Şimdi Ara

Driclor mucizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli ramazanlar arkadaslar benim sorunum ter yani bildiginiz normal terleyen insanlardanda degilim yaz kis bildiginiz vicik vicik olur koltuk altim dün bir arkadasim driclor diye bir ürün almis ve bir müddet kullanmis koltuk altinin artik terlemedigini söyledi ve bana kalan siseyi verebilecegini bende memnun olacagimi söyledim bildiginiz deo stick tarzinda ucunda roll on olan bir ürün dedigi gibi koltuk altimi yikadim sürdüm yattim kalktim ve tekrar yikadim sonra koltuk alti deodorantimi kullandim disari ciktim 6 saat kadar disardaydim eve geldim siyah tisörtümde terden eser yok reklam gibi oldu ama inanin benim gibi hayvansi terleyen adamin bile terini kestiya helal olsun sana driclor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Hayirli ramazanlar arkadaslar benim sorunum ter yani bildiginiz normal terleyen insanlardanda degilim yaz kis bildiginiz vicik vicik olur koltuk altim dün bir arkadasim driclor diye bir ürün almis ve bir müddet kullanmis koltuk altinin artik terlemedigini söyledi ve bana kalan siseyi verebilecegini bende memnun olacagimi söyledim bildiginiz deo stick tarzinda ucunda roll on olan bir ürün dedigi gibi koltuk altimi yikadim sürdüm yattim kalktim ve tekrar yikadim sonra koltuk alti deodorantimi kullandim disari ciktim 6 saat kadar disardaydim eve geldim siyah tisörtümde terden eser yok reklam gibi oldu ama inanin benim gibi hayvansi terleyen adamin bile terini kestiya helal olsun sana driclor

Aynı durum bendede var almak istiyorum ancak sağlıklı mı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulDavis

quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Hayirli ramazanlar arkadaslar benim sorunum ter yani bildiginiz normal terleyen insanlardanda degilim yaz kis bildiginiz vicik vicik olur koltuk altim dün bir arkadasim driclor diye bir ürün almis ve bir müddet kullanmis koltuk altinin artik terlemedigini söyledi ve bana kalan siseyi verebilecegini bende memnun olacagimi söyledim bildiginiz deo stick tarzinda ucunda roll on olan bir ürün dedigi gibi koltuk altimi yikadim sürdüm yattim kalktim ve tekrar yikadim sonra koltuk alti deodorantimi kullandim disari ciktim 6 saat kadar disardaydim eve geldim siyah tisörtümde terden eser yok reklam gibi oldu ama inanin benim gibi hayvansi terleyen adamin bile terini kestiya helal olsun sana driclor

Aynı durum bendede var almak istiyorum ancak sağlıklı mı bilmiyorum

bende çok fazla terliyorum hele koltuk altı terinin belime kadar indiğini bilirim . 3 4 yıldır maxim rol on kullanıyorum tabi bazen ayda bir sürdüğüm oluyor bazen haftada 1 sürdüğüm oluyor . ilk gün ter %50 azalıyor 2. gün baya baya azalıyor sonra haftada bir sürmen yeterlı oluyor . Ben bakıyorum ter kesiliyo ondan sonra hiç sürmüyorum ne zaman ter başlıyo o zaman suruyorum . Kışın az sürüyorum . mesela az bir şey terlediğin de sürmüyorum . çok çok aşırı terleme baslayınca suruyorum o yuzdne bana cok uzun gidiyor bir şişe . Ama fiyatı pahalı :D başka modellerede bakabılırsın .

• ben driclor kullandım mayıs gibi gerçekten tüm vücudum su gibi olsa bile koltukaltımda damla ter olmuyor. ama bi keresinde yanlışlıkla fazla sürdüm 2 gün kollarımı kapatamadım acıdan o yüzden dikkatli kullanın
  • işte bende onu düşünüyorum o teri napıyo

• Arkadaşlar aşırı terleme herkes için büyük sorun gerçekten.
    Terlemeyi kesmek ve kuru bir koltuk altının konforunu gün boyu yaşamak herkesin en büyük hayali. Driclor deodorant bunun için bir alternatif.http://www.dermoeczanem.com/driclor-solution-terleme-onleyici-roll-on-20ml- adresinde de bu ürünü ve açıklamalarını bulabilirsiniz.

Ama benim aklıma takılan soru işaretleri de var işin doğrusu. Bu terleme önleyici deodorantların çoğundan Aliminyum Hidroksit ya da benzeri bileşenler var ve bunlar ter bezlerinin ağzındaki proteinleri çöktürerek bezin ağzını tıkayarak etki ediyor. Bazılarına göre bu durumda ter bezlerinin deriye açılan kısımları deforme oluyor ve siz deodorant kullanmadığınız aman eskisinden daha fena terliyorsunuz. Ayrıca Aliminyum bir ağır metal ve sürekli aliminyum ile temas etmek te doğru değil.

Bazı organik sertifikalı deodorantlar var. Ben onları deniyorum. Kupkuru olduğumu söyleyemem ama ter kokusu olmuyor. Aşırı terlemenin de önüne geçiyor. http://www.dermoeczanem.com/druide-greenforest-deodorant-65ml bu gayet güzel. Üstelik aliminyum, triclosan, paraben vs içermiyor ve ecocert sertifikalı organik kozmetik ürünü.http://www.dermoeczanem.com/druide bu markanın bir çok başka organik sertifikalı ürünü de var. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum şahsen.

• bugün aldım ürünü. bu akşam uygulayıp yarın editlerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonfiree

bugün aldım ürünü. bu akşam uygulayıp yarın editlerim.

Sonuç nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Sonuç nedir ?

evet 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. editlemeye çalışınca hata veriyor daha fazla editleyemedim.

ilk 2 gün yine biraz (çok az) ter oldu ama 3 4 5 ve sonrasında hiç ter olmadı. koltuk altı kılları uzun olduğunda kaşıntı yapıyor kısa olursa sıkıntı yok ama biraz korkuyorum. etkili bir ilaç ve koltukaltı meme ucuna çok yakın. yine de kullanmaya devam ediyorum.

terlememek süper bir his. kollarımı bağlayıp oturmak yerine rahat davranabiliyorum. hemen al ve kullanmaya başla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Sonuç nedir ?

evet 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. editlemeye çalışınca hata veriyor daha fazla editleyemedim.

ilk 2 gün yine biraz (çok az) ter oldu ama 3 4 5 ve sonrasında hiç ter olmadı. koltuk altı kılları uzun olduğunda kaşıntı yapıyor kısa olursa sıkıntı yok ama biraz korkuyorum. etkili bir ilaç ve koltukaltı meme ucuna çok yakın. yine de kullanmaya devam ediyorum.

terlememek süper bir his. kollarımı bağlayıp oturmak yerine rahat davranabiliyorum. hemen al ve kullanmaya başla.

Almayı dusunuyorum ben de .Sız ne kadara aldınız ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.