Bildirim
Dragon Fable DRAGON AMULET
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok
_____________________________ -
malesef kardes yok _____________________________
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take
Its just the beast under your bed,
In your closet, in your head -
keşke parayla AMULET olsa ama oyundaki parayla +trade +sohbet olsa... _____________________________ -
Keşke..... _____________________________ DH Ultima Online Grubu
The CavalRyman'S Family.
Deatly CavalRyman'S.
Cavalız Kralız. -
Gerçekten oyunda çok kısıtlama var hep dragon amulet bune ya _____________________________ -
dragon amulet oofff oıf.. bak bunla silah alabilion gizli görevler ve değişik şeyler +bonuslu yuzukler oof oof...Nerdeee???? _____________________________ -
dragon fable de aslında çok deil kısıtlama siz bi de adventure quest oynayın asıl kısıtlama orda oyunun yarısını oynaman için guardian olman gerekio.
Ben deilim ama
Ark ın parolasını buldum yazarken gördüm bibaktım guardian şifreyi değiştirdim
Oynuom
iyi biri deildi zaten çoğu kişi sevmiyodu onu ondan ödeşmiş olduk_____________________________ DH Ultima Online Grubu
The CavalRyman'S Family.
Deatly CavalRyman'S.
Cavalız Kralız.
-
quote:
Orjinalden alıntı: !_QuentonRemix_!
dragon fable de aslında çok deil kısıtlama siz bi de adventure quest oynayın asıl kısıtlama orda oyunun yarısını oynaman için guardian olman gerekio.
Ben deilim ama
Ark ın parolasını buldum yazarken gördüm bibaktım guardian şifreyi değiştirdim
Oynuom
iyi biri deildi zaten çoğu kişi sevmiyodu onu ondan ödeşmiş olduk
çok komik_____________________________
-
dragon fable oynayanlar bilir, linus diyebir penguen var. uprage yapılarak gelisior ancak "1 royal penguin shrink ray" diye bir sey istiyor, onu nerde bulabilirim?
e posta: urhanbil@yahoo.com
yardım edene Allah razı olsun
lutfen please_____________________________ -
:D seöldim ya bak böle konuları DragonFable Oyanayan Var mıya yaz millet orada ;) _____________________________ -
Dragon Fablenin sitesini hecleyelim dragon amulet ve paraları alalım..
_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
yaw oyun tamamen paralıydı önceden ,
siz bukadarına sükredin_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
aslında bütün oyunların türkler free serverlerini açıcaklar _____________________________ -
ya sıkıcı bi oyun aslında çocuk oyunu gibi sadece görev görev görev ve hep aynı şeler başkasıyla savaşmak yok başkasını görmek yok bu ne yhaa _____________________________ -
ben bulmuştum ama adresini açınca (görev falan filan hariç)sendeki aldığın dragon amulet itemlerini alabilion walla ama ingilizce server _____________________________ işte atlet adamımız
-
arklar başka bi süper oyun
www.maidmarian.com a girin orda sherwood dungeona tıklayın
kendinize bi isim yazın ve o isimden giriş yapın
İNNIN BANA DENEMEYE DEĞER_____________________________ -
artık hackerlere başvurcam bütün foruma 1000 d amulet ve 1000 dragon coin vercem tabiki şaka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X