Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bizde bi kaç kişi başlıyoruzda EU'da serverları falan vardır galiba nerde başlıyoruz ?
  • OYUNU İNDİRDİM AMA İNDİRDİKTEN SONRA OYUNU BULAMADIM INSTALLER VAR ONA BASTIM HATA VERDİ :(
  • Beyler ben eu da oynuyorum. Daha yeniyim 17 lv beraber oynamak isteyenler için guild kurdum eğer istiyorsanız oyundaki...

ismim:Alvian Guild ismi:Gyu

oyunda olmasam bile oyun içi mail atarsanız ulaşabilirsiniz...
  • Guild e girdim ama aktif çok az kişi vardı çıktım .
  • Bende 2-3 gün önce başladım sorceress im 15 oldum ama bu seçim yapmayı vs hiç bilmiyorum elementalist yapcam birde para kasmayı item bulmayı , pet hayvan almayı kafama takılan şeyler var yeni kasan arkadaşlar varsa bana sorularımda yardımcı olursa çok sevinirim beraber questleride yaparız klan varsa girerim kardeşimle oynuoruz oda kali 12 level şimdilik bu kadar
  • Oyun temelde 6 sınıfın bölünmesi ile toplamda 24 sınıfı barındırır.Oyunu indirip yeni başlayacaklar için Eu server ını indirmeleri gerekiyor.2011 yılında en iyi ARPG (non target) seçilmiş bir oyundur.

Eu server ında halen aktif ve en kalbalık Türk guildi .AnatoLiA. dır. Ben guild başkanıyım ayrıca.Başvuru yaptıgınız taktirde alınırsınız.Oyun hakkında merak ettiginiz herseyi günaşırı sorabirsiniz.

Teamspeak adresimizde mevcuttur.Daima seviyeli olmaktan yanayız.İsim yaş şehir gibi detayları yazabileceğimiz fak bir bölüm de mevcuttur. Oyuna yeni başlayacak arkaşlar için guild başvurusu yapmanın kısa yolu:O-Guild-Search kısmına anatolia yazmaları yeterlidir

Guild te olan arkadasların başvuru yapabilmeleri için N-Guild-Sağ altta bulunan Leave Guild seçeneğini kullanmaları lazım.sonrasında ilk seçenekteki gibi başvuru yapabilirler.24 sınıfın hemen hemen hepsine hakim bir topluluğuz.

Skill build item para dungeon sistemi karakter özellikleri vs.. her konuda bilgi sahibiyiz.Unutulmaması gereken oyunu ne düzeyde oynayacağınız. PVP ve PVE arası farklar mevcuttur. Basit bir dungeon based mmo gözüyle bakmayın çok fazla detay barındırır.

Eu server ını indirebileceğiniz adres :http://dragonnest.eu/en/Support/Game-Download

oyunu kurarken yönetici olarak çalıştırmayı unutmayınız patch lerde sorun çıkarabilir hiç çalışmayabilir şu anki oyun versiyonu 93 yüklemeniz bittiğinde kontrol edebilirsiniz.aynı adreste sorun halinde manuel patch yükleme de var

• Böyle non-target oyunların en büyük eksikliği bence pvp olarak fazla bir şey sunmamaları.Çoğu pvp olarak 1v1 ve 3v3 arenalardan ibaret Dragon Nest'tede böyledir diye düşünüyorum.Tera'da 20v20 kale savaşı var mesela.
  • Güzel bir konuya değinmişsin fakat karşılaştırman çok yanlış. Tera open world ve dungeon ların harmanlandığı bir oyun Dragon Nest dungeon based seklinde sadece.Ayrıca Tera gibi devamlı suretle cash e bağlı değilsin cash iteminin elbetteki avantajı olacak fakat DN te bu oran gayet güzel dengelenmiş.

Ayrıca PVP si cok daha hızlıdır. Combo sitemi iframe dodge skill break cancel gibi çok degisik sitemleri birarada sunar.Tamamen tercih meselesi yani .Sonuçta her oyunun insanı sıkıp limitine ulastırdığı bir zaman vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocix

Güzel bir konuya değinmişsin fakat karşılaştırman çok yanlış. Tera open world ve dungeon ların harmanlandığı bir oyun Dragon Nest dungeon based seklinde sadece.Ayrıca Tera gibi devamlı suretle cash e bağlı değilsin cash iteminin elbetteki avantajı olacak fakat DN te bu oran gayet güzel dengelenmiş.

