Bildirim
DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Riku
Benimde şuan böyle dostum. Sanırım turnuva sonunda eklenecek puanlar
Anladım hocam bekleyelim bakalım, oyuncu rozeti kaç puandan başlıyor bilgin var mı? -
You can earn a trophy if your total Fantasy Team Score is among the highest in the world. Earn a Bronze trophy for fielding a team that scores in the top 30% of the CS:GO community, or a Silver trophy for reaching the top 15%. Score in the top 5% of CS:GO players, and you'll earn the Gold Fantasy Trophy!
Böyle bir yazı buldum hocam. Eğer fantasy team skorumuz dünyada en yüksek skorlar arasındaysa rozet kazanabilirmişiz. Top %30 a girersek Bronz, Top %15 e girersek Silver ve %5 e girersek Altın rozet kazanıyormuşuz. -
Oyuncu seçimleri güncellenmedi hala sanırım. Yüzde 30un içine girmek bile mucize olur heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
oyuncu seçimleri güncellendi 204 puan ile 4% deyim -
166 puan ile %36 -
149 puanla %61 de kalmışım. Artık JW, Krimz, Kio, Apex ve NBK nın eline bakacam adam vursunlar diye -
-
quote:
149 puanla %61 de kalmışım. Artık JW, Krimz, Kio, Apex ve NBK nın eline bakacam adam vursunlar diye
Aynısı :) alamayız heralde reis ne diyosun -
Beyler kasa düşürdüm. Açsam mı yoksa bekleyip satmak mı mantıklı olur? -
Bende pek sanmıyorum ama yinede belli olmaz. Bizimkilerin olağanüstü oynayacağı tutarsa Bronz alabiliriz belki -
quote:
Bende pek sanmıyorum ama yinede belli olmaz. Bizimkilerin olağanüstü oynayacağı tutarsa Bronz alabiliriz belki
Nv ve fnatic ilerlicektir bu turnuvada bu bize ekstradan puan demek ancak kötü olan dünya sıralaması nedir arkadaş, koy bi puan sınırı aşan alsın rozeti :)
Maçlar kaçta başlıyor acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: High Hopes.
Maçlar kaçta başlıyor acaba ?
http://www.gosugamers.net/counterstrike/gosubet -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
quote:
Acaba bu oyuncu seçimlerinde puanlama nası olcak, krimz seçtim ben komando olarak, adam 22 kill falan mı ne aldı. Kill başına +2 puan yazıyo bana 44 puan mı gelicek şimdi bir oyuncudan, büyük ihtimal böyle değildirya çok kolay rozet alırım çünkü
35 puan gelecek hesabıma göre.
23 kill var 46 puan yapar
16 defa öldü -16 puan yapınca 28 puan oluyor
K-D farkı kadar bonus puan gelecek o da 7 puan yapar
Toplam 35 puan oluyor
Hocam o zaman her türlü alıyom ben rozet? sniperda da jw oynamıştım ama o kötü sanırım
Bende sizin gibi oynadım ama malesef alamayız rozet sanırım . Dünya sıralaması %61 yazıyor. %30 Bronz %15 Silver %5 Gold rozet için olması gereken sıralamalar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Acaba bu oyuncu seçimlerinde puanlama nası olcak, krimz seçtim ben komando olarak, adam 22 kill falan mı ne aldı. Kill başına +2 puan yazıyo bana 44 puan mı gelicek şimdi bir oyuncudan, büyük ihtimal böyle değildirya çok kolay rozet alırım çünkü
35 puan gelecek hesabıma göre.
23 kill var 46 puan yapar
16 defa öldü -16 puan yapınca 28 puan oluyor
K-D farkı kadar bonus puan gelecek o da 7 puan yapar
Toplam 35 puan oluyor
Hocam o zaman her türlü alıyom ben rozet? sniperda da jw oynamıştım ama o kötü sanırım
Bende sizin gibi oynadım ama malesef alamayız rozet sanırım . Dünya sıralaması %61 yazıyor. %30 Bronz %15 Silver %5 Gold rozet için olması gereken sıralamalar.
Bekleyelim bakalım hocam belki ciddi şekilde yükselme olur ama şuan alamayız gibi gözüküyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gençler oyunda yeniyim de_cbble dışında map var mı bu oyunda ? -
var.
oyun içerisinde seyrederken drop düşünce o esnada bir uyarı falan alıyor muyuz, yani drop düşer düşmez haberimiz oluyor mu yoksa menüye falan çıkıp envantere mi bakmamız gerekiyor bir şey düşüp düşmediğini görmek için?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X