Şimdi Ara

Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
222
Cevap
18
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam en ucuz tarife saatleri hangi saat aralığındaysa o saatleri seçin o saatlerde şarj etsin. Seçtiğiniz saat aralığında robotunuz %100'e kadar şarj olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 22 Mart 2025; 23:21:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Tamamdır dediğiniz gibi ayarladım. Teşekkür ederim oldukça güzel bir bilgi 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfikk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hocam üçlü tarifede gece haricinde gündüz ve yoğun saatlerde kw ücreti çok pahalı. Artık bir esprisi kalmamıştı. Elektrikli aracınız olduğu için mi üçlü tarifedeseniz?

• Transfikk kullanıcısına yanıt
    Peki X40 Ultra ile 10.000 TL farka değer mi onu dişünsek l40 sadece mediamakrt satıyor kimseyle rekabet yok pat diye fiyatı düşmesin

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

mediamarkt zaman zaman webe ve mobile özel 50.000 tl'ye kadar alışverişe %10 indirim yapıyor. World kampanyasına da denk gelirseniz 1000 TL de öyle geliyor. App'a özel iki kat puanla da 250 TL puan kazanıyorsunuz fiyat x40'ta bir anda 48.750'ye geriliyor ama onun dışında son 3 aydır x40'a özel bir kampanya olmadı. Değip değmeyeceği tamamen sizin ihtiyacınızla alakalı bana göre x40'ın en büyük avantajı lidarın 0,68 cm daha kısa. Bu da robotun bazı mobilya ve beyaz eşyaların altına ucu ucuna girmesini sağlıyor. Pil farkını sorun etmeyin. x40 pilinin 3'te birini harcamadan 56 metrekare zemini paspaslayıp süpürüyor. l40 da hayli hayli yeter. X40'ın güzel bir tarafı da siyah renginin olması. Salonda dockuyla beraber şık duruyor. 10.000 TL farkı olanı beyaz. Bence değmez. Yurtdışında fark 200 $ burada 300 $. L40 40.000 TL ise x40 da maksimum 47.500-48.000 TL olmalıydı. Ben x40'ı alırken l40 yoktu. Olsa onu alırdım. 10.000 TL az değil.

Epey de kıyaslayınca özellikler kısmında bayağı fark var sanırım farka değer gibi nedir acaba

• Dreame X40 ultra almaya karar verdim. Tabi araştırırken X50 Ultra çıkacağını öğrendim. Beklememe gerek var mı acaba. Sizin görüşleriniz nelerdir.

• Çok dar ve basık alanları nasıl süpürebiliriz?
    Dreame robot süpürgeler maalesef zifiri karanlık dar ortamlara sığsa dahi girmekten çekiniyor. Çoğu zaman gövdesinin yarısını bu alana sokup giriş yerini süpürmekle yetiniyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde müşteri hizmetleri de bu durumu doğruluyor ve girilen alanın az da olsa ışık alması gerektiğini söylüyor. Bunun çözümü mevcut. Cihazın girmek istemediği alanın girişine haritadan geçilebilir eşik ekliyoruz. Ayrıca bu alanın ortasına perde eklediğimizde cihaz ilk temizlikte tam olarak orayı süpürmese de sonraki temizliklerde oraya girip etraflıca süpürüyor ve her temizlikte bunu yapıyor. Perde ekleme özelliğini evin perde bulunan kısımlarına da ekleyebiliriz. Her perdede bunu yapmamız gerekli değil çünkü zeminle perde arasında yarım karış boşluk varsa robot genelde orayı süpürüyor ama yere kadar değen perdelerin olduğu yerleri süpürmediğinde buraya manuel olarak perde ekleyebilirsiniz. Buradaki en önemli husus perdeyi evin duvar çizgisine sıfır eklemeyin. Eklediğiniz perde ile duvar çizgisi arasında mesafe olsun. Böylece robot duvarı perde gibi algılayıp sürekli duvara vurmaz. Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü

• L20 ultra için deterjan/solüsyon temin edebilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Perde özelliğini bilmiyordum çok iyi özellik, diğer marka robotlarda da var mi acaba

• bildiğim kadarıyla yok.

• igneli kullanıcısına yanıt

x40'ı alın geçin hocam. x50 ne zaman gelecek fiyatı ne olacak belli değil.

Sizin cihazın modeli ne acaba?Bende L10 ultra pro heat var ancak haritaya baktığımda perde ve sanal eşik seçeneklerini göremiyorum.

• FletneR_ F kullanıcısına yanıt

x40 ultra bendeki cihaz. Harita düzenlemede açılan sekmede çıkmıyorsa o modele koymamış olabilirler. Manuel ekleniyor robot tespit edemiyor.

Sanırım bendeki modelde yok bu ancak olması gereken çok iyi bir özellikmiş.

uygulamanız ve cihazınız güncel değil mi? kontrol ettiniz mi? mevcut sürüm 4.3.9_1691

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 25 Mart 2025; 10:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga81

uygulamanız ve cihazınız güncel değil mi? kontrol ettiniz mi? mevcut sürüm 4.3.9_1691

Uygulama güncel görünüyor ancak L10 da bu özellik yok L20 ve sonrasında var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga81

Ekledim
    Teşekkür ederim

Üzücü:/

• X40 Ultra star wars edition
    Temizliğe başlarken

Temizlik durdurulduğunda

Görev tamamlandığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 26 Mart 2025; 1:8:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.