Şimdi Ara

Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
14.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol...
  • Project Justice (Rival schools 2) oyununu çalıştıran war mı(akıcı bir şekilde)DREAMCAST
  • up.
  • SFIII için daemon 4 ü değil 3 sürümünü kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

Project Justice (Rival schools 2) oyununu çalıştıran war mı(akıcı bir şekilde)DREAMCAST

deneyen varsa ve söylerse çok iyi olur. Bende rapidten indirecem de
  • içinde mustafa olan bi oyun vardı onun linki varmı kimsede..
  • şu dreamcast emulatorunun linkini verebilecek varmı ? arkadaşın upload ettiği dosya nın süresi dolmuş indirilmiyor
  • evet arkadaşlar link ömüş:(
    en kısa zamanda upload edecegim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahill

içinde mustafa olan bi oyun vardı onun linki varmı kimsede..

mame konusuna bak bulursun orada.
  • Arkadaşlar emulatörün offical sitesi burasıhttp://www.chanka.org/ emulatörü burdan çekebilirsiniz, ben bir senedir oynuyorum neden kimse keşfedemedi diyordum en sonunda keşfedildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silef

Arkadaşlar emulatörün offical sitesi burasıhttp://www.chanka.org/ emulatörü burdan çekebilirsiniz, ben bir senedir oynuyorum neden kimse keşfedemedi diyordum en sonunda keşfedildi.

07/07/2004: Chankast Alpha 0.25 released
    Yakında 2 sene olacak ve hala yeni sürümü çıkmadı. Forumlarda adamların uyuduğunu söylüyorlar.
  • 2004 den beri neden update olmadığını bende anlamadım, aynı durum da 2tane xbox emulatörü var update olmayan fakat onları mikrosoft un satın aldığı söyleniyor.
  • Project Justice(rival school 2) çalışıyor ben 1 sene önce oynamıştım gayet güzel çalışıyordu.
  • bi uptade olsada version MORTAL KOMBAT GOLD'u sesli oynayabilsek.birde amd 3500 2 gb ram 6600gt ekran kartı filan var ama mk gold 2. dövüşten sonra yavaşlıyor.oyun olanlarda böyle bişey söz konusumu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spica

şu dreamcast emulatorunun linkini verebilecek varmı ? arkadaşın upload ettiği dosya nın süresi dolmuş indirilmiyor

link isteyen arkadaşlara:http://rapid share.de/files/18321628/dreamcast.rar.html

NOT: (ARADAKİ BOŞLUK SİLNECEK "rapid+share")
  • Arkadaşlar yazılar ve dökümanlar süper ancak bazı eksiklikler var örneğin bulduğunuz ve beğendiğiniz oyunların linkini burda yayınlasak daha güzel olmazmı hem oyunların sayısı çoğalır hemde işimiz kolaylaşır !!
  • mesajlarımı tek tek ve iyi oku aradığını bulabilirsin!
    quote:

Orjinalden alıntı: PaNZeR_21

Arkadaşlar yazılar ve dökümanlar süper ancak bazı eksiklikler var örneğin bulduğunuz ve beğendiğiniz oyunların linkini burda yayınlasak daha güzel olmazmı hem oyunların sayısı çoğalır hemde işimiz kolaylaşır !!
  • illegal paylaşımlar yasak olduğu için paylaşmamamız gerekiyor.
  • Teğmenim msn adresimi verdim isterseniz özelde konuşalım virtua stiker oyununu bulamıyorum yardımcı omanız dileğiyle
  • adresimi vereyim darkworker@walla.com lütfen virtua striker 2 oyununu indirmem gerek çok sevdiğim bir oyun sadece bu oyunu bile bulabilsem yeter bana yardım edecek arkadaşları msn ye bekliyorum özellikle teğmenim siiz bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.