Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nanoman

Beyler yardım edin yokmu bu sorundan anlayan :(

ah be kardeşim o kadar da uyarmıştım :) oyunun EU sürümünü indirmen lazım sayfanın az yukarısına cık link atmıştım
  • Oyunu oynayan var mı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Oyunu oynayan var mı hala

assassin mi ne gelmiş dikkatimi çekti bir meraktan denerim 2-3 lvl kasıp silebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Oyunu oynayan var mı hala

assassin mi ne gelmiş dikkatimi çekti bir meraktan denerim 2-3 lvl kasıp silebilirim :)

Eve çift bıçak taşıyor ve gayet hızlı bir karakter.
  • Beyler oyuna yeni başladım ve aşırı karışık geldi. Ama bi taraftanda hoşuma gitmedi değil bana yardım edebilcek birini bulup oyunu tamamiyle çözersem kalıcı olarak oynamak istiyorum . Gönüllülere duyurulur xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumrush

Beyler oyuna yeni başladım ve aşırı karışık geldi. Ama bi taraftanda hoşuma gitmedi değil bana yardım edebilcek birini bulup oyunu tamamiyle çözersem kalıcı olarak oynamak istiyorum . Gönüllülere duyurulur xD

evet oyun yapısı itibariyle biraz karışık ama zevkli bir oyundur.yardim edecek biri demişsin oyunda guildimiz mevcut ve hepsi türk anlasma yönünden sıkıntı olmaz yardımlarda olur .Oyunda N》Guild sekmesinden .AnatoLiA. olarak arattırip istek yapabilirsin.Birde sunu söylemek istiyorum team speak kullanmalisin yazarak ögrenilcek ,oynanancak bir oyun değil .ama ben team speak kullanamam ,utanırım,sıkılırım diyorsan çok zorluk çekersin bunu da belirtmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyuna başlıcaktım euyu indirdim fakat kayıt olunurken türkiyeden olunmaz diyor bunu nasıl düzelticezz acil yardımm edin
  • Tr'den Alım Yok mu?
  • Tr serveri açıcaz haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eu ya kayıt nerden söyleyinde oyuna baslıyak yav bi yardım edin
  • dostlar merhaba dragon nest oynamaya çalışıyorum ama türkiye olduüu için oynuyamazsın gibi yazılar çıkıyo . siz nasıl halettiniz bu sorunu ?
  • zam123 Z kullanıcısına yanıt
    Normal dragonnest değil, eu veya sea versiyonunu oynayacaksın.

http://www.dragonnest.eu/
  • hala oynayan var mı ya euda yada seada 70 level raven var oyunun tadı kalmadı artık
  • Beyler siz eu diyonuz da tr swsi açıldı adamlar felaket reklam yapıyo istanbulda otobüslerin üstünde falan bile var google reklamlarda falan da var youtube da karşılaşıyom türkiye serveri büyüyo bırakın yabancıları gelin . Bende eu oynuyodum rezil lag sebebiyle bırakmıştım bu sw de lag yok
  • Polynator P kullanıcısına yanıt
    Bebeler doluşur oynanmaz ben assassin olsa oynardım diğer karakterler çok sıradan ilgimi çekmedi.
  • tr serverı demişsinde atılan mesajların tarihine baksaydın öyle bisey yazmana gerek kalmazdı hem tr de assasin geldiginde en cok assasinin borusu ötücek. baslıcak olan bosuna karakter kasmaya ugrasmasın
  • Abi Tr ye başladım ama fazla yeni eu ve sea arasında DAĞLAR kadar fark var

Bu arada ben socerer ım sizce hangi sub class seçiyim
  • segundoo S kullanıcısına yanıt
    euda oynuyorum.

EU genelde SEA nın az gerisinden geliyor.

TR serverı yeni açılmış çok olmamış ama her sınıf yok o kötü

yeni başlayanlara önerim warrior sınıfı veya assassin sınıfı.

warrior dan sonra swordsman sonra moonlord yapın

assassin de bringer yapın sonraki sınıf çok değiştirmiyor ikisi de iyi. bu sınıfta herşey var, gölge çağırma can basma çok hasar veren yetenekler fln hepsi var, tam solo sınıfı.

bu 2 sınıf çok iyi zindan temizliyor oyun hızlı gidiyor. warrior da alansal saldırı yaptığından çok iyi.

okçu sınıfı level 30 dan sonra güçleniyor.
  • Element saldırıları ne işe yarar ben moonlord kasıyorum 70 lwl tr deyim pve için cevherlerim kritik ve çeviklik.
    %77 kritik var.kritik cevherlerini çıkarıp ışık saldırı %6 ve 190 civarı büyü hasarı veren taşlar taktım 4 tane hiçbir yararını görmedim sanırsam yanlış elementi seçtim bu elementler hakkında bilgilendirirmisiniz.?
  • Oyuna yeni başlıcam fakat TR sürümünü indirdim EU ile arasında çok fark var mı ? Varsa EUya geçiçem bir de yeni başlayan arkadaşlarla beraber oynayabilirz böyle oyunlar tek sarmıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.