Şimdi Ara

Dragon Ball: Raging Blast (TAM TAMINA 70 KARAKTER !!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Dragon Ball: Raging Blast (TAM TAMINA 70 KARAKTER !!!)

Yayıncı: Namco Bandai
    Yapımcı: Namco Bandai
    Platform: Xbox 360,Playstation 3
    Tür: Dövüş
    Çıkış Tarihi: Q3-Q4 2009

Namco Bandai tarafından geliştirilen dövüş oyunu Dragon Ball'ın çıkmasına kısa bir zaman kala oyunda yer alacak karakterler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Oyunda yaklaşık 70 karakter olması beklenirken, şuan için sadece 8 karakter netleşti. Ancak, "videogamesblogger" sitesi oyunda bulunması mutemel karakterleri de barındıran bir liste yayımladı. İşte karakter listesi;

Kesinleşen, oynanabilir karakterler(dönüşümleri ile birlikte):

1. Cell (Imperfect, Semi-Perfect, Perfect, Super Perfect)
    2. Frieza (Final Form, 100% Final Form)
    3. Future Trunks (SSJ, SSJ2)
    4. Gohan (SSJ, SSJ2)
    5. Goku (SSJ, SSJ2)
    6. Krillin
    7. Piccolo
    8. Vegeta (SSJ)

Oyuna dönmesi planlanan karakterler:

* Android #16
    * Android #17
    * Android #18
    * Android #19
    * Bardock
    * Broly
    * Bulma
    * Captain Ginyu
    * Cell Jr.
    * Chiaotzu
    * Chi Chi
    * Ginyu Force
    * Goten
    * Hercule AKA Satan
    * Kid Gohan
    * King Kai
    * Majin Buu
    * Master Roshi
    * Nappa
    * Raditz
    * Recoome
    * Saibaman
    * Supreme Kai
    * Tien
    * Videl
    * Yajirobe
    * Yamcha

Daha önceden duyurulan Dragon Ball: Raging Blast'ın bu yılın son çeyreğinde PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=20899

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=20899

Bir önceki oyun için: Dragon Ball Z Burst Limit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Ağustos 2009; 18:41:41 >

• Hadi yaw animeciler nerdesiniz

Namco Bandai yapacağını sonunda Dragon Ball'a yapmış ve istediğimiz Ps3'teki Naruto Ultimate Ninja Storm oyunundaki serbestliği bu oyuna da uyarlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Haziran 2009; 2:15:25 >
  • anime bana çok saçma geliyor , bilmiyorum sizdede öylemi , zevler tartışılmaz tabi , çıksın güzelse oynarız
  • bu değilde narutonun 3. oyununu sabırsızlıkla bekliyorum , animeye bakmadım oyundan izliyorum :) umarım kısa zamanda çıkar heyecanlı yerde kaldı naruto
  • 3. oyun çıkar ubisofttan naruto shippuudeni bekliyorum ilk 2 oyun ile normal animenin konusu bitiyor çünkü

@Dogush815

Evet saçma geldiği için o kadar zahmete katlanıp bu konuyu açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Haziran 2009; 2:47:09 >
  • temmuzda alcam inş xbox ilk oynucam 2 oyun

narutonun 2 oyunu
    sonra dragon ball ın bu oyunu çıkınca

one piece yada bleachin çıkınca da açarsın bi konu :)

not: keşke one piecein ve bleachinde ( tek one piece de yeter bana :) ps2 de naruto ile bleach oynadım ztn) çıksa başka oyun oynamam nerdeyse sırf onu oynarım :) full online:)
  • bende bu dragon ball, naruto, avatar bleach falan hic semiyorum.

ama sevenler var tabi onlar icin guzel haber kaliteli animelerin cikmasi

ben pek sallamiyorum acikcasi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk oyunu oynadım baya güzeldi kamehame -HA buda güzel olucak olucaktır
  • İlkini halen arada açıp açıp oynarım, hikaye modu çok güzeldi, bunda da serbestlik olması çok iyi haber ya, çok güzel oldu başında baya zaman geçireceğiz ozaman Goku ile gelsin, kemehamelar gelsin spirit bomblar
  • Bu arada kötü bir haber söylülüyorum 70 karakter ama transformasyonlarla birlikte yani her transformasyon bir karakter sayılıyor

Tenkaichi 3'te bile daha fazla vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

İlkini halen arada açıp açıp oynarım, hikaye modu çok güzeldi, bunda da serbestlik olması çok iyi haber ya, çok güzel oldu başında baya zaman geçireceğiz ozaman Goku ile gelsin, kemehamelar gelsin spirit bomblar

Aynen hocam serbestlik modu olması müthiş oldu,zaten bir önceki oyunu dimps atari yayıncılığı ile yapmıştı.Bu oyunu ise naruto uns'yi de yapan namco bandai yapıyor onun için serbestlik modunu bu oyuna da koymayı ihmal etmemiş aslanlar

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

İlkini halen arada açıp açıp oynarım, hikaye modu çok güzeldi, bunda da serbestlik olması çok iyi haber ya, çok güzel oldu başında baya zaman geçireceğiz ozaman Goku ile gelsin, kemehamelar gelsin spirit bomblar

Aynen hocam serbestlik modu olması müthiş oldu,zaten bir önceki oyunu dimps atari yayıncılığı ile yapmıştı.Bu oyunu ise naruto uns'yi de yapan namco bandai yapıyor onun için serbestlik modunu bu oyuna da koymayı ihmal etmemiş aslanlar

Şunlara iki gözük Tekken 6'yı da hemen çıkartsınlar.

Aslanlar he

• quote:

quote:

Helal ozaman

•  Dragon Ball: Raging Blast (TAM TAMINA 70 KARAKTER !!!)

• Herşey iyi hoşta gokuyu çoşkun formlar da görmek istiyoruz,fazla çocuksu kalıyor böyle.KAİOKEN X 4 olmalı mesela.İzlemeyenler için bir göstermem lazım KAİOKEN X 4 KAMEHAMEHA böyle oluyosa sprit bomb u düşünün artık

Ayrıca narutonun yeni oyununu büyük bir hevesle bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 12 Temmuz 2009; 0:23:07 >
  • İlk oyundan daha kaliteli olacağı kesin
  • quote:

İlk oyundan daha kaliteli olacağı kesin

umarım haklı çıkarsın,serbest oynanış oyun zevkini katlayacaktır.
  • Naruto'ya olan özlemimi biraz dindirebilecek bir oyun.Umarım Naruto'daki gibi görevler falanda olur yani sadece adventure ogeleriylede harmanlanmıs bir oyun olarak karsımıza cıkar.
  • Naruto daha iyi bence ama bu seriyi nedense sevmiyorum. Küçükken Star TV'de çıkardı animesi sapık bi dede falan vardı.
  • o dedigin kaplumbaga efendiydi şöyle sırtında kabuk bulunan sapık bi dede sırf onun için izlerdim walla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.