Şimdi Ara

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: earthfrost Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
38
Favori
16.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabriaga81

Sistemde şöyle çalışıyormuş. Temizlik sırasında mop pedlerini normal suda yıkıyor. Temizlik bittikten sonra son yıkamayı sıcak suyla yapıyor.

Aslında amaç bir sonraki temizliğe kadar mopu temiz tutmak. Ancak dediğiniz sıcaklıkta yıkıyorsa biraz üzer tabi Aslında çok kirli bir eve sahip değilseniz yine gereksiz bir özellik. Sonuçta yerde toz siliyor bu mop sıcak su falan işin şovu oluyor 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyebilirsiniz l20 ultram var tricut fırça aldım gelmesini bekliyorum

• Transfikk kullanıcısına yanıt

Öbür türlü de bir temizlikte 6-7 kez mopu yıkadığı için her temizlikte ciddi elektrik tüketimi olacaktır.

• X40 kullanıcısıyım beni de ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • secilburgaz kullanıcısına yanıt
    Ekledim

• X50 ultranin ne zaman ülkemize giris yapacağiyla ilgili haberdar olan var mi ?

• Merhaba , bu seneki robot süpürge arayışı maceramı sonlandırdım sanırım. Ancak kutuyu henüz açmadım, cevaba göre açacağım:) l10s pro ultra heat halıyı görünce mopunu otomatik kaldırıyor değil mi yani haritada manuel çizmeyecegiz değil mi halıyı? Bir de halida emiş gücünü de otomatik arttırıyor değil mi? Bir de benim için çok da önemli olmasa da drenaj sisteminin l10s pro ultra heat'te de olduğunu okudum, dogru mudur? Cevaplar için teşekkürler şimdiden 🙏

• Hayırlı olsun. Doğrudur halıyı otomatik olarak tanır. mopunu 1,05 cm yukarı kaldırır. Halı güçlü modu açarsanız halının üzerinde emiş gücünü artırır.

• Drenaj kiti takılabiliyor ama kitin türkiyede satışı yok. Aliexpress gibi sitelerde de fiyatı alışveriş limitine takılıyor

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Drenaj için ayrı bir aparat gerektirdiğini bilmiyordum. Yine de yükseltilebilme potansiyeli gayet hoş bence

Teşekkür ederim, standart halılarda halıyı ıslatıyor mu peki, gözlemleriniz nasıl

• hayır hiç ıslatma problemi ne yaşadım ne duydum. Yüksek kıllı halılar için öncelikli halı temizliğini seçerseniz mopunu ıslatmadan da halıyı süpürebilir. X40 ve L40 modellerinde mopu dockta bırakıyor. Halılara öyle gidiyor ama sizinkinde mop bırakma özelliği olmadığı için mopu yıkamadan halıları süpürebilir. Tahminde bulunuyorum sadece.

• Tricut fırça kolay aşınan birsey mi? Sizce yedekli gitmekte fayda var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt
    Sanmam bir sene götürür. Ayrıca tricut fırçanın sadece kıl kısmını değiştirmeniz yeterli. Sıfırdan fırça alma masrafı yok.

• Tüm dreame modellerinin özellikleri. İstediğiniz modelleri karşılaştırabilirsiniz.

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 22 Mart 2025; 15:20:53 >
  • Arkadaşlar Merhbalar EV 4+1 150 m2

Dsyon V8 var ve İHLAS aura cleanmax var az kullanıyoruz

hanım robot süpürge istiyor almışken de iyisi olsun diyor

yerler laminat ama ortalama 30 m2 de normal halı mevcut

ROBOROCK S8 PRO ULTRA düşünüyoruz ama piyasaya çıkalı 3 sene filan oldu artık güncelliğini yitirmiştir

yeni modeller çıktı 50.000 tl civarı bütçemiz var ne önerirsiniz acaba ?

süpüren ve paspas yapan model istiyoruz ...

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Şahsi fikrim Dreame X40 ultra veya Dreame L40 ultra. Hatta şuanda L40 ultra bana göre en F/P model. 2 hafta önce L20ultra aldım kullanmamış olsaydım iade eder kesinlikle L40 ultra alırım

• Daha fazla fonksiyon ayarları içinde yer alan yoğun olmayan şarj fonksiyonu robotu belirli saatlerde şarj edip o saatler dışında cihazı sadece minimum şarj seviyesinde tutarak çok zamanlı elektrik tarifesi olanların belirlediği saatlerde ucuz tarifeden cihazı şarj etmelerine olanak sağlar. Sıklıkla yanlış anlaşılmış olup batarya sağlığı ile ilgili bir fonksiyon değildir. Ülkemizde maalesef artık çoklu elektrik tarifesi kullanılmadığı için bizler için bir önem arz etmemektedir. Kapalı tutabilirsiniz.
    Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü

Çok güzel özellikmiş bu. 3 tarifeli elektrik aboneliğim bulunmakta fakat başlangıç ve bitiş ayarını hangisi olarak ayarlayacağımı anlamadım. En yoğun saatlerde şarj etmeyecek anladığım kadarıyla. Dolayısıyla sabah 8 akşam 10 olarak ayarlamalıyım doğru anladım değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.