Ayrıca PVP si cok daha hızlıdır. Combo sitemi iframe dodge skill break cancel gibi çok degisik sitemleri birarada sunar.Tamamen tercih meselesi yani .Sonuçta her oyunun insanı sıkıp limitine ulastırdığı bir zaman vardır.

Haklısın Tera ile karşılaştırma sebebim non target olmalarındandı.Ama Dragon Nest'te daha çok dövüş oyunu havası var çok hızlı ve taktik gerektiriyor.Ama bence böyle oyunlarda da Tera'nın kale savaşı gibi savaşlar olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: krocix

Güzel bir konuya değinmişsin fakat karşılaştırman çok yanlış. Tera open world ve dungeon ların harmanlandığı bir oyun Dragon Nest dungeon based seklinde sadece.Ayrıca Tera gibi devamlı suretle cash e bağlı değilsin cash iteminin elbetteki avantajı olacak fakat DN te bu oran gayet güzel dengelenmiş.

Haklısın Tera ile karşılaştırma sebebim non target olmalarındandı.Ama Dragon Nest'te daha çok dövüş oyunu havası var çok hızlı ve taktik gerektiriyor.Ama bence böyle oyunlarda da Tera'nın kale savaşı gibi savaşlar olması lazım.

Ayrupa sunucusunda henüz yok ama guild savasları var diğer versiyonlarında. Tabi diğer sunucuları oynamak şu an biraz zulüm gerek lag gerekse oturmus bi server olduklarından adapte olması çok zor.İlerleyen zaman dilimlerinde biz de Avrupa oyuncusu olarak gelmesini umut ediyoruz.

Bundan hariç yine farklı bir modu daha var diğer serverlarında.Şehir koruma oyunu 16 kisinin girebildiği bir yer

• SEA serverında oynayan yok herhalde çoğu kişi Eu da ilk çıktığından beri oynuyorum ama dolu dolu bir topluluk bulamadım
  • bu oyun tr oyuncularına haram neden mi 3 defa bırakıp başladım hemde lwl cap 24 lerden duşunun sea vs heryerde denedim oyun 40 cap ınıda 50 sinide vs non target ve delay ms lag o kadar önemliki anlatılmaz bizim burdaki netle olmaz 35 40 ms olacakki oynayasın pvp de olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

bu oyun tr oyuncularına haram neden mi 3 defa bırakıp başladım hemde lwl cap 24 lerden duşunun sea vs heryerde denedim oyun 40 cap ınıda 50 sinide vs non target ve delay ms lag o kadar önemliki anlatılmaz bizim burdaki netle olmaz 35 40 ms olacakki oynayasın pvp de olmuyor

İyi bari oradaki net sorunu için oyunu suçlamamşsın :D Şakası bir tarafa da EU sunucusu için 1 mbit bağlantı bile kafi şu an. Sadece şu aralar event olduğundan hafta sonları yoğun oluyor onun dışında belirgin problem yok.
  • Bizde 2 arkadaş oyuna başlayacağız, şuan indiriyorum.Metin2 KO tarzı bir oyun arıyorum hilesiz hurdasız emeğinin boşa gitmeyeceği gerektiğinde para yatırsam bile sonradan emeğimin karşılığını alabileceğim bir oyun arıyorum ayrıca.

Bakalım bunu buldum ama istediğim gibi mi değil mi hiç emin değilim grafikleri ve oynanışı bana göre güzel durduğu için indiriyorum bakalım.

Karakterleri açınca buradan yazacağım nickleri.

Umarım Türk'ün bol olduğu bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackangel01

Bizde 2 arkadaş oyuna başlayacağız, şuan indiriyorum.Metin2 KO tarzı bir oyun arıyorum hilesiz hurdasız emeğinin boşa gitmeyeceği gerektiğinde para yatırsam bile sonradan emeğimin karşılığını alabileceğim bir oyun arıyorum ayrıca.

Bakalım bunu buldum ama istediğim gibi mi değil mi hiç emin değilim grafikleri ve oynanışı bana göre güzel durduğu için indiriyorum bakalım.

Selam arkadaşım Dragon Nest Metin2 ve KO 'dan çok farklıdır öncelikle bunu belirteyim. Metin2 ve KO açık dünya sistemine dayalı iken Dragon Nest Zindan sistemine dayalıdır yani kasarken uçsuz bucaksız slotlar yada haritalar bulamazsın sürekli zindanlarda kasmak zorundasın partin yok ise tek başına oluyorsun. Bunun yanında + olarak söyleyebileceğim oyunda hile hurda ve para ile adam olma kesinlikle mümkün değil herkes emeği ile bir yerlere gelebilir bunun içinde haftalık nest'ler vardır onları tamamlar düşen craft malzemeleri ile üstünü başını dizebilir veya ticaret yapabilirsin. Bu nestlere parti bulmak çok da zor değidir.
    Üst tarafta belirtilen Guild tamamen türklerden oluşmaktadır ve en kalabalık türk topluluğudur.

