Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu baya suredir oynuyorunm 13 lvl oldum ana karakterim yanlar 12 de. Sky hold u yeni actim. Tahta oturup karar vermek baya iyi olmus. Oyunu oynamayan varsa oynasin gayet basarili bir yapim olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

7 level oldum ilk acilan haritadayim suan. World mapten baktim digeri acilmis gecmelimiyim yoksa biraz daha mi level almaliyim bu arada?

Upgrade ve crafting isini belli bir yerde mi yapiyoruz? Levelim az olduğundan mi yapamiyoeum acaba?

Oyunu begendim tek begenmedigim nokta daglara tepelere cikamamam. Yani ziplarsa yetisir gibi duruyor bazen cikiyor bazen cikamiyor vsvs.

Upgrade i haven bolgesindeki demircide yapabilirsin, 7 level normal diger bolgeyede gecebilirsin ama hinterlands i bitirip gecmeni tavsiye ederim.

Saol dostum yardimin icin. Ben de oyle dusunmustum zaten. Az bisey kaldi diye tahmin ediyorum yan gorevler 2 kampim kaldi kurmadigim.

Assas oynuyorum suanda. Mage guzel gibi duruyor oyunu normalde bitirip expertte mage acacagim sanirim. Ne dersin?

Hinterlands i tam olarak bitirmen icin ejderhayida indirmen lazim ama 7 levelda cok zorlar daha sonra yapabilirsin ancak onu. Oyunun zorluk ayari zaten oyun icinde degistirilebiliyor. Ben oyunu ilk ciktiginda bitirmistim gecenlerde yeniