Şimdi Ara

Driver: San Francisco Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
32.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Driver 3 ne güzeldi saçmalamışlar bu oyunda yazık oldu....
  • Oyuna 10dk tahammül edebildim. Çok düz bir şürüş, kalas gibi arabalar, neredeyse 0 dönüş, patlama, duman efektleri çok kötü bir oyun olmuş maalesef.
  • Araç kontrolünü bende beğenmedim.
  • oyunda yine xbox gamepad zorunlulugu var sanırım. logitech ile hiçbir tepki vermiyor ayarlar. logitech le deneyen oldumu?
  • Peripherals

Windows-compliant keyboard, mouse, wired and wireless X360 controller, Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition steering wheel, Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback steering wheel, Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in-1 steering wheel, Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback steering wheel, Thrustmaster Universal Challenge 5-in-1 steering wheel, Logitech Momo Racing Force Feedback steering wheel.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1098&game=Driver:%20San%20Francisco
  • Demosunu deneyeceğim bugün. Duruma göre alabilirim bu oyunu. (:
  • oyunu pc de denedim pek ümitli değildim oyundan fakat beklediğimden çok daha eğlenceli güzel bir oyunla karşılaştım
  • Alt tab yaptım, oyuna geri döndüm ve oyun yavaş çekime girdi

http://www.youtube.com/watch?v=9lBW7NifOkg

• oyunun pc versiyonunda etraf, arabalar vs. daha koyu sanki? ps3' de daha aydınlık günlük gülistanlık oynuyordum.. pcde bayağı karanlık geldi görüntüler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 25 Eylül 2011; 14:59:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Oyuna 10dk tahammül edebildim. Çok düz bir şürüş, kalas gibi arabalar, neredeyse 0 dönüş, patlama, duman efektleri çok kötü bir oyun olmuş maalesef.

al bendende o kadar,çocuk oyunu gibi olmuş valla hiç bir zevk vermiyor neyse dirt3 e devam
  • arkadaşlar xbox 360 'da oynamak için dvd formatı değişmiş oynayamıyorum şu an ne zamana kadar bekliycez, bilginiz var mı
  • eski gunlere geri donus:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Alt tab yaptım, oyuna geri döndüm ve oyun yavaş çekime girdi

Hangi programla kayıt yaptın dostum yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Alt tab yaptım, oyuna geri döndüm ve oyun yavaş çekime girdi

Hangi programla kayıt yaptın dostum yazabilir misin?

Fraps ile kaydettim. Trial versiyonunda en fazla 30 saniye kayıta izin veriyor ama ben küreğini buldum Videoyu dönüştürmek için de ücretsiz olan Any Video Converter'i kullandım.

• Teşekkür ettim.
  • sitedeki videolar açılsa bence çok güzel olacak.. arakadaşlar ben sitedeki hiç bir videoyu izleyemiyorum sebebi nedir acaba.. ???* videolar açılmıyo.. bu sorunu yaşayan var mı ben den başka ?? acil yardım ??
  • arkadaşlar oyun kötü, monoton diyorsunuz. birde şu yünden bakın. driver 1 ve 2 den sonra o kadar oyun yapıldı grafik bakımından, oynanabilirlik bakımından kimse beğenmedi. şahsen ben sadece grafiksel olarak beğenmedim. bir de bu oyuna bakıyorum. daha oynamadım ama gördüğüm kadarıyla oynanabilirlik ve grafiksel olarak şu an çıkan en iyi driverı oynuyorsunuz. :D
  • Bilindik,rutin yarış oyunlarının yanında farklı ve eğlenceli.Tecrübe edilebilir...
  • güzel bir incelme olmuş oyunda shift özelliği baya güzel olmuş
  • Kalas gibi sürüş felan yazmış biri çok güldüm blast fromthe bast elinde biraz beceri varsa bu görevi tamamlayıp en iyi zamanlamasıyla 100988. sıraya girsin :) hiç bir araba yarısında yasıyamıcanız mütiş bir olaydır blast fromthe bast
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.