Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

bende 1 arkadaşımla başaldım 1 2 gün oluyor başalyalı , bana archer hakkında yardımcı olabilecek varmı

Ne tür bir yardım istiyorsun aklına takılanlar varsa cevaplayabilirim

her konu aslında, genel olarak sınıf hakkında bilgi ss ve acrobat arasındkai farklar itemler nasıl olmalı vb, rehber baktım ama türkçe hiç yoktu ingilizcemde pek iyi değil :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss büyü hasarı odaklı Acrobat ise fiziksel hasar odaklıdır.Ss'de item dizerken int - büyü hasarı veren itemlere yogunlasırken Acrobatta critical + fiziksel hasara yogunlasırsın.

Not:Sea'da oynuyorum..

Dragon Nest EU Turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 14 Mart 2014; 20:41:38 >
  • arkadaşlar bende oyuna yeni katıldım 20 lvl oldum benide ekleyebilirmisiniz oyunda nick: Dragonlar
  • arkdaslar bende yeni başladımda assassin clası yokmu ne zaman gelecek bılen varmı bırde max kac level oluor 70 mıydı
  • dragon nest sea westwood serverında oynayan var mı karakterimin ismi SeGundoo
  • lütfen acil yardım edermisiniz NSİS diye bi hata alıyorum
  • Hâla oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneas

Hâla oynayan var mı ?

Evet var mı ?

• Ben lysden sonra başlayacağım. Eu da 40 lv force user ım var. Seadede 4 tane 40 lv var ama eu da oynayacagım tahmınen (ben oyunu bıraktıgımda max level 40tı şimdi kaç bilmiyorum :D) Bilgisayari üniversiteye hazırlandıgım icin biraktım ve galiba acaip büyük güncellemeler gelmiş oyuna.

Beni beklerseniz bende 0 dan başlarım beklemezseniz kafama göre ya chara devam ederim yada yeniden açarım. Oyun hakkındada bilgiliyim, her konuda yardımcı olurum. Kolay gelsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan6

Ben lysden sonra başlayacağım. Eu da 40 lv force user ım var. Seadede 4 tane 40 lv var ama eu da oynayacagım tahmınen (ben oyunu bıraktıgımda max level 40tı şimdi kaç bilmiyorum :D) Bilgisayari üniversiteye hazırlandıgım icin biraktım ve galiba acaip büyük güncellemeler gelmiş oyuna.

Beni beklerseniz bende 0 dan başlarım beklemezseniz kafama göre ya chara devam ederim yada yeniden açarım. Oyun hakkındada bilgiliyim, her konuda yardımcı olurum. Kolay gelsin :)

Ben bu gün eu da başlıycam benimde eski karakterler vardı ama sıfırdan kasarım.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum, keşke beni bekleseydin :( neyse temmuzda akarix birlikte bırakmazsan inşallah :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin sınıfı gelince bende başlayabilirim oyun hakkına pek bilgili değilim biraz tek takıldımda sarmadı fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneas

Assassin sınıfı gelince bende başlayabilirim oyun hakkına pek bilgili değilim biraz tek takıldımda sarmadı fazla

başlarsanız oynayalım
  • sea westwood serverındaoynayan yok mu
  • ben oynamıştım w de 1-2 sene önce 34 lvl da bıraktım eğlenceli idi :)
  • Duygulandim be konuyu gorunce
    İlk oyun ciktiginda level siniri 20 iken ortada daha pvp bile yoktu deli gibi dungeon yapardik guild ile birlikte sonra sea bizi engelleyince birakmak zorunda kaldik.
    Lysden sonra oynamak cok isterimde ayni ortami bir daha bulamayacak olmak bile beni kendinden uzaklastiriyor oyun.

• Aynı duyguları yaşıyorum dostum. Bende lysden sonra başlamayı düşünüyorum, eğer başlarsan bana pm at :)
  • Ben de oyuna bugün başlıycam oyun hakkında en ufak bir fikrim dahi yok ama oyun videolarını inceledim hafiften hoşuma gitti hareket potansiyeli var oyunda fakat sizinle nasıl bağlantıya geçebileceğimi bilmiyorum ben oyunu şuan eu olarak indiriyorum eu da mı oynuyorduk bana bi yardımcı olabilir misiniz?
  • Dragon nest eu da 15k gold ve iki farklı accountta 5 tane 60 level itemli karakter ucuza vericem ilgilenenler özelden mesaj atsın izmirdenim
  • arkadaşlar adım oyunda jegardragon antolia guildine join dedim alınırmıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.