Şimdi Ara

Driver: San Francisco Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
32.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chevrolet camaro için alınır bu oyun
  • arkadaşlar incelemenin başında çalan şarkının ismini bilen var mı??
  • Ben pek beğenmedim oyunu nedense ama beğenen arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler.
  • Işınlanma olayı zevkliymiş. İnceleme için teşekkürler.
  • harika inceleme olmuş oyunu oynuyorum şu an senaryo modu dediğiniz gibi pek sürükleyici gelmiyor ama görevler inanılmaz eğlenceli onlineden cıkamıyorum ister yarısıyosunuz ister bayrak kapmaca tam bir cümbüş:)) o virajlara firene basıp kayarak girmek insanın içini gıdıklıyor oyunu herkeze tvasiye ederim şiddetle
  • driverin silahları yok muydu ya? Sadece araba sürmek kötü olmuş
  • bu oyunda driverin özüne dönmüşler ilk oynadıgımız driver gibi çok da iyi olmuş şimdi yeni birşey keşfettim oyunda bi bölüm var orda türlü türlü görev tarzı yarışlar var bu yarışlarda yada görevlerdeki yaptıgın zamanlama sırlamaya giriyor ve herkezin zamanlaması var en ufak fazla firen sıkman sıralamada yerini değiştiriyor:)
    mesela kalkarken haldur huldur gaza abanıp kalkıyorsun önceden daha düzgün ve seri kalktıysan ilk pointte sana - 1 saniye geridesin gibi uyarı veriyor bu bence oyunun en güzel bölümü olmuş daha yeni keşfettim gerçek beceriler burda ortaya cıkıyor baya bi ugrastım polislerden kaçarak klasik hoş bir aracla varıs noktasına 3 dk 45 saniyede vardım sıralamaya baktım herif 3 dk 00 da ulaşmış yani ne gitmiş be kardeşim diyosun ve bunu sende yapabilirsin ama dahada iyi sürmen gerek oyunu yaşamak lazım driver 1 de arkadaşlarlada bunu yapardık ben fren basmadan virajı alıyorum kaç saniyede bak felan :) 10 numara oyun 10

• Arkadaşlar bu oyunla ilgili bir sorun yaşıyorum
    Kimse direksiyon ile oynamayı denedi mi?
    bende sorun var da . sanırım algılayamıyor.
  • @Erdinç-İyikul

Sen batan güneş, ben yollarda çilekeş!

• 10 numara inceleme olmuş elinize sağlık
  • Önce buradaki yorumları okudum, Shift özelliği için biraz olumsuz önyargıya kapılmıştım. Ancak videoyu izlediğimde shift özelliğinin aslında oyuna daha çok renk kattığını gördüm.

İnceleme yine gayet güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Eylül 2011; 21:09:44 >
  • Eski oyununda İstanbul vardı.
  • BSC ve Erdinç İyikul olmasa oyunları sadece yüzeysel olarak oynayacaktık. Oynadım bitti ne olmuş anlamadım hesabı. Keşke Number one tvde arasıra yayınlanan kalitesiz oyun programı yerine BSC yayınlansaydı , ne güzel olurdu :)
  • Güzel inceleme olmuş. Teşekkürler
  • 9 puan fazla olmuş ama gayet başarılı bir oyun.
  • ps1 de driver oynamış biri olarak pc de niye g. tourismo gibi kaliteli bir oyun çıkmıyor derken bence tamda avunulacak bir oyun gibi görünüyor. aksiyon var yarış var şehirde gezme var. hikaye var. istedigin aracı sürme var. kısacası harika çerezlik bir oyun olmuş en azından sıkılmama garantili gibi duruyor.
  • mesajim bulunsun.
  • sedoman34
    24.09.2011 23:44:04

kısacası harika çerezlik bir oyun olmuş en azından sıkılmama garantili gibi duruyor

şuan evde okadar yanlız ve açım kı yemek yapıcak kimse yok... o çerezlik kelımesı bıle açlıgımı hatırlattı :D
  • videonun başlangıcında çalan parçanın ismi cismi hakkında yardımcı olabilicek var mı..?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.