Şimdi Ara

Driver Parallel Lines ÇIKTI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
28.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

oyun bomba gibi. şu haliyle gta4 den bile iyi diyebilirim...

gta 4'ün oynanılabilirliği hakkında nası fikir sahibi oldun merak ettim
  • grafik olarak diycektim...
  • quote:

grafik olarak diycektim...

Grafik olarak gta4 e yaklaşamaz videodaki görüntülereine bakarsak gta 4 ün.Dün oynadım ilk başta güzel gelmişti ama,silahın görünmemesi uyuz etti beni driver ne zaman adam gibi oyun çıkartacak merak ediyorum
  • en cok sevdiğim oyunlardan biri acaba sistem kastırırmı

AMD 3200+

512 ddr400 ram

asus 9550 ekran kart ??

yARIDM EDEİn

Birde bus DRİver den baska otobüs simülasyonu varmı =?=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Grafik olarak gta4 e yaklaşamaz videodaki görüntülereine bakarsak gta 4 ün.Dün oynadım ilk başta güzel gelmişti ama,silahın görünmemesi uyuz etti beni driver ne zaman adam gibi oyun çıkartacak merak ediyorum

oyun sitelerinde incelemesi yayınlansın yazın bombası olacak bi oyun. çizgi filimden bozma grafikli gta kabak tadı vermeye başladı artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 7 Temmuz 2007; 21:07:19 >
  • Arkadaşalr ne aptıysam olmadı. Oyunun başında. İlk silahlı görevde. Bidonları geçiyorum. 1. arabayıda geçiyorum. Ama 2. arabada ne yaptıysam olmuyor. Tam olarak nereye ateş etmeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Arkadaşalr ne aptıysam olmadı. Oyunun başında. İlk silahlı görevde. Bidonları geçiyorum. 1. arabayıda geçiyorum. Ama 2. arabada ne yaptıysam olmuyor. Tam olarak nereye ateş etmeliyim?

Ben ilk arabayı geçememiştim.Onda nereye ateş edicektik
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Arkadaşalr ne aptıysam olmadı. Oyunun başında. İlk silahlı görevde. Bidonları geçiyorum. 1. arabayıda geçiyorum. Ama 2. arabada ne yaptıysam olmuyor. Tam olarak nereye ateş etmeliyim?

Ben ilk arabayı geçememiştim.Onda nereye ateş edicektik

Sağ tuşa basılı tutup arabaya nişan al. Sonra etrafında dönerek ateş et.

Lütfen bir arkadaş 2. arabayı nasıl geçebileceğimi söylesin:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: RX

en cok sevdiğim oyunlardan biri acaba sistem kastırırmı

AMD 3200+

512 ddr400 ram

asus 9550 ekran kart ??

yARIDM EDEİn

• quote:

quote:

orjinal oynamıyosan oyuna laf etme , crack kullandığın için silah gözükmüyo ..
  • Başka silah gözükmeyen var mı?
    @ManitoN
    Ayrıca sadece orjinal kullananlar mı laf edebilme hakkına sahip ?Ben korsan kullanıyorum ve lafımı da ediyorum
  • quote:

Başka silah gözükmeyen var mı?
    @ManitoN
    Ayrıca sadece orjinal kullananlar mı laf edebilme hakkına sahip ?Ben korsan kullanıyorum ve lafımı da ediyorum

korsan kullandığından dolayı silah gözükmüyo o yüzden boş yere oyunu suçluyosun diyorum . kullandığın cracki değiştirirsen silahlar gözükür ..
  • Arkadaşlar tartışmayı bir yana bırakalımda yardım edelim. Lütfen 2. arabada nasıl ateş edeceğimi biri söylesin yaa
  • Oyun fena değil, daha iyi olabilirdi...
     Driver Parallel Lines ÇIKTI

• @HuNTeR_1907: İşlemcin ne? Oyun kastı mı? Benim 4 yıllık Northwood 2.4 yüzünden oynayamadım şu oyunu, en düşükte bile donuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 8 Temmuz 2007; 22:18:34 >
  • arkadaşlar oyun o kadar da kötü değil. 1024*768 high de sistemi zorlamıyor. amd 3000+, 1gb ram, x850 xt var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Temmuz 2007; 22:22:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

@HuNTeR_1907: İşlemcin ne? Oyun kastı mı? Benim 4 yıllık Northwood 2.4 yüzünden oynayamadım şu oyunu, en düşükte bile donuyordu.

P4 2.4, oyunun pek kastığı söylenemez; fps iyi, sadece ara sıra anlık duraksamalar oluyor fakat bunlar da pek rahatsız edici değil, oyun rahat oynanıyor, yani oynatmayacak donmalar falan yok, sende de böyle olması lazım ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

@HuNTeR_1907: İşlemcin ne? Oyun kastı mı? Benim 4 yıllık Northwood 2.4 yüzünden oynayamadım şu oyunu, en düşükte bile donuyordu.

P4 2.4, oyunun pek kastığı söylenemez; fps iyi, sadece ara sıra anlık duraksamalar oluyor fakat bunlar da pek rahatsız edici değil, oyun rahat oynanıyor, yani oynatmayacak donmalar falan yok, sende de böyle olması lazım ama...
    Anlaşılan oyun SSE3 destekli işlemci istiyor, yoksa çok donuyor. Bir de senin işlemci Prescott'tu galiba. Benimki Northwood olduğu için SSE3 desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 8 Temmuz 2007; 23:26:12 >

• quote:

işlemciden olduğu belli, benim ekran kartı, 7600GT'den iyi olmadığı halde (kullandım oradan biliyorum )
    1280X1024'de fps'm yüksek. ama hayalkırıklığına uğradım o ayrı konu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Anlaşılan oyun SSE3 destekli işlemci istiyor, yoksa çok donuyor. Bir de senin işlemci Prescott'tu galiba. Benimki Northwood olduğu için SSE3 desteği yok.

Evet Prescott, SSE3 desteği var.

Bu arada senin resimlere baktım, sende FPS de düşük, halbuki 7600 GT ile daha yüksek FPS alman lazımdı, demekki işlemciden dolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Temmuz 2007; 23:55:25 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.