< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 22 Mart 2025; 23:21:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (3. sayfa)

-
-
Tamamdır dediğiniz gibi ayarladım. Teşekkür ederim oldukça güzel bir bilgi 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Hocam üçlü tarifede gece haricinde gündüz ve yoğun saatlerde kw ücreti çok pahalı. Artık bir esprisi kalmamıştı. Elektrikli aracınız olduğu için mi üçlü tarifedeseniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki X40 Ultra ile 10.000 TL farka değer mi onu dişünsek l40 sadece mediamakrt satıyor kimseyle rekabet yok pat diye fiyatı düşmesin
mediamarkt zaman zaman webe ve mobile özel 50.000 tl'ye kadar alışverişe %10 indirim yapıyor. World kampanyasına da denk gelirseniz 1000 TL de öyle geliyor. App'a özel iki kat puanla da 250 TL puan kazanıyorsunuz fiyat x40'ta bir anda 48.750'ye geriliyor ama onun dışında son 3 aydır x40'a özel bir kampanya olmadı. Değip değmeyeceği tamamen sizin ihtiyacınızla alakalı bana göre x40'ın en büyük avantajı lidarın 0,68 cm daha kısa. Bu da robotun bazı mobilya ve beyaz eşyaların altına ucu ucuna girmesini sağlıyor. Pil farkını sorun etmeyin. x40 pilinin 3'te birini harcamadan 56 metrekare zemini paspaslayıp süpürüyor. l40 da hayli hayli yeter. X40'ın güzel bir tarafı da siyah renginin olması. Salonda dockuyla beraber şık duruyor. 10.000 TL farkı olanı beyaz. Bence değmez. Yurtdışında fark 200 $ burada 300 $. L40 40.000 TL ise x40 da maksimum 47.500-48.000 TL olmalıydı. Ben x40'ı alırken l40 yoktu. Olsa onu alırdım. 10.000 TL az değil.
-
Epey de kıyaslayınca özellikler kısmında bayağı fark var sanırım farka değer gibi nedir acaba
Dreame X40 ultra almaya karar verdim. Tabi araştırırken X50 Ultra çıkacağını öğrendim. Beklememe gerek var mı acaba. Sizin görüşleriniz nelerdir.
-
-
L20 ultra için deterjan/solüsyon temin edebilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Perde özelliğini bilmiyordum çok iyi özellik, diğer marka robotlarda da var mi acaba
bildiğim kadarıyla yok.
-
x40'ı alın geçin hocam. x50 ne zaman gelecek fiyatı ne olacak belli değil.
-
Sizin cihazın modeli ne acaba?Bende L10 ultra pro heat var ancak haritaya baktığımda perde ve sanal eşik seçeneklerini göremiyorum.
-
x40 ultra bendeki cihaz. Harita düzenlemede açılan sekmede çıkmıyorsa o modele koymamış olabilirler. Manuel ekleniyor robot tespit edemiyor.
-
Sanırım bendeki modelde yok bu ancak olması gereken çok iyi bir özellikmiş.
-
uygulamanız ve cihazınız güncel değil mi? kontrol ettiniz mi? mevcut sürüm 4.3.9_1691
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 25 Mart 2025; 10:12:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sabriaga81uygulamanız ve cihazınız güncel değil mi? kontrol ettiniz mi? mevcut sürüm 4.3.9_1691
Uygulama güncel görünüyor ancak L10 da bu özellik yok L20 ve sonrasında var sanırım.
-
Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: sabriaga81
Ekledim
Üzücü:/
X40 Ultra star wars edition
Temizliğe başlarken
Temizlik durdurulduğunda
Görev tamamlandığında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 26 Mart 2025; 1:8:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X