Bunları göz önüne alarak oyuna başlamayı düşünmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

quote:

Bizde 2 arkadaş oyuna başlayacağız, şuan indiriyorum.Metin2 KO tarzı bir oyun arıyorum hilesiz hurdasız emeğinin boşa gitmeyeceği gerektiğinde para yatırsam bile sonradan emeğimin karşılığını alabileceğim bir oyun arıyorum ayrıca.

Selam arkadaşım Dragon Nest Metin2 ve KO 'dan çok farklıdır öncelikle bunu belirteyim. Metin2 ve KO açık dünya sistemine dayalı iken Dragon Nest Zindan sistemine dayalıdır yani kasarken uçsuz bucaksız slotlar yada haritalar bulamazsın sürekli zindanlarda kasmak zorundasın partin yok ise tek başına oluyorsun. Bunun yanında + olarak söyleyebileceğim oyunda hile hurda ve para ile adam olma kesinlikle mümkün değil herkes emeği ile bir yerlere gelebilir bunun içinde haftalık nest'ler vardır onları tamamlar düşen craft malzemeleri ile üstünü başını dizebilir veya ticaret yapabilirsin. Bu nestlere parti bulmak çok da zor değidir.
    Üst tarafta belirtilen Guild tamamen türklerden oluşmaktadır ve en kalabalık türk topluluğudur.

Oyuna başladım tek başıma şuan 10 levelim warrior açtım.Ama oyunda hiç Türkle karşılaşmadım daha o guilde girmek için bugün başvuurmu yaparım.Bende zaten emekle bir yerlere gelinsin istiyorum yoksa hiç zevk vermiyor oyunlar.Şu nestler hakkında bilgi almam gerek yalnız nasıl bir şey hiç bir bilgim yok.Biiraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Arkadaşımda oyuna başlayacak ama ben önden bir öğreneyim dedim ne var ne yok falan :)

Bir de 15 den sonra class seçiyoruz sanırım bana bir skill build lazım yada item build tarzı şeyler bu konularda da bilgi almalıyım ...

Teşekkürler cevap için :)

• SEA serverında oynayan ve oyun hakkında bilgi almak isteyen olursa bana mesaj atabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

quote:

Oyuna başladım tek başıma şuan 10 levelim warrior açtım.Ama oyunda hiç Türkle karşılaşmadım daha o guilde girmek için bugün başvuurmu yaparım.Bende zaten emekle bir yerlere gelinsin istiyorum yoksa hiç zevk vermiyor oyunlar.Şu nestler hakkında bilgi almam gerek yalnız nasıl bir şey hiç bir bilgim yok.Biiraz bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Arkadaşımda oyuna başlayacak ama ben önden bir öğreneyim dedim ne var ne yok falan :)

Bir de 15 den sonra class seçiyoruz sanırım bana bir skill build lazım yada item build tarzı şeyler bu konularda da bilgi almalıyım ...

Teşekkürler cevap için :)

Guild 'e aldılar mı seni ? TR-Alistar oyundan arkadaş olarak ekleyebilirsin beni. Şimdi gelelim sorularına. Oyunda dungeon ve nestler mevcut nestler haftalık sayı ile gelir örnek vermek gerekirse Cerberus Nest 32. seviyeden sonra girilir ve 3 hakkın vardır bunun gibi. Zindanlara sınırsız girip çıkabiliyorsun ama para yapmak için Farm ( Tarla ) + Nestler önemlidir. Skilleri kafana göre verebilirsin çünkü 40. seviyede sana sıfırlama kağıdı verecek onu saklarsın 60 olduktan sonra yardımcı oluruz. İtem build de aynı şekilde 32 olunca bana yazarsan bir set dizeriz sana. Class olarak ne düşünüyorsun bilmiyorum ama yeni başlayan birisi için Mercenary daha uygundur hem dps hemde daha tank bir sınıf swordsman ağır dps ama savunması zayıftır bu yüzden oyunu öğrenene kadar bu sınıfı tercih etmelisin.

• sea indirdim yalnız sürekli patch progress failed hatası alıyorum bir çözümü varmıdır bu sorunun?
  • Beyler yardım edin yokmu bu sorundan anlayan :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.