Şimdi Ara

Dragon ball yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk serinin 59. bölümündeyim direk Z ye atlasam olur mu vegeta vs görünücek mi bilmem gerekenler var mı ilk seriden biraz sıktıda kızıl kurdeleyle savasıyo sürekli

• Direk z ye atlama benim tavsiyem. Karakterlerin origin hikayesini öğrenmiş olursun. Z ye geçince bu kimdi falan demezsin. Kaldı ki ilk seri Z den daha güzeldi bence. Acele etmeni gerektiren birşey yok güzel güzel izle ilk seriyi..

Bir de bu kadar çabuk sıkılan biriysen dbz yi izleme direk dragon Ball Kai ye başla. Dbz nin gereksiz sahneler çıkarılmış hd halidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bende 1 hafta önce 2. Defa başladım ilk seriye 117. Bölümdeyim. yıllar önce izlemiştim özlemişim.. Kızıl kurdele li bölümler fazla sürmüyor zaten. Heyecanlı bölümler yeni başlıyor.

Bir de bu kadar çabuk sıkılan biriysen dbz yi izleme direk dragon Ball Kai ye başla. Dbz nin gereksiz sahneler çıkarılmış hd halidir.

Sıkılan biri degilim aslinda ama ana hikaye istiyorum biraz naruto yuzunden galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ya mewtwo delircem fire red
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.