Şimdi Ara

Dragon Ball Kai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dragon ball kai ,dragon ball z + dragon ball gt midir ? Yoksa sadece dragon ball z mi oluyor.Dragon ball z + GT 350 bölüm yapıyor.Kai ile 100 bölümde bitirsem nasıl olur.Dragon Ball Z deki o komik diyaloglar Kai'de mevcut mu acaba ?

• komedi yapmaya çalışıyolar ama tatmin edici değil seriyi bitir ama okadar izlemişken ilkini izlediysen diğerlerine bulaşma goku büyüyünce tadı kaçtı güç dengeside kalmıyor ilerde
  • ilk 153 bölümü izledim.Şimdi Z serisine geçicem ondan soruyorum.Z serisi ve GT mi izlesem yoksa direk Kai mi.
  • sen hepsini izle.. kai sadece z ile gt nin birlesip goruntu kalitesi artirilmis versionu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S4gaciouS

sen hepsini izle.. kai sadece z ile gt nin birlesip goruntu kalitesi artirilmis versionu...

Kai nin sadece z'nin görüntü kalitesi artırılmış versiyonu olduğunu sanıyordum gt'den de almışlarmı? (Z yi bitirmek üzereyim bende bilgim olsun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

komedi yapmaya çalışıyolar ama tatmin edici değil seriyi bitir ama okadar izlemişken ilkini izlediysen diğerlerine bulaşma goku büyüyünce tadı kaçtı güç dengeside kalmıyor ilerde

İlahi hocam amma yaptınız. Dragon Ball'da da güç dengesi yoksa siz hiç Naruto, Bleach'e falan bulaşmayın :) Söylediğinizin tam aksine Dragon Ball'daki güç dengesini şahsen başka animelerde göremedim. Güç sistemini bildiğimiz sayısal puanlarla (300 bp, 5000 bp gibi..) ifade etmişler. Bu da tamamıyla kontrollü bir denge oluşturmuş. Naruto'daki gibi 1-2 teknik öğrenip birdenbire kralları alt etmiyorlar ya da Bleach'deki gibi yendikleri bir gruba 50-100 bölüm sonra yenilmiyorlar :)

Seri olaraksa ilk seri üstüne Z yeterli olacaktır GT'ye hiç bulaşmayın derim Kai de zaten bildiğin Z. 153 bölümlük ilk seri + 291 bölüm Z toplamda 500 bölüm falan seriyi tamamlamaya yeter

• Dragon Ball, Dragon Ball Z ve GT yi remastered uncut olarak izledim. Gt serisini beğenmedim. Dragon Ball ilk serisi yani 153 bölüm kısmı daha çok komedi ağırlşıklı Z serisinde ise daha çok dövüş daha az komedi unsuru var. Z serisi dururken Kai izlenmez bence. Özellikle Namek Saga ve Cell Saga çok iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ninja Blade İncelemesi
    16 yıl önce açıldı
    COLD STEEL - G.I TANTO BLADE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bleach izliyordum. En son Rukia'yı kurtarmak için Shinigamilerin dünyasına geldiler. Ama nedense hala bir türlü hikayeye alışamadım. Ichigo her bölüm aynı şeyi yapıyor. Komedi unsurları da biraz zorlama gibi duruyor. Buna rağmen seriyi izlenebilir kılan nedenler var. Aynı şekilde dragon ball'da da turnuva başlamak üzere. Sizce hangisine devam etmeli diğerini sonraya bırakmalıyım. Ve Z yerine Kai'yi izlesem bir şey kaybeder miyim?
  • Bence ilk Dragon Ball'ı izle. Ve Kai yerine Z'yi izlemeni öneririm her şeyin orijinali daha iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Bleach izliyordum. En son Rukia'yı kurtarmak için Shinigamilerin dünyasına geldiler. Ama nedense hala bir türlü hikayeye alışamadım. Ichigo her bölüm aynı şeyi yapıyor. Komedi unsurları da biraz zorlama gibi duruyor. Buna rağmen seriyi izlenebilir kılan nedenler var. Aynı şekilde dragon ball'da da turnuva başlamak üzere. Sizce hangisine devam etmeli diğerini sonraya bırakmalıyım. Ve Z yerine Kai'yi izlesem bir şey kaybeder miyim?

Animenin asıl olayı o zaten

sen genede bleachi bitir sonra db ye başla önce db yi bitirip bleach a devam edersen izlemezsin
  • Arkadaşlar ilk seriyi izleyip o bittikten sonra Z serisine geçmeden direk Kai'yi izlesem hikaye olarak bir kayıp yaşarmıyım.Z serisinin dövüşlerinin çok uzun olduğunu gereksiz yere uzadığını söylüyorlar.Kai serisi Z'yi konu alıyormuş ve Z'nin kırpılmış haliymiş.
  • Dragon ball kai'nin 2014'ü çıktı diye biliyorum.
  • gt nin ilk 3 bölümünü izledim ve cidden sıkıcıydı! 10 gündür izlemiyorum, soğuttu cidden nasıl desem.. Super ve Z serisinde günde 10 bölüm bitirirken bu gt de 3 bölüme katlanamadım
  • vay gidi gençlik 32 yaşına geldim dragon ball ne dizi idi zamanında :D
  • Rageiss kullanıcısına yanıt
    Duz dragonball de 20 bolum bitirilir gunde en az

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.