Beyler bu konuyu Dragon slayer Adlı warrior itemi içtım duyduğuma göre sadece areste bi adama çıkmış diyolar Acaba doğrumu Bu silah hakkında Bilgi verecek olan var mı.Çünkü oyundakı en ii itemmiş bu silah.Olursa topice resmin de koyarsanız sevinirim.Yani bu silah totamic bowla beraber oyunda bi efsane olarak Devam ediyor.Herkese Selam.
Bildiğim kadarı ile +1 i 145 attackmış...
o kdr ını biliyorum...
Peki bu silahın resmini koyabilecek oolan var mı temsili olarak da olsa yani Tipi bardıshe benziyo diyolar bu silah hakkında başka bilgisi olan var mı beyler görüşlerinizi bekliyorum
Kanka sitede gerçekten çok yararlı bilgiler var ama item resimlerini yanlış kymuşlar
O kadar kusur kadı kızındada olur dicem ama knight ın en onemli destekcisi olan site
zaten Forum bi paylaşım ortamıdır bilgilerimizi paylaşmak için burdayız sağol gerçekten yardımcı olanlara
quote:
Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife
Kanka sitede gerçekten çok yararlı bilgiler var ama item resimlerini yanlış kymuşlar
Yalış koymamışlar orası myko nun sitesi
Sizin bu myko dediğiniz ne oluyo açabilir misin acaba biraz yabancıyımda Yani
quote:
Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife
Sizin bu myko dediğiniz ne oluyo açabilir misin acaba biraz yabancıyımda Yani
malezya ko su. bizim oynadığımız usko
slm mıllet bu sıtedekı bırımler yanlıs yaaaw cunku mırage 8 ın attagı 91 dııl 96 olacak ve shard 8 ın 96 dııl 101 attagı var bunun doru olanı yok mu ???
Peki bu malezya kosu nasıl uskodan farkı var mı önerirmisiniz
DA BUWWW.KNİGHT-ONLİNE.COM.MY NE OLUO HEM BİZİM ARES SERVERLARIMIZ YOK BURDA YOKSA BU MALEZYA SERVER I MI ???
quote:
Orjinalden alıntı: barista
slm mıllet bu sıtedekı bırımler yanlıs yaaaw cunku mırage 8 ın attagı 91 dııl 96 olacak ve shard 8 ın 96 dııl 101 attagı var bunun doru olanı yok mu ???
myko'da öyle demekki ora ile bura arasında fark var. Yanlış vermio kendi oyunundaki attackları verio ve ayrıca ds myko'a özel bi item die biliodum ben
usko nun sitesinde guide bölümü açılsa doğrularına bakarız ama site bozuk
Evet eski usko sitesinde itemler,sKİLLER VS HER TÜRLÜ ŞEY BULUNUYODU AMA ŞİMDİ AÇTIKLARI SİTE GERÇEKTEN HİÇ AMA HİÇ İŞİMİZİE YARAMIYO.sadece biraaz turkalaştırdılar o kadar Saygılarımla.
Valla onun resmini görmek hatta onu almak çok ilginç olur du herhalde
Dragon slayer ı elinde tutmak gerçekten süper bişey olurdu.Hatta rüyalarıma giriyo