< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (4. sayfa)

-
-
Aşağıdaki siteden R2D2 ses paketini indirin.
github
GitHub - n15c/voicepacks_dreame: Multiple voicepacks, useful scripts and other resources to be used with dreame vacuumshttps://github.com/n15c/voicepacks_dreame/tree/main?tab=readme-ov-file#usageSonrasında aşağıdaki siteye google hesabınızla girip desktekleyen modelleri kontrol edin. (site linkini eklemeyi unutmuşum:))
vacuum.mindsolo.net
Полезные функции для умного дома - vacuum.mindsolo.nethttps://vacuum.mindsolo.netTürkçe için chrome çeviriyi kullanabilirsiniz. Eğer modeliniz destekliyorsa sağ tarafta cihaz eklemeye tıklayın. Dreame hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra cihazınızın aşağıdaki biçimde çıkması lazım.
Cihaza tıklayın ses paketlerini seçin. Dosyadan deyin ve ilk linkini attığım dosyayı yükleyin. Sonra cihaza gönder deyin. Gönderdildi bildirimi geldiyse işlem tamam demektir.
Sesi alamazsanız ses seviyesini kontrol edin ya da cihazın rahatsız etme modunun açık olduğu saat dilimleri arasında cihazı çalıştırsanız da ses gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 26 Mart 2025; 16:1:56 >
-
Yardımınız için teşekkürler. Sitedeki sesler sorunsuz yüklenip çalışıyor fakat asıl istediğimiz yükleniyor ama olmuyor maalesef :( Hiç bir türlü ses çıkmıyor cihazdan.
-
Hocam dışarıdayım eve geçince dosyayı upload yapar linkini buraya bırakırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba robotu kurdum, bir odayi da temizleyip cleangenius modunda moplattim ancak sarji yetmedi, gecenin bir yarisi kaldığı yerden devam etmesin diye görevi iptal ettim. Mopu yıkmıştı ama kurutmadi sanirim manuel mopu kurut seçeneğini bulamadım, yardımcı olur musunuz 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haritanın olduğu sayfada sağ alt köşede yanaşmaya tıklayın, mop kurutma, yıkama ve toz boşaltma seçeneklerini göreceksiniz.
Süpersiniz çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim.
istediğiniz ses dosyası
https://www.mediafire.com/file/404g44s7r0j30br/r2d2.tar.gz/file
-
-
Siteden çektiğim dosya olmamıştı ama bu oldu enteresan :) teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Sizdeki makine neydi? İlk sayfaya ekleyelim.
X40 ultra.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bir konuda daha yardima ihtiyacım var, engellerin fotoğrafını cekiyor ya ben ilk engelde fotoğraf cekeyim mi sorusuna hayir dedim. Şimdi engele tıkladığımda o soruyu sormuyor , yazılı bir sekilde bu mesela ayakkabı diyor , tekrardan bu ayarını nasil degistirebilirim
Bir de düzgün süpürmüyor, halının üstüne de çıkmıyor, videosu var da gönderemiyorum. Neler yapabilirim?
-
-
Maalesef süpür seçili:/
Zemin yönünde temizliği isaretlesem fayda eder mi ki?
Önce halıları temizleme seçeneği açık olabilir mi? Belki temizliğe başlarken ilk halıları süpürdü farketmemiş olabilir misiniz? Haritadan kontrol edin süpürülüp süpürülmediğini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X