Şimdi Ara

Draven nickli üyeyle takas yapmayın.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kod karşılığında tbf bileti vericektim.1 kodu olduğunu söyledi,tbfden kod getirecekti.ilk kodu verdi ancak getireceği kodu vermedi,günlerce mesaj attım okudu cevap vermedi.Başkalarının da hakkına girmesine izin vermemek için bu konuyu açıyorum.Hakkımıda kendisini helal etmiyorum.
    SS ler:

Yazık gerçekten yazık.

Not:Drrraven nickli arkadaş değil. Malum kişinin adı Draven

• Onun üzerine bi soğuk su iç, bidaha da herkese kanma öyle saf gibi. Belli yenisin öğrenirsin zamanla geçmiş olsun

edit: şikayet edildi kural dışı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valoran -- 12 Ağustos 2013; 15:07:09 >
  • Şimdi tamam diyenler gelecek.
  • Atalarımız boşuna dememiş "para peşin red machine" diye
  • up herkes görsün bu sahtekarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJoel -- 12 Ağustos 2013; 20:39:04 >
  • Adama tbf dönüşünde araba çarptı komada belki ne biliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Atalarımız boşuna dememiş "para peşin red machine" diye

Para Peşin Rage Against The Machine değil miydi o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam en iyisi kendin gidip almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Atalarımız boşuna dememiş "para peşin red machine" diye

Para Peşin Rage Against The Machine değil miydi o

Machine nasıl okuyorsun? Öyle oku tekrar cümleyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Adama tbf dönüşünde araba çarptı komada belki ne biliyorsun?

Komada mesajlarımı okuyor öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJoel

quote:

Okuduğunu nasıl anlıyoruz ?

not : ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

quote:

quote:

Okuduğunu nasıl anlıyoruz ?

not : ciddiyim.

PM lerde altta yazıyor okuduğu,

• Yazık.
  • Kusura bakma ama iyi yapmış ben burdan bileti bedava verdim giden arkadaşdan getirebilirse riot graves rica ettim getirmesse bilet zaten gidemediğim için hediye idi.Demek istediğim beleş verilen bir bileti 10-15 tlye satmak asıl senin yaptığın hırsızlıktır.
  • Hayırlısı bi daha takas yapmassın artık adamlarla anlamışındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

Kusura bakma ama iyi yapmış ben burdan bileti bedava verdim giden arkadaşdan getirebilirse riot graves rica ettim getirmesse bilet zaten gidemediğim için hediye idi.Demek istediğim beleş verilen bir bileti 10-15 tlye satmak asıl senin yaptığın hırsızlıktır.

Beleş veriliyorsa Draven nickli arkadaş almasaymış beleşe alsaymış. Madem kabul etmiş vermesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vez IX -- 12 Ağustos 2013; 22:30:00 >
  • adam ciddi ciddi 2 hafta beklemiş konuyu açmak için, helal ossun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PikacuTR

quote:

Kusura bakma ama iyi yapmış ben burdan bileti bedava verdim giden arkadaşdan getirebilirse riot graves rica ettim getirmesse bilet zaten gidemediğim için hediye idi.Demek istediğim beleş verilen bir bileti 10-15 tlye satmak asıl senin yaptığın hırsızlıktır.

Beleş veriliyorsa Draven nickli arkadaş almasaymış beleşe alsaymış. Madem kabul etmiş vermesi lazım.

+1 beleş verilen hersey çalınabiliyorsa
    Mantığa bak

Bu arada geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 12 Ağustos 2013; 22:38:32 >

• quote:

@PikacuTR Sağol Dostum Diyeceğimi özetlemişsin ama birkaç sözüm daha var.

Mantığa bakarmısın? Şahsıma ait bileti bedavaya aldığım için başkalarının ÇALMA hakkı oluyormuş.Ben bileti satmadım şu mesajı iyi oku! bilet karşılığı kod istedim ve kodlarda beleş alınıyor. Ozaman herkes gitsin kodlar bedava veriliyor diye birisinden kod çalsın ulan mantığa bak be.!
    Sizin gibilere sözüm yok.
  • quote:

quote:

quote:

@PikacuTR Sağol Dostum Diyeceğimi özetlemişsin ama birkaç sözüm daha var.

Mantığa bakarmısın? Şahsıma ait bileti bedavaya aldığım için başkalarının ÇALMA hakkı oluyormuş.Ben bileti satmadım şu mesajı iyi oku! bilet karşılığı kod istedim ve kodlarda beleş alınıyor. Ozaman herkes gitsin kodlar bedava veriliyor diye birisinden kod çalsın ulan mantığa bak be.!
    Sizin gibilere sözüm yok.

Konuya gelen boş gitmesin beyler

Jax, Jaximus kostümündeyken, “Make-A-Wish” fonu sayesinde Riot Games ofisini ziyaret eden Ewing Sarkoma hastası Joe’nun anısına, rastlantısal olarak “Bu senin için evlat” der.

Saçma sapan fikirlerini bu şekilde mi örtbas ediyorsun? Bedava verilen kodların veya herhangi birşeyin çalınabilir olmasını düşünüyorsan bu Draven in yaptığını sende yaparsın ozaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.