Şimdi Ara

Driver Parallel Lines ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
28.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 29 Haziran 2007; 2:29:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maniton

Oyun pc için yeni çıktı . ps2 için diyosan bilemem

Evet bahsettigim ps2 icindi. Benim pc bu oyunu hayatta kaldırmaz diger bir cok oyun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 28 Haziran 2007; 16:03:29 >
  • Oldum olası driver ın kontrolleri beğenmedim. Araba kullanmak çok zor. GTA gibi falan değil baya kasıyon arabayı kullanırken. Bu sefer de öyle mi kontrol zormu?
  • ya en son vice ctiy oynamıştım. acaba bunumu alayım yoksa gta s.a mı?
    hangisini tavsiye edersiniz
  • san andreas gerçekten çok güzel oyun driver ı bir kere oynadım ama hoşuma gitmedi gta yı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nnmmn

ya en son vice ctiy oynamıştım. acaba bunumu alayım yoksa gta s.a mı?

tabiki sa
  • yaw arkadaşlar oyuna yeni başladımda adam bize silah falan werio ateş edioruz o bölümdeyim ilk bidonları dewiriorum sonra bir araba war adam heralde arabanın etrafında bi sağa bide sola yuwarlanmamızı istio ama ben yuwarlanamıom sağ tuşla arabaya kitleniyorum sonra a,d ye basıorum ama tık yok nası yapcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Nerde o driver 1...

driver 4. oyunu çıkardı ama hala grafiklerde bi gelişme yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: nnmmn

ya en son vice ctiy oynamıştım. acaba bunumu alayım yoksa gta s.a mı?

tabiki sa

ok. saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

yaw arkadaşlar oyuna yeni başladımda adam bize silah falan werio ateş edioruz o bölümdeyim ilk bidonları dewiriorum sonra bir araba war adam heralde arabanın etrafında bi sağa bide sola yuwarlanmamızı istio ama ben yuwarlanamıom sağ tuşla arabaya kitleniyorum sonra a,d ye basıorum ama tık yok nası yapcaz

sağ tuşla arabanın ortasında kitlen sonra arabanın etrafında döne döne ateş et , sanırım suikast taktiği
  • ya bu oyunun optimizasyonu hiç ii değil ya ne biçim iş anlamadım valla
    taklıma yapıyor gören de bir grafik falan varsanacak oyunda
  • Oyun için güçlü işlemci lazım, P4 ile donmalar kaçınılmaz.
  • bende silahçıda takıldım 2. arabaya ne yapıcaz yaw acil cewap bekliyorum saygılar
  • yaw bende aynı yerde takıldım.ikinci silahda arabanın anasını belledim daha hala bişe olmadı yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankayac -- 1 Temmuz 2007; 13:02:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

bende silahçıda takıldım 2. arabaya ne yapıcaz yaw acil cewap bekliyorum saygılar

ee geçen yokmu yaw arabanın ateş etmediğim yeri kalmadı olmuyo olmuyo.camlar.lastikler falan

ama yok
  • Oyunu az önce aldım ama nedense oyuna giremedim exe sini çalıştırdığımda mavi ekran eşliğinde makina reset atıyor ve ilk defa başıma geldi böyle bir hata. Eskiden win98 de olurdu ama xp de ilk defa oluyor sanırım oyundan dolayı acaba aranızda hiç bu tarz bir sorun yaşayan yok mu? Bir türlü çalıştıramadım oyunu yahu.
  • ilk önce öncama üç el ateş edin sonra arabanın sağına geçip üçel, sonra arkasına geçip üç el, sonrada soluna geçip el ateş edin
    quote:

quote:

bende silahçıda takıldım 2. arabaya ne yapıcaz yaw acil cewap bekliyorum saygılar

ee geçen yokmu yaw arabanın ateş etmediğim yeri kalmadı olmuyo olmuyo.camlar.lastikler falan

ama yok

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyunu az önce aldım ama nedense oyuna giremedim exe sini çalıştırdığımda mavi ekran eşliğinde makina reset atıyor ve ilk defa başıma geldi böyle bir hata. Eskiden win98 de olurdu ama xp de ilk defa oluyor sanırım oyundan dolayı acaba aranızda hiç bu tarz bir sorun yaşayan yok mu? Bir türlü çalıştıramadım oyunu yahu.

makinanda driver veya ram uyuşmazlığı olabilir ..
    ekran kartının driverı olarak hangi sürümü kullanıyosun ?

quote:

sağ tuşla ortasına nişan al , sonra arabanın etrafında döne döne ateş et

• Bayılırım bu tarz oyunlara hemen ediniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyunu az önce aldım ama nedense oyuna giremedim exe sini çalıştırdığımda mavi ekran eşliğinde makina reset atıyor ve ilk defa başıma geldi böyle bir hata. Eskiden win98 de olurdu ama xp de ilk defa oluyor sanırım oyundan dolayı acaba aranızda hiç bu tarz bir sorun yaşayan yok mu? Bir türlü çalıştıramadım oyunu yahu.

makinanda driver veya ram uyuşmazlığı olabilir ..
    ekran kartının driverı olarak hangi sürümü kullanıyosun ?

quote:

sağ tuşla ortasına nişan al , sonra arabanın etrafında döne döne ateş et

Ram lerimde sorun oluduğunu sanmıyorum çünkü aldığımdan bu yana hiç sorun çıkarmadılar, ilk defa driver da sorun oldu hem de mavi ekran ile reset sorunu bende şaştım valla. Sorun sürücülerde olabilir bir ihtimal o nedenle sürücüleri değiştireceğim. Ama bir de virüs faktörü var makinamda üç adet virüs var gerçi karantinadalar ama sorun çıkartıyorlar yine de. Bir oyun için windows silmem ama başka sorunlar da oluşursa o zaman mecbur silmek durumunda kalabilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.