Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben bahsettiğiniz çay türünden denemeleri halı üzerinde de yaptım sağlama olması adına. Özellikle halı güçlü mod ve yoğun halı modu açık olacak şekilde cleangenius süpürdükten sonra paspasla ve birkaç döngü olacak şekilde max+ modunda denemiştim. Cihazda anormal ses esasen cihazın amiyane tabiriyle sadece boş bağırmasıydı bende. Yere yaklaşma olmadığı için yerle fırça arasında bir çekim alanı oluşmadığından, bir vakum sesi olmadığını fark ediyorsunuz esasen halıda. Ben parke üzerinde süpürme yaptırırken uzanıp baktığımda biraz güç olsa da cihazın ana fırça alanının yere yaklaşmadığını gördüm. Arada hayli bir mesafe kalıyordu ki bunun çekişi sağlayacak koşulları oluşturmasının mümkün olmadığını görüyorsunuz. Ana fırçayı yerinden çıkarıp bağlı olduğu mekanizmaya baktığınızda aslında hareketli bir mekanizma olduğunu fark ediyorsunuz. Aşağıya zaten servis firmasının sitesinde yurtiçi kargo gönderi numarasını (Tuzla Şube altında yazıyor) içeren linki bırakıyorum. Ancak size tavsiyem bir iki kez daha deneyin ve müşteri hizmetleri ile görüşerek cihazı resetleyin. Bu yolla Dreame nezdinde de yaşadığınız sorunu kayda aldırmış olursunuz. Reset işlemi işe yaramadığında onlar sizi gönderi bilgisi vermek suretiyle zaten servise yönlendiriyor. Resetleme işe yaramazsa sorunu anlatır bir dilekçe (yazı) ve garanti belgenizle birlikte cihazı servise göndermeniz gerekecek. Benim gibi zaman kaybetmek istemiyorsanız sorunun videosunu veya videolarını servis tarafından cihazınıza servis iş emri numarası verilince Dreame müşteri hizmetleri numarasına whatsapp üzerinden söz konusu iş emri numarasıyla birlikte gönderin. Onlar servise iletiyorlar. Aklınıza takılan bir şey olursa her zaman yazabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 15 Eylül 2025; 22:40:26 > |