Şimdi Ara

Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
14.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes elımde shenmue2 oyununun cd ımajları var.cd1 mount edıp calıstırmayı denedım olmadı.utopia boot ımajını mount edıp calıstırmayı denedım utopia boot calıstı ama oyun gene calısmadı nasıl calıstıracagımı bılmıyorum.
  • daemon tool 3,29 dene bazı oyunlar bu sürümünde çalışıyor.... (ilk önce benim upload ettiğim emuyu indirip dene. olmazsa daemon3,29 dene)
  • Selam!
    Arkadaslar elimde shenmue2'nin ilk cdsi .cdi uzantili iso seklinde bunu yukardaki yazilanlari uyguladim."CANNOT READ TOC" hatasi veriyor.Bir yardim edin ne olur?
  • cd plugini olarak aspi değil diğerini seç.
  • Tamam denedim.Iki secenek var cdrom interface xxx yaziyor.Deneyince bu sefer de cant read dc_bios.bin hatasi veriyor.Chankast alphav0.25 start deyince oluyor bu.daemon 3.29da mount ettim cdyi sonra chankasta aciyorum herseyi yukarda yazilanlara gore yapiyorum.Yalniz iso dosyasinin selfbootable oldugundan emin degilim.Hatta utopia cd loaderida denedim anlatilanlar gibi bir yardim lutfen.Oyle tavsan felan yok valla bu chankastta ???
  • Guugle'de arayip buldum nihayet ayarli sekilde.Oh be rahatladim,calistirdim oyunu yinede burdaki yazilanlardan cok faydalandim.
  • ellerine saglik serkahan abim ve tum bu konuda destek veren arkadaslarıma tsk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldagezen -- 4 Kasım 2006; 21:04:16 >
  • önemli olan emu diil oyunları bulabilmek.
  • virtual nba diye bi oyun wardı.ateri salonlarında mükemmeldi walla.onu bulup oynayabilen war mı? adından tam emin değilim üç boyutlu bi nba oyunuydu işte başkada yoktu zaten ateri salonlarında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3answer -- 18 Aralık 2006; 5:01:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

dreamcast linki isteyenler

http://rapid share.de/files/35689728/dreamcast.rar

NOT: aradaki boşluğu silmeyi unutmayın!!!!!

arkadaşım verdiğin link kırık dreamcast emülatorunun sağlam linkini verriseniz sevinirim Street Fighter III: Third Strike bu gibi oyunları çalıştırcak bi emu yada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerzoone -- 13 Mayıs 2007; 15:37:17 >
  • http://rapid_share.com/files/31100974/Chankast_Alpha_0.25.rar.html
    Güle güle kullanın benim kullandığımın tıpatıp aynısı biosu falan herşeyi tamam al gazla yani o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRageful -- 13 Mayıs 2007; 19:08:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rageful

http://rapid_share.com/files/31100974/Chankast_Alpha_0.25.rar.html
    Güle güle kullanın benim kullandığımın tıpatıp aynısı biosu falan herşeyi tamam al gazla yani o derece.

tamam indirdim şimdi ben buna nasıl oyun atıp çalıştırıcam
  • Şimdi bununla beraber sana Daemon Tools 3.29 da lazım olacak. Yoksa buradan indir ve kur:http://rapid_share.com/files/31133267/Daemon_Tools.rar.html

Sonra torrent programları yardımıyla yukarda arkadaşların yazdığı sorunsuz çalışan oyunları (Self-Bootable olmasına dikkat ederek, bu dosyanın isminde belirtilir genelde) indirip Daemon yardımıyla Mount edip Chankast'dan Run/Start diyerek çalıştıracaksın. Diğer bilgiler var zaten önceki mesajlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRageful -- 13 Mayıs 2007; 22:31:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rageful

Şimdi bununla beraber sana Daemon Tools 3.29 da lazım olacak. Yoksa buradan indir ve kur:http://rapid_share.com/files/31133267/Daemon_Tools.rar.html

Sonra torrent programları yardımıyla yukarda arkadaşların yazdığı sorunsuz çalışan oyunları (Self-Bootable olmasına dikkat ederek, bu dosyanın isminde belirtilir genelde) indirip Daemon yardımıyla Mount edip Chankast'dan Run/Start diyerek çalıştıracaksın. Diğer bilgiler var zaten önceki mesajlarda...

torrent programları nedir

• Bireysel paylaşım yapabildiğimiz ve başkalarının paylaşımlarını indirebildiğimiz programlar mesela ben eMule kullanıyorum. Burdan daha detaylı bilgi alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRageful -- 18 Mayıs 2007; 6:38:13 >
  •  Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI...

Arkadaşlar bende böyle gösteriyor oyun grafikleri ?

118mb oyun zipli acınca 257mb oldu..

Laptopda da denedim desktopdada böyle..

p4 3.0 ht
    512 ram
    6600 gt ekran kartı ?

sorun nedir deamon 4 kullanıyorum.
  • buyuk ihtimal egerki ekran kartin cok yetersiz degilse programin ayarlarindandir...
    bu arada shenmue 3 u biraz da olsa oynamis biri olarak bunu pc de nasil oynayabiliriz bilen varmi ?
    ilk 2 sinide bitirdigimi itiraf edeyim
  • bu kadar bekleseydim tamam :) ben çözüm arkadaşlar teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 25 Temmuz 2007; 1:17:56 >
  • arkadaşlar bende virtua strikeri indirdim chankast'a fakat ya saat soruyor yada insert disc yazıyor demon ve emuyu hatasız kurdum ayarladım neden böyle acaba cd de böyle görüyor vs2v2k.1 olarak cdı dosyası yazıyor ve 496 mb bilgisayarımdan baktıgımda sürücüye müzik cd si gibi görüyor yardım ederseniz sevinirim
  • bi allahın kulu su emulatörü ayarlanmıs vaziyette indirebilceğimiz link koyamamış.hepsinin linkler ölü arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.