arkadaşlar bilgisayarıma format attım ama driver larını bulamıyorum lütfen yardımcı olun.acemi olduğum için tüm özellikleri veriyorum. HP Pavilion w5540.tr PC HP, Windows Vista™ Home Premium ürününü önerir. www.hp.com İşletim Sistemi Orijinal Windows XP Home Edition Windows Vista Destekli Bilgisayar İşlemci Intel® Pentium® D İşlemci 945 Çift çekirdek 2 x 3,40 GHz Düzey 2 önbellek 2 x 2 MB 800 MHz Veri yolu hızı ATI RADEON® XPRESS 200 Yonga seti Bellek 1 GB DDR2-SDRAM 2 DIMM yuvası Bilgi Depolama 250 GB Seri ATA sabit sürücü (7200 rpm) sistem kurtarma için 6GB bölüm de dahil DVD yazıcı LightScribe teknolojisini destekleyen Çift Katmanlı ±R/ ±RW 16x/8x maks LightScribe ile PC'nizden doğrudan serigrafi kalitesinde disk etiketleri oluşturun: Yazdırın, çevirin, yazdırın. 15'i 1 arada bellek kartı okuyucu İletişim Yüksek hızlı 56K modem 10/100BT ağ arabirimi Video NVIDIA® GeForce™ 7500LE Turbocache (VGA bağlantı noktası, TV çıkışı, DVI bağlantı noktası) En çok 512 MB video belleği Ses High Definition Audio 7.1 3 ön ses bağlantı noktası, 6 arka analog ses bağlantı noktası ve 1 arka dijital ses bağlantı noktası Eklenen aksesuarlar PS/2 klavye ve optik fare Isteğe bağlı aksesuarlar Monitörler (ayrıca satılır) HP vs19e 19" LCD HP vs17e 17" LCD Bağlantı Noktaları ve Genişletilebilirlik 2 harici optik sürücü yeri, 1 dahili HDD yeri, 1 harici HDD yeri 1 PCI-Express 16x 3 PCI (2 tanesi boş) 6 USB 2.0 bağlantı noktası (2'si önde) 2 Firewire IEEE-1394 bağlantı noktası (1'i önde) 1 paralel bağlantı noktası Ek bilgiler P/N: RA992AA #AB8 UPC/EAN code: 882780607705 Ağırlık 13,8 kg 20 kg Paketli Boyutlar 192 x 420 x 385 mm 500 x 600 x 340 mm Paketli Garanti 2 yıllık, yalnızca serviste, parçalar ve işçilik Garanti süresi 1 yıl uzatılabilir (HP Care Pack U4810E). Daha fazla bilgi için lütfen HP satıcınızla görüşün. Yazılım Microsoft® Works 8.0 Microsoft® Internet Explorer 6.0 Microsoft® Outlook® Express Adobe® Reader 7.0 Sonic™ DigitalMedia Plus: Sonic™ RecordNow, Sonic™ MyDVD, Sonic™ Easy Archive, Sonic™ Express Labeler Microsoft® MovieMaker Microsoft® Windows® Media Player RealPlayer HP Photosmart Premier DVD Play (powered by Cyberlink), Dolby Digital Çalma özellikli Servis ve Destek HP Pavilion çevrimiçi kullanım kılavuzu, HP Yardım, HP
neyin driverı lzm ama ?
anakart ? ses kartı ? ekran kartı ? vb...
bende hiç biri yok:(yardımcı olursan çok sevinirim