Şimdi Ara

Dreamcast emulatörü..SFİİİ,CVS,Shenmue VE DİGER TÜM DC OYUNLAI... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
14.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar virtua striker 2 adgloride diye buldum torrent te bu dosay çalışır mı indireyim mi 88 mgbayt link veremiyor olabilirisniz ama oyunun dosya isimlerini verirseniz torrent te aramak dahada kolaylaşır myazgan cevap için çok teşekkür ederim
  • linkteki site çalışan çalışmayan oyunları yazmaktadır
    http://www.emu-compatibility.com/chankast/index.php?lang=fr&c=v

quote:

Orjinalden alıntı: PaNZeR_21

ARkadaşlar virtua striker 2 adgloride diye buldum torrent te bu dosay çalışır mı indireyim mi 88 mgbayt link veremiyor olabilirisniz ama oyunun dosya isimlerini verirseniz torrent te aramak dahada kolaylaşır myazgan cevap için çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar durmadan bana tarihi ayarla diye bir yazı çıkıyor kafayı yiyeceğim anlamadım gitti şimdi nasıl ayrlanacak bu iş 118 mgybt olan oyunu indirdim virtua striker deamon toolsa attım ama hiçbirşey olmuyor şu tavşanlı dosyayı banada yollayın nasıl olacak özellikle serkahan senin yardımın gerek

• Arkadaşlar sonunda oyunu açmayı başardım ama benim pc antika olduğu için çok yavaş sırf bu oyun için bile pc yi yenileyeceğim oynadığınız başka güzel oyunlar varsa ismini verin lütfen birde bu virtuanın başka versiyonlarıda varmı acaba ???
  • quote:

güzel oyunlar varsa ismini verin

marvel vs capcom 2
    Soul Calibur (grafikler çok iyi)
    CAPCOM vs SNK2
    Guilty Gear X
    STREET FİGHTER III (thride st.)
    Ikaruga (özellikle bu oyun baya hoş)
  • valla yeni gördüm mesajını ama arkadaşlar sağolsunlar yardım etmişler. Evet oyunlar ağır çalışıyor ve benim pc de pek iyi değil. Ama emulatörde genel olarak bir ağırlık var.Bu yüzden şimdilik oyun indirmiyorum. Şunun yeni versiyonunu niye çıkarmazlarki. Hâlâ şu ayar sorunu çekiyorsan yardımcı olayım ve ihtiyac duyduğun şeyleri bulmak torrent ve emuleden yararlanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcohol -- 6 Mayıs 2006; 21:49:42 >

• valla arkadaşımın pc si süper denecek özelliklere sahip yarın onda deneyeceğim eğer hızda artış olursa sorun bizim emektar pc de demek ama yok aynı ağırlıktaysa sorun emulatörde yyada virtua striker2 de dediğin gibi bende oyun indireceğim ama korkuyorum eğer aynı yavaşlıktaysa hiçbir oyunu oynayamam Teğmenim bu emulatör dışındada dreamcast emulatörleri var onlarıda denedin mi yorumunu bekliyorum birde şu snuema mı ne methedilen oyun onu indireyim mi
  • diğer emulatorler kayda değmez uğraşma onlarla. Shenmue bende doğal olarak ağır çalıştı. Ama cokta kötü değildi. Hızlı bir pc de oynanabilir diye düşünüyorum. Yinede belli olmaz ama neyse.
    Birde resident evil code veronica oynanabilirdi. Eğer seviyorsan indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcohol -- 6 Mayıs 2006; 22:43:33 >
  • ya şu tavşanmıdır nedir bidaha upload edbilirmisiniz rapid e filan iso uzantılı dosya yı açmıyo bu tavşanla açarmı acaba
  • bi şu kenarlardaki boşluktan nasıl kurtulabiliriz
  • DC) Utopia Dreamcast CD Loader v1.2
    arkadaşlar kusura bakmayın şuan upload yapamıyorum ama
    emula edonkey torrent gibi p2p programlarından yukarda görüldügü gibi cd looderyazıp aratırsanız tavşanlı dosyayı bulursunuz.
  • saol tavşanlı dosyayı buldum ama tavşan dönüp duruyo bişey olduğu yok
    bide msn adresini pm den yazarsan konuşabiliriz
  • o öyle dönerken daemon tools a gidip oyunu aynı sürücüye mount edeceksin. Böyle çalışıyor.
  • Valal emulatörü ve oyunu arkadaşın pc sinde denedim virtua striker 2 oyun geyet hızlı ama emulatördenmidir yoksa oyundanmıdır buglar oluşuyor yani takılmalr ses bir felaket bunun nedeni ne acaba eğer bu takılmalar olmasa gerçekten çok hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNZeR_21

Valal emulatörü ve oyunu arkadaşın pc sinde denedim virtua striker 2 oyun geyet hızlı ama emulatördenmidir yoksa oyundanmıdır buglar oluşuyor yani takılmalr ses bir felaket bunun nedeni ne acaba eğer bu takılmalar olmasa gerçekten çok hızlı

ses sorunu bendede vardı ne yaptımsa düzelmiyor
    speaker ları kapatıp oynamak daha iyi.
  • Dediğin gibi sesi kapatmak eniyisi myazgan bildiğin başka dreamcast futbol oyunu varmı ? bugları nasıl engelelyebiliriz sahanın belli alanlarında yavaşlamalar meydana geliyor daha doğrusu kamera açısı değiştiği zaman diğer oyunlardada bu tür donmalr oluyormu??
  • buglara razı olup oynayacaksın.
    benim bildigim başka futbol oyunu yok.
  • Ne yapalım hiç yoktan iyidir daha iyi bir emulatör çıkar belki sonra
  • arkadaşlar şunlardan başka güzel dövüş oyunu varmı yada boyutu büyük olmayan güzel oyun neler var
    Guilty Gear X
    Super Street Fighter II X
    Super Street Fighter 3rd
    Marvel vs. Capcom 2
    CAPCOM vs. SNK 2
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.