Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DTS ile sorun yaşayanlar aşağıdaki adımları deneyip sonucu yazablir mi,

iCVS imaj ile çalışır demişler ama diğerleriyle de denenebilir tabiki.

http://www.sat-universe.com/showthread.php?p=835734

Upload following the files to the /tmp folder on Dreambox

use telnet

1. opkg remove enigma2-plugin-extensions-genuinedreambox
    2. reboot
    3. check if genuine plugin is removed (blue button)
    4. opkg install enigma2-plugin-extensions-genuinedreambox_experimental-git20101209-r0_dm800se.ipk
    5. reboot
    6. start the genuine plugin, wait till serial shows up, then exit the plugin menu.
    7. opkg install --force-downgrade enigma2-plugin-extensions-audiosync_experimental-git20110116-r0_dm800se.ipk
    8. opkg install gst-plugin-dvbmediasink_0.10+cvs20110116-r1_dm800se.ipk -force-downgrade
    9. opkg install dreamdts_1.0-r4_mipsel.ipk
    10. reboot
    -------------
    http://www.multiupload.com/BJ4T63YMFW

• e-sata üzerinden HD ye TS uzantılı kayıt yapıyorum ama yaptığım kaydı televiztonda seyredemiyorum siyah ekran cıkıyor. aynı kaydı filezile üzerinden bilgisayara aktardığımda sorunsuz seyrediyorum . yine filezile ile HD ye bilgisayardan attığım filmleride dreamboxtan izliyorum ama kendi kaydını göstermiyor. Bu konuda yardımım istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami -- 6 Ekim 2011; 20:56:00 >
  • Bu konuda yazılmıştı daha önce Sami Bey, imajınızdan kaynaklanan problem bu. Bizim cihazların yazılımları orjinalden kopyalama olduğu için örneğin newenigma2 imajın birçok farklı versiyonu var. Geçmiş sayfalarda bir imaj verilmişti o imajda bu sorun yoktu. Umarım işinize yarar:) Bende de aynı problem var ancak takmıyorum kafama izleyeceğim zaman pcden izliyorum;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

e-sata üzerinden HD ye TS uzantılı kayıt yapıyorum ama yaptığım kaydı televiztonda seyredemiyorum siyah ekran cıkıyor. aynı kaydı filezile üzerinden bilgisayara aktardığımda sorunsuz seyrediyorum . yine filezile ile HD ye bilgisayardan attığım filmleride dreamboxtan izliyorum ama kendi kaydını göstermiyor. Bu konuda yardımım istiyorum..

aynı konuyla bende kafayı yemiştim ancak sonunda çözdüm
    newnigma nın bu versiyonunda oynatma sorunu yok
    https://rapid-share.com/files/2068464080/sim2.10-newnigma2-release-dm800se-v3.2.2-v2.nfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray156 -- 7 Ekim 2011; 10:30:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eray156

quote:

Orijinalden alıntı: sami

e-sata üzerinden HD ye TS uzantılı kayıt yapıyorum ama yaptığım kaydı televiztonda seyredemiyorum siyah ekran cıkıyor. aynı kaydı filezile üzerinden bilgisayara aktardığımda sorunsuz seyrediyorum . yine filezile ile HD ye bilgisayardan attığım filmleride dreamboxtan izliyorum ama kendi kaydını göstermiyor. Bu konuda yardımım istiyorum..

aynı konuyla bende kafayı yemiştim ancak sonunda çözdüm
    newnigma nın bu versiyonunda oynatma sorunu yok
    https://rapid-share.com/files/2068464080/sim2.10-newnigma2-release-dm800se-v3.2.2-v2.nfi

Teşekkürler.

Bende Newnigma'da sorunsuz kayıt yönetimli bir imaj arayışındaydım.

