Şimdi Ara

Driver Parallel Lines ÇIKTI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
28.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi ekran katası tehlikelidir venom hemen virüs taraması yap en iyi programlar ile ve hepsini sil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Mavi ekran katası tehlikelidir venom hemen virüs taraması yap en iyi programlar ile ve hepsini sil.

Haklısın tarama sonucu üç virüs tespit edildi hepsi de tehlikeli maalesef ayrıca da sistem dosyalarına bulaşmışlar biraz uğraştıracak ama ne yapalım. En kısa zamanda yedeklerimi alıp sistemi virüslerden temizleyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Mavi ekran katası tehlikelidir venom hemen virüs taraması yap en iyi programlar ile ve hepsini sil.

Haklısın tarama sonucu üç virüs tespit edildi hepsi de tehlikeli maalesef ayrıca da sistem dosyalarına bulaşmışlar biraz uğraştıracak ama ne yapalım. En kısa zamanda yedeklerimi alıp sistemi virüslerden temizleyeceğim.

Mavi ekran illada virüs değildir , corsairden önce kingston ram kullanıyodum bazı oyunlarda mavi ekran veriyodu meğerse anakart ve ram uyumsuzmuş corsair aldım kurtuldum

bide fx57 atmıştı buraya beta driver kurmuştum(daha beta driver nzone'da bile yayınlanmamıştı rapidden indirmiştim) , o bazı oyunalarda mavi ekran veriyodu .. bide mavi ekranda neler yazdığını googleda araştır yada buraya yaz sonuç alabilirsin

+ Eğer tehlikeli virüs varsa bi an önce yedek alıp format at derim hiç temizlemekle uğraşma ..

• quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Mavi ekran illada virüs değildir , corsairden önce kingston ram kullanıyodum bazı oyunlarda mavi ekran veriyodu meğerse anakart ve ram uyumsuzmuş corsair aldım kurtuldum

bide fx57 atmıştı buraya beta driver kurmuştum(daha beta driver nzone'da bile yayınlanmamıştı rapidden indirmiştim) , o bazı oyunalarda mavi ekran veriyodu .. bide mavi ekranda neler yazdığını googleda araştır yada buraya yaz sonuç alabilirsin

+ Eğer tehlikeli virüs varsa bi an önce yedek alıp format at derim hiç temizlemekle uğraşma ..

evet manitonun dediğini diycektim bende eğer ramlerine overclok yaptıysan timing ve hızını değiştirdiysen hata verebilir onu eski haline getrip deneyebilirsin

• Öneriler için teşekkürler dostlar Ramlarde hızaşırtma yok ram anakart uyuşmazlığı da pek mümkün değil çok yüksek ihtimalle sorun virüsden kaynaklanıyor. Virüs de internetten falan bulaşmadı nereden bulaştığını gayet iyi biliyorum hafta sonları 3dmax ile ilgili bir kursa gidiyorum ve flashdiskimi her takışımda bir virüs giriyor evdeki bilgisayarıma yani virüsler kursta ki makinalardan geçiyor. Bu iki oldu valla o kadar para ver ama bilgisayarlara adam gibi bir virüs programı bile kurmasınlar ayıp yahu
  • +1
    driver in ilk oyunu beni hayran bırakmıştı kendine. Hayatımda oynadığım en güzel araba oyununu sorsalar hala driver 1 derim. Harika müzikleri vardı ayrca. Ahhh o el freniyle dönüşlerim ahhhh
  • oyunu bugün kurdum.grafikler pekte fena değil aslında.bendeki tek sorun şu. direksiyonla oynuyorum oyunu,direksiyonu %30çevirdimmi oyunda %100 çevirmişim gibi dönüyor yani direksiyon %70 i boş dönüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. direksiyonda sorun yok sorun oyunda option dan ayarlanacak kısmı bulamadım.option direksiyon ayarları varmı?(TDU LFS vb oyunlarda böyle sorunum yok)
  • celeron 2,5
    256mb fx 5700
    512mb ram
    oynayabilirmiyim bu oyunu_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri17

celeron 2,5
    256mb fx 5700
    512mb ram
    oynayabilirmiyim bu oyunu_?
    İşlemci yüzünden donar.
  • tamam saol 'nForcer'
    zaten yeni pc alacam
    o celeronda yere çarpacam
  • Yabancı forumlarda sistem gereksinimleri için Driver 3'ten biraz daha fazla diyorlar, nedir aslı şimdi tam olarak? Mesela oyunu Core 2 2ghertz T7200 1 gb ram go7300 laptop'ta oynayabilir miyim? (Driver 3 1024*768 medium detayda calisiyor bu laptopta)
  • oyunun senaryosu harika 1970 lerde geciyor ve bu genc adama tuzak kurup hapse attırıyorlar.....
    10000 kusur gun sonra adam hapisten cıkıyor tum harita hersey arabalar.... değişiyor....
    grafikler filan.....
    adam cıktığında tam bir karizma olmuş.....
    o genç adam gitmiş yerine manyak bir adam gelmiş....

oyunu mutlaka bitirin... Seneryayo hasta olucaksınız.....
    tabi biraz ingilizce varsa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kim_bo_kastekniv

Yabancı forumlarda sistem gereksinimleri için Driver 3'ten biraz daha fazla diyorlar, nedir aslı şimdi tam olarak? Mesela oyunu Core 2 2ghertz T7200 1 gb ram go7300 laptop'ta oynayabilir miyim? (Driver 3 1024*768 medium detayda calisiyor bu laptopta)

Oyun sm2 destekli yani o kadar kasacak bir durumu yok aynı ayarlarda oynayabilirsin
  • arkadaslar oyun bos bır oyun degıl. grafıklerde ıyı.
  • Oyunun %52 sindeyim.Konu itibariyle mükemmel bir oyun olmuş uzun zamandan buyana bu kadar eğlenceli, zevkli bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum.Oyundaki ses olayını biraz daha iyi yapsalarmış tadından yenmezmiş belki ilerde bununla ilgili bir patch çıkar.Şuan oyunda 2006 yılındayım.Tüm her şey değişti.Daha fazla anlatmıycam sadece oynayın diyorum
  • direksiyonla oynuyorum oyunu,direksiyonu %30çevirdimmi oyunda %100 çevirmişim gibi dönüyor yani direksiyon %70 i boş dönüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. direksiyonda sorun yok sorun oyunda option dan ayarlanacak kısmı bulamadım.option direksiyon ayarları varmı?(TDU LFS vb oyunlarda böyle sorunum yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

oyunun senaryosu harika 1970 lerde geciyor ve bu genc adama tuzak kurup hapse attırıyorlar.....
    10000 kusur gun sonra adam hapisten cıkıyor tum harita hersey arabalar.... değişiyor....
    grafikler filan.....
    adam cıktığında tam bir karizma olmuş.....
    o genç adam gitmiş yerine manyak bir adam gelmiş....

oyunu mutlaka bitirin... Seneryayo hasta olucaksınız.....
    tabi biraz ingilizce varsa....

bravo mükemmel spoiler yapıyorsun,
    sayende bir tadı kalmadı, katil uşakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 3 Temmuz 2007; 21:03:00 >

• yani kısa ve öz oynayalım diosunuz bu oyunu?
  • Grafiklerin nesi var anlamadım. Yerden yere vurduğunuz kadar köyü değil. İmzamdaki sistemle 1280*1024
    full detay yüksek fps ile oynadım. Arabanın yol tutuşu da temiz. Driver 1 de denedim. Bu oyunu tek başına değerlendirin. Çok fazla vakit ayıramadım ama eminim pek çok kişiyi tatmin edecek.
  • oyun bomba gibi. şu haliyle gta4 den bile iyi diyebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.