te 400 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaz

Birkac ay once arkadaslarımdan 100 TL'ye alanlar olmusdu ancak demin baktım 200 TLlerde fiyatlar 2. Eller bile 150 - 160 TL. Fiyatların neden boyle oldugunu veya ne zaman duzelecegini bilen varmı ?

1-Fiyatlar daha inmez (kur her geçen gün artıyor)
    2-Kimse 1 ay önce 100 tl'ye almamıştı.O geçen seneydi...2010 ve 2011 başı gibi...
    3-İkinci el fiyatlar uygun...160-175 Arası edecek bir üründür
  • 200TL'ye bulursan iyidir. Hemen al.
    Şu anda 300-400TL arası değişiyor sıfır fiyatları. Temiz bir tane ikinci el almanı tavsiye ederim.
  • zamaninda 120-130 a iken sifiri alinacak bir direksiyondu fakat simdi eger 100 - 200 saat gt5 oynamayacaksaniz

ikinci eline 150 verilmez cunku 5-6 ay sonra gene fiyatlar dusebilir dolar kuruna bagli olarak ucuzlarsa alirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Logitech Driving Force GT-Xbox?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler yorumlar icin artık ucuzlayınca alıcagız : )
  • Geçen forumda garantili 100 e satan vardı. çok iyi fiyat. GT5 + DFGT en fazla ederi 200 tl zaten. Ben de forumdan o fiyata almıştım.
  • ben de bir iki ay once 100 tlye almıştım forumdan
  • En iyi alternatifi nedir beyler fiyat performans olarak ?
    MAX=200
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.