Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barahirr

quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

Arkadaşlar, ses sistemi düşünüyorum da DM8800SE ile hangi ses sistemini kullanıyorsunuz memnun musunuz, yazabilirmisiniz.

LG HB 906ta modelini kullaniyorum ve ihtiyaclarimi karsiliyor. Tabi tek amacim dreambox ile kullanmak degildi.

Bilgi icin tesekkurler, aslinda oyle HT sistem en iyisi ama ben biraz daha uygun fiyatli bir alternatif dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Altyazinin yatay hareket ayarını da buldum. Ama dikey hareketini daha bulamadım.

@edanisoglu@gmail.com

Hosgeldin, cihazin hayirli olsun. Dreamup ile 84a imaj atmayı dene. Daha sonra tekrar explorerdan denersin.

dikey hareketini bulursan yaz hocam
  • trt 1 de ve diğer epg bilgisi veren kanallarda info ya basınca bilgiler saat ve tarih yanlış.nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ik77 -- 30 Kasım 2011; 14:35:25 >
  • Alt yazı ile ilgili bir sorunum var.Sky veya benzeri sinema kanallarını alt yazılı izlemek istiyorum lâkin bu konuya tam hakim değilim.Bilgi sahibi olan varsa yardım edebilirmi.

* HDD'ye gerek varmı ?
    * İndirdiğim alt yazıyı aktif ettiğimde , sürekli ileri tuşuna basmam gerekiyor bir sonraki sahneye gecmesi için , buna bir cözüm varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Alt yazı ile ilgili bir sorunum var.Sky veya benzeri sinema kanallarını alt yazılı izlemek istiyorum lâkin bu konuya tam hakim değilim.Bilgi sahibi olan varsa yardım edebilirmi.

* HDD'ye gerek varmı ?
    * İndirdiğim alt yazıyı aktif ettiğimde , sürekli ileri tuşuna basmam gerekiyor bir sonraki sahneye gecmesi için , buna bir cözüm varmı ?

enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer_3.09_mipsel.ipk kullanın altyazıyı otomatk indiriyor ve birçok ayarı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Altyazinin yatay hareket ayarını da buldum. Ama dikey hareketini daha bulamadım.

@edanisoglu@gmail.com

Hosgeldin, cihazin hayirli olsun. Dreamup ile 84a imaj atmayı dene. Daha sonra tekrar explorerdan denersin.

Aynı klasördeki skin_default.xml dosyasında bir bölüm gördüm, belki buradan olabilir;

<!-- Subtitle area
    -->
    <screen name="SubtitleDisplay" position="0,0" size="720,576" zPosition="-1" flags="wfNoBorder" backgroundColor="transparent" />

Buradaki position dan sıfırları değiştirip denemek lazım.

• Arkadaşlar bir soru soracağım. elimde mkv uzatılı bir kaç film var bunları bilgisayarda izlediğimde ses de bir problem yok ama dreambox dan izlerken ses gelmiyor. 800 hd se kullanıyorum. image da nevnigma kullanıyorum. acaba neden olabilir. daha önceden başka bir mkv uzantılı film izlediğimde onda problem yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sems3412

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Arkadaşlar bir soru soracağım. elimde mkv uzatılı bir kaç film var bunları bilgisayarda izlediğimde ses de bir problem yok ama dreambox dan izlerken ses gelmiyor. 800 hd se kullanıyorum. image da nevnigma kullanıyorum. acaba neden olabilir. daha önceden başka bir mkv uzantılı film izlediğimde onda problem yoktu...

Bu media player değil bu tip sorunlar hep olacak.

100 tl bir media player al sinir olma.

muhtemelen elinizdeki mkv filmlerin ses codec leri DTS dir . ondan ses gelmiyordur.
  • bazı eklentileri kurunca DTS den ses alabilen arkadaşlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sems3412

quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

bazı eklentileri kurunca DTS den ses alabilen arkadaşlar var.

Saçmalıkta burada başlıyor ya en son ürün ama DTS yok benim için çöptür.

Dts var ilgili kurulumlari yaparsaniz calisir, ayrica DTS konusu yeni yada eski olmasiyla degil lisansla ilgili bir konudur.
  • quote:

quote:

quote:

@edanisoglu@gmail.com

Aynı klasördeki skin_default.xml dosyasında bir bölüm gördüm, belki buradan olabilir;

<!-- Subtitle area
    -->
    <screen name="SubtitleDisplay" position="0,0" size="720,576" zPosition="-1" flags="wfNoBorder" backgroundColor="transparent" />

Position yazan yer yatay hareket.

Z kısmına farklı degerler yazdığımda altyazi kayboluyor. Ondalik basamakli yazınca da sistem crash oluyor.

Size kısmını deneyemedim.

Evde kimse olmadıgı bir gün bu konu üzerinde deneme yapacagım.

Malum evde hanım, çoluk cocuk olunca kazan kaldırıyorlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 1 Aralık 2011; 14:53:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@edanisoglu@gmail.com

<!-- Subtitle area
    -->

Position yazan yer yatay hareket.

Z kısmına farklı degerler yazdığımda altyazi kayboluyor. Ondalik basamakli yazınca da sistem crash oluyor.

Size kısmını deneyemedim.

Evde kimse olmadıgı bir gün bu konu üzerinde deneme yapacagım.

Malum evde hanım, çoluk cocuk olunca kazan kaldırıyorlar:)

Ben position daki degerlerin birisi yatay digeri dikey konum diye dusundum ama deneme imkanim olmadi henuz.

• ikinci elde ilan açtım ama çok çabuk aşağılara indiği için burada da yazayım dedim.çin den gelen 2.cihazımı satıyorum.extra usb li olan model.kutusu dahil hiç açılmadı 550 tl istiyorum.samsung 1 tb 2.5" siyah harddisk 150 tl.ikisi alınırsa 675 tl.Ankara içi elden teslim edebilirim.

cihazlar satılmıştır alan arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ik77 -- 4 Aralık 2011; 14:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ik77

ikinci elde ilan açtım ama çok çabuk aşağılara indiği için burada da yazayım dedim.çin den gelen 2.cihazımı satıyorum.extra usb li olan model.kutusu dahil hiç açılmadı 550 tl istiyorum.samsung 1 tb 2.5" siyah harddisk 150 tl.ikisi alınırsa 675 tl.Ankara içi elden teslim edebilirim.

600 lira olur mu usta?
  • Ya bana meçaz atmak yasakmış.
    Onun için burdan soruyorum.
    Önde USB si arkada reset tuşu olan model mi?
    Rengi ne? bir de içinde hangi program imaj vs. yüklü?
  • dostum bende beyaz renk yeni seri rev d6 anakartlı önden usb li arka tarafda miniflashup düğmeli sıfır beyaz renk dm800se var. 500gb harddiskli fiyatı 600 tl olur. harddisk olmadan 525 tl son olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Ya bana meçaz atmak yasakmış.
    Onun için burdan soruyorum.
    Önde USB si arkada reset tuşu olan model mi?
    Rengi ne? bir de içinde hangi program imaj vs. yüklü?

siyah renk bahsettiğiniz model ve fiyatı da pm de ki fiyat.içinde hiç bir program yüklü değil.kutusu açılmamış.siz istediğiniz imajı yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ik77 -- 3 Aralık 2011; 14:23:01 >
  • Abi son kaça bırakırsın.
    Ben ciddi ciddi alacağım bu cihazı...
  • newnigma2-snapshot-dm800se-20111202sim2#84a_riyad66.nfi

newenigmanın yeni sürümü beyler deneyenler yorum bırakırsa iyi olur ben şuanda nemesis kullanıyorum

Thank ramiMAHERfor ptched file

Enigma2 .3 v ramiMAHER

driver: 09.11.2011 patched

Secondstageloader 84a sim2

Image patched by riyad66

tspanel

WebInterface

http://www.multiupload.com/O0CDWEKPSO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Aralık 2011; 17:25:04 >

• Arkadaşlar saat ayarını manel olarak hangi menuden yapıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.