Şimdi Ara

ya mewtwo delircem fire red

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben bi ligi bitiriyorm ama mewtwonun mağarası açılmıyor bide mt emberdaki roketlerde sawaşmıyo yArdım edene 40 yıl dua etçm

• O işi Bazı kişiler yapıyor bende yapamadım
  • Açarsan banada söyle..Oyunu kaç defa bitirdim onu açamadım bi herif dikilmiş kapının önüne çıkmıyor..
  • ewt bende acamadim magrayi lutfen yardim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

O işi Bazı kişiler yapıyor bende yapamadım

gameboyda olmuştu pcde olmuo
  • +
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pcde oynuyorsan gameshark hilelerini bul yaz nasıl yapıcam diyorsan benden yardım isteme anlatması uzun
  • bak E4 ü yendikten sonra toplam 60 farklı pokemon topla oak ın yanına git sana national pokedex i verecek aldıktan sonra celilo'nun yanına git (1 island) o senden ruby diye bir taş isteyecek mt ember'in girişinen sola git orda 2 roket team member var onları ven mağraya gir ruby al celilo'ya getir daha sonra sana rainbow pass vercek onunla toplam 7 adan olacak hangisindeydi hatırlamıyorum bir yar var çelik kapılı mağra girişi onun önünde cut hm sini kullan içeri gir ordaki şifreyi çoz deliklerden aşağıya in orda bir roket tem member var onu yen yenince adam roket team hide out a gidecek ( o 5 adasında) şifreleri söle ve içeri gir en arkada adambilgisayarla uğraşırken bulacaksın onu tekrar yen (shapy di heralde ) onu al yine celiloya git o trade bilgisasyarını bitirecek sen de geri geleceksin şehre ordan misyle savaştığın city e git adam çekilmiş olacak sende gir ve mewtwo yu bul. Ama alması çok zor savaşmadan önce save le recorver olduğundan hep canını full uyo ve yenmesi çok zor oyüzden yanında bir dark pokemon götür ve benden tavsiye eyer masterball kaldıysa onla al çünkü hyperball a bile alınmıo yardımcı olduysam ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodBlessYou -- 30 Temmuz 2008; 19:56:52 >

• konuyu hortlatmaa
  • ne demeye çalıştığını anlamadım arkadaşa nasıl mewtwo yu alıncağını anlattım
  • farkındaysan 1 aylık konu ve daha cevap yazılmamış demekki konu tutulmamış veya uplanmamış şimdi yeni konuların üstte kalması gerekirken böle edski konular üstte kalıo
  • özür dilerim bilmiyodum birdaha yapmam !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.