Şimdi Ara

DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya sacmaladılar ama g.t kalkıklıgınında bu kadarı derim. karsınlarında vexed var sandılar
  • Dignitas vs CLG ve Fnatic vs LG. Bu 2 maçta da neden hiç düşündüklerimi oynamadım anlayamadım kendimi. Dignitas vs CLG maçında stickerları yoktu ama biliyordum CLG nin alacağını maçı. Sonuçta major turnuva CLG şu sıralar bana göre daha iyi Cologne'de anladık bunu. Stickerları yok diye alıp ta CLG oynamadım. Fnatic vs LG maçındfa ise her iki takımında stickerı mewvcuttu. LG vs Cloud9 maçında Lg oynadık belliydi zaten alacağı o tuttu. Fakat bu Fnatic vs Lg maçında ise . Eleminasyon maçı dedik Fnatic vermez dedik ama gönlümden de LG geçiyordu. Ve oldu Lg aldı. Fnatic bu maçı sattı . Gününde değil vs hikâye onlar. Kimin neyini küçümseyip alay edecek şekilde oynarlar anlamam. Sağolsun fnatic bir çok kişiyi bette de kaybettirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fnatic
  • şu sayfaları açıp fnatic sattı gitti skinler vs yazılanları okumanın keyfini hiç bir şey vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

şu sayfaları açıp fnatic sattı gitti skinler vs yazılanları okumanın keyfini hiç bir şey vermiyor

Seni fifa forumuna alalım ea övecek adam aranıyomuş, oyunda bilgin yok bide oralarda kendini rezil ediyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

şu sayfaları açıp fnatic sattı gitti skinler vs yazılanları okumanın keyfini hiç bir şey vermiyor

Seni fifa forumuna alalım ea övecek adam aranıyomuş, oyunda bilgin yok bide oralarda kendini rezil ediyosun

nickine bayıldım tam yaşına göre
  • dust 2 kutusu düştü şansıma...
  • Ulan Lg ye basacaktım bi ak redline sonra lounge yine inventory hatası verdi basamadım :( Niye boyle hata veriyorki :(

Şimdi denedim çalıştı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 29 Ekim 2015; 22:20:22 >
  • Fnatic RIP
  • Arkadaşlar maç saatlerini takip edebileceğimiz bi yer varmı acaba sistemi pek çözemedim de
    Eğer becerebildiysem steam ve twitch i bağladım ama yinede hem oyun içinden hemde twitch den izliyorum. Şu maçların hangi saatte olacaginida çözdümmu devam ederim izlemeye

• rip skins

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    CSGOLounge'dan bakıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Arkadaşlar maç saatlerini takip edebileceğimiz bi yer varmı acaba sistemi pek çözemedim de
    Eğer becerebildiysem steam ve twitch i bağladım ama yinede hem oyun içinden hemde twitch den izliyorum. Şu maçların hangi saatte olacaginida çözdümmu devam ederim izlemeye

Hltv Anasayfasında maçlar görünüyor.maça tıklayıp kalan süreyi görürsün

• Çok teşekkürler arkadaşlar bu işlemde tamam sıra kasa düşürmekte herkese bol şans

• ulan düşe düşe mirage düştü

edit ; fnatic kendi kuyusunu kazmış olabilir, erken final olcak gibi quarter da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 30 Ekim 2015; 1:43:39 >
  • Nıp e tıtan karşısında tekrar bır sans verecekmıyız ? nıp yıne kaybederse kendımı aptal gıbı hıssederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

Nıp e tıtan karşısında tekrar bır sans verecekmıyız ? nıp yıne kaybederse kendımı aptal gıbı hıssederım.

Niye Hissetme ihtiyacı duyuyorsun ki? Raat ol

NiP-Titan = Titanın şansı var shox vuruyor ScreaM orta düzeyde Ex6 iyi yönetiyor takımı, Smithz de AWP ile vuruyor yani bunlar uyumlu olursa kazanırlar hemde affetmeden

Edit = düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BOSS -- 30 Ekim 2015; 2:26:32 >
  • Turnuva bu gün son mu yoksa grup maçlarından sonra da devam edecek mi? Birde stickerlar indirime girer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofcurly

Turnuva bu gün son mu yoksa grup maçlarından sonra da devam edecek mi? Birde stickerlar indirime girer mi

Bugün son 8e kalan takimlardan 4u belli olacak hocam 1kasimdada bitecek turnuva.

• Ah fnatic ah.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.