Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 cap i resmen bayginlik getirmişti artık. Apo Manti goresim kalmadi:-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrelley

40 cap i resmen bayginlik getirmişti artık. Apo Manti goresim kalmadi:-)

tabi ya dizdiniz 10 numara setleri, silahları. şimdi gelsin yeni setler, yeni dungeonlar.

daha +0 manticore setimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 11 Aralık 2013; 12:34:47 >
  • Arkadaslar oyun yeni pacht bi türlü yüklenmıyor öle kaldı yapmam gereken bıseymı var acaba bılgısı olan varmı
  • Arkadaslar oyuna gıren varmı?
  • selamlar
    silahlarımıza costume nerden alabiliyoruz acaba?
  • arkadaslar oyun hakkinda bilgi almak istiyorsanız team speak kullanmalisiniz.yazarak anlatilmasi zor bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: strongbone60

Arkadaslar oyuna gıren varmı?

oyuna giriyor .senin patch yuklemelerinde bir sıkıntı olmus olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

quote:

Orijinalden alıntı: emrelley

40 cap i resmen bayginlik getirmişti artık. Apo Manti goresim kalmadi:-)

tabi ya dizdiniz 10 numara setleri, silahları. şimdi gelsin yeni setler, yeni dungeonlar.

daha +0 manticore setimiz yok

oyuna ilk basladigimizda bizimde sizden farkımız yoktu.zamanla olyo hersey .ama simdi yeni baslaysn arkadaş lar bizden daha şanslı.team speak de kullandiginda oyunu daha çabuk kavriyorlar

• oyunu indirdim 5dk oynadım sildim. sonra bir şans daha vermek için bir kez daha indirdim gene 5dk sonra çıktım. helal olsun azminize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

oyunu indirdim 5dk oynadım sildim. sonra bir şans daha vermek için bir kez daha indirdim gene 5dk sonra çıktım. helal olsun azminize.

zevk meselesi kimseye zorla oyun oynattirmiyoruz.

• Arkadasin dedigine gore oyun bayagi kalabalik olmus. Tekrar indirmeye basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam ben de guilde katıldım

50 level exp kasmak isteyenler varsa akşam bi party yapalım

hollow_ichigo

level 45 de gladiator ile moonlord arasında kaldım bayağı. gladiator seçtim. moonlord un skilleri gerçekten çok güzel ama fazla range geldi bana.

yakın dövüşçüyüz biz. özellikle bi gladiatorle sniperların dibine girmenin tadı paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 14 Aralık 2013; 16:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Arkadasin dedigine gore oyun bayagi kalabalik olmus. Tekrar indirmeye basladim.

ben de gelebilirim kalabalıksa 16 lvl kasmıştım zaten, girdiniz mi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Arkadasin dedigine gore oyun bayagi kalabalik olmus. Tekrar indirmeye basladim.

ben de gelebilirim kalabalıksa 16 lvl kasmıştım zaten, girdiniz mi nasıl ?

1 saate girerim.
  • Epey bir zaman önce SEA de oynuyordum arkadaşlarla. Tekrardan kanım kaynadı videoları izleyince indiriyorum bakalım.
  • .AnaToliA. birligine ben de basvuru yaptım :) nick: Marsinoth lvl27
  • İyi akşamlar iyi forumlar arkaşalar. Ben EU serverını bırakmıştım hiç kimse olmadığı için ve yeni patch i yüklüyorum şimdi oyunda buyuk ihtimal kali hariç bütün karakterlerden açmıştım sıkıntıdan şuan oyunu oynayan bi birlğimiz varsa geri dönmeyi düşünüyorum oyunun pvp serverlarıda eğlenceli gelmiyor artık muhabbet olmayınca olmuyor öyle deyim kısaca :) Birlik varsa yada oyuna devam eden bi grup cevap bekliyorum :)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifetak3r

İyi akşamlar iyi forumlar arkaşalar. Ben EU serverını bırakmıştım hiç kimse olmadığı için ve yeni patch i yüklüyorum şimdi oyunda buyuk ihtimal kali hariç bütün karakterlerden açmıştım sıkıntıdan şuan oyunu oynayan bi birlğimiz varsa geri dönmeyi düşünüyorum oyunun pvp serverlarıda eğlenceli gelmiyor artık muhabbet olmayınca olmuyor öyle deyim kısaca :) Birlik varsa yada oyuna devam eden bi grup cevap bekliyorum :)...

.AnaToliA. adlı guildimiz var. güzel ve seviyeli bir ortam var.
  • Tamm teşekkür ederim oyuna girer girmez basvuru yapicam

• Beyler db eu da oynuyosunuz demi ve guildin tam adini alabilir miyim listede cikmiyor da

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.