Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

driver yüklü ses yok alc892

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir Kullanıcı, 2 Masaüstü Kullanıcı
7
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> driver yüklü ses yok alc892
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Teğmen
    141 Mesaj
    böyle saçma bi sorunla karşılaşacağımı hiç düşünmezdim aklıma gelen her şeyi yaptım son olarak buraya yazıyorum yoksa windows 7 kurmak zorunda kalacam sanırım.

    elime tuf990fx anakartlı bi sistem geçti sistemi kurdum ettim windows 10 un 2018 ve ardından 2016 sürümlerini kurdum her ikisinde de gerek anakartın sitesinden gerek realtekin sitesinden farklı win10 uyumlu yeni denilebilir driverler denedim win7 sürümleri dahi uyuymluluk moduyla denedim fakat nafile ses yok bi türlü getiremedim benzer bişey yaşayanların yorumlarını bekliyorum

    önceki anakartımın sadece 3 çıkışı vardı fakat bunda optic çıkış felan da var ekstra bişey mi yapmam gerekli anlamadım kaç gündür denemediğim şey kalmadı nerdeyse son çare ya windows 7 kuracağım belki driver uyumsuzdur ya da donanımsal bi arıza var ses kartı da almak istemiyorum uydurukları 100 tl
    kasamın ön panel çıkışı bozuk olduğu için zaten anakarta hiç bağlantısını yapmadım sesi arka taraftan almak istiyorum aşağıya ekleyeceğim ss lerdeki ayarları birçok kez değiştirdim ama sonuç aynı;













    |
    |
    _____________________________
    "If you're afraid of your opponent, then you've already lost." -Patrik "f0rest" Lindberg

    Fx6100@4.9 - Asus TUF 990FX - MSI GTX 750 - G.Skill 4x4Gb - FSP Windale 6 - BenQ xl 2411 - Logitech 2+1 - Sound Blaster Audigy 2 ZS - Sensei 310 - HyperX Cloud Alpha -




  • Teğmen
    141 Mesaj
    yardımcı olacak yok mu

    windows 7 kurdum anakartın yanında gelen win7 driver cd siyle driverleri kurdum hala jakı bağlıyorum ve bi tepki yok
    _____________________________
    "If you're afraid of your opponent, then you've already lost." -Patrik "f0rest" Lindberg

    Fx6100@4.9 - Asus TUF 990FX - MSI GTX 750 - G.Skill 4x4Gb - FSP Windale 6 - BenQ xl 2411 - Logitech 2+1 - Sound Blaster Audigy 2 ZS - Sensei 310 - HyperX Cloud Alpha -
  • Yüzbaşı
    415 Mesaj

    Ben dün sizin konunuzu gördüm yardımcı olmak konuya cevap yazmak istedim ama sonradan vazgeçtim, çünkü işletim sistemi kuran bir kişinin, driver kuran bir kişinin jaki yanlış yere takma ihtimali canlanmadı gözümde, yada Windows ses ayarlarından yanlış çıkış seçmesi ihtimali vermedim. Windows 7 kurdunuz ve halen tepki yoksa donanımsal bir arıza olması imkanlar dahilinde.

    Ben elektronik tamirden anlamam ama yıllardır sihirli denebilecek bir yardımcım var devre temizleyici-kontakt sprey, arızanın donanımdan olduğuna kanaat getirirseniz isterseniz bir nalburdan 10 liraya alın sıkın belki bir temas sorunu vardır ve ortadan kalkar, deneyin derim.



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    |
    |
    SheKilLll kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
  • Çavuş
    45 Mesaj
    Sorunuzun cevabı bence 5'nci ve 6'ncı resimlerdeki farkta gizli onu görün hocam ufak bir sorun gibi geldi bana! İnşallah öyledir.
    _____________________________
    XIGMATEK FRONTLINER||ASUS CROSSHAİR V FORMULA||AMD FX8120 4.0 CM212X||2x4 GB Geil Enhance Corsa 1600 MHz CL9||EVGA GTX1060||AKASA V 600W||...||Storage 20 TB ||Pany TX-P65VT20||.....||OS W7x64||Pioneer Sound System|Pany AT6000|SCREEN PRO 135 HCG-Fixed|
  • Yüzbaşı
    415 Mesaj

    3.5 mm jaka arkadaş bağlantı yapıyor büyük ihtimal jack takıldı uyarısı almıyor ve jakın takıldığını görmediği için anakart ve windows optik çıkışa yönlendiriyor sanki.
    |
    |
    EVGA kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
  • Teğmen
    141 Mesaj

    cevabınız için teşekkürler zaten ben de artık donanımdam kaynaklandığını düşünmeye başladım ses kartı bakıyorum
    |
    |
    parcapincik kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
    "If you're afraid of your opponent, then you've already lost." -Patrik "f0rest" Lindberg

    Fx6100@4.9 - Asus TUF 990FX - MSI GTX 750 - G.Skill 4x4Gb - FSP Windale 6 - BenQ xl 2411 - Logitech 2+1 - Sound Blaster Audigy 2 ZS - Sensei 310 - HyperX Cloud Alpha -
  • Teğmen
    141 Mesaj

    ben de bi yerde basit bi hata yapıyorum heralde diyordum ama birçok farklı ayar seçtim başka kişilerin yaptıklarını yaptım ,denedim yok. ya ön panel bağlıymış gibi gösteriyo ya da komple tüm jakları soluk renkte bağlı değilmiş gibi 2 türlü de ses yok normalde bi jak bağladığım zaman kulaklık hoparlör mikrofon olarak seçim ekranı gelmesi lazım uyarı vermesi lazım vermiyo
    |
    |
    EVGA kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
    "If you're afraid of your opponent, then you've already lost." -Patrik "f0rest" Lindberg

    Fx6100@4.9 - Asus TUF 990FX - MSI GTX 750 - G.Skill 4x4Gb - FSP Windale 6 - BenQ xl 2411 - Logitech 2+1 - Sound Blaster Audigy 2 ZS - Sensei 310 - HyperX Cloud Alpha -
  • Teğmen
    141 Mesaj
    soruna çözüm bulamadım sanırım donanımsal bir problem vardı sisteme mecburen ses kartı ekledim ve şu an seste bi sıkıntım yok konu kapanabilir
    |
    |
    _____________________________
    "If you're afraid of your opponent, then you've already lost." -Patrik "f0rest" Lindberg

    Fx6100@4.9 - Asus TUF 990FX - MSI GTX 750 - G.Skill 4x4Gb - FSP Windale 6 - BenQ xl 2411 - Logitech 2+1 - Sound Blaster Audigy 2 ZS - Sensei 310 - HyperX Cloud Alpha -
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
google reklamları
son dakika
SEO
instagram takipçi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,422
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.