• Bende newenigma 3.2.2 v2 kullanıyorum

bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim ;

1- yüklediğim hazır kanal listesini nasıl komple silebilirim ? 3-4 tane hazır kanal listesi indirdim en beğendiğimi kullanmak istiyorum mesela öncekini komple nasıl silebilirim , silemezsin diyorsanız eğer üstüne attığım diğer hazır kanal listesi karışıyormu eskisi ile ?

2- Cihazda mkv leri sorunsuz oynatıyorum , peki ya blueray iso 'ları yada m2ts leri nasıl oynatacağım ?

3- Mkv'leri oynatırken kullandığımız video playerda altyazı konumunu(aşağı yukarı) , büyüklüğünü ve rengini nereden değiştirebilirim ?

4- Cihaz açılırken yeni yazılım var uyarısı çıkıyor eğer o update'i yaparsam cihaz kilitlenirmi ? klon cihaz olduğu için ?

5- Kullandığım image'ı nasıl yedekleyeceğim nfi şeklinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 7 Ekim 2011; 13:10:48 >
  • Sn ouz77 ve eray156 ilginize cok teşekkür ederim dediğiniz yerden imajı indirdim ve yükledim şuan söylediğiniz gibi film oynatma problemi kayboldu...
  • arkadaşlar bendi image mov dosyalırını oynatmıyor diger dosyaları güzel oynatıyor varmı bunun bir cozumu yoksa baska bir images e mi gecmem gerek
    icsv kullandığım image.
  • beyler bu modelle interntten torrentlerden film indirebiliyor muyuz usb den harddiske?
    korsanKoyu gibi yerlerden :)
  • 3.2.2 v2 Teşekkürler sorunum cözüldü
  • sssl84 newnigma2 imagelar verilmiş yabancı forumlarda deneyenler oldu mu?
  • quote:

sssl84 newnigma2 imagelar verilmiş yabancı forumlarda deneyenler oldu mu?

Ben SIM2_SSL84a-Newnigma2-Bysat4fun_Team.nfi kullanıyorum memnunum.
    Gerçi Dreamdts yi çalıştıramadım ama youtube vs sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca imaj yüklemek için DreamBox-OptiFlasher-E2-v1.0.6.exe kullanıyorum çok pratik geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beyler bu modelle interntten torrentlerden film indirebiliyor muyuz usb den harddiske?

upp :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

quote:

Ayrıca imaj yüklemek için DreamBox-OptiFlasher-E2-v1.0.6.exe kullanıyorum çok pratik geliyor.

peki sssl84 lü imagi yüklemeden önce ve sonra yükledidinzmi sss84 nfi sini yoksa direk imageimı yüklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beyler bu modelle interntten torrentlerden film indirebiliyor muyuz usb den harddiske?

evet indiriliyor fakat program olarak transmission kullanıyor. bazı siteler desteklemiyor ondan indirme olmuyor.
    ama türk siteleri flashget'e bile izin verdiklerini düşünürsek dm800 ile türk sitelerinden rahatca indirme yapabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

quote:

peki sssl84 lü imagi yüklemeden önce ve sonra yükledidinzmi sss84 nfi sini yoksa direk imageimı yüklediniz?

Önce ssl84 yükleyip ondan sonra imaj attım.

• arkadaşlar uydudaki imageyi silip yerine başka yükliyecem ama nasıl silindiğini bilmiyorum yardım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrreee

arkadaşlar uydudaki imageyi silip yerine başka yükliyecem ama nasıl silindiğini bilmiyorum yardım !

Ayrıca silmene gerek yok.Direk yeni imajı yükle .Eskisi siliniyor zaten.
  • sonunda sssl84 yükleyip newnigma2 SIM2_SSL84 e geçtim. youtube plugin vs sorunsuzca çalışıyor, kayıt oynatma vs sorun yok, picon olayıda sorunsuz ssl82 den daha stabil çalışıyor diyebilirim
  • Cihazın sim versiyonu nasıl öğrenilebilir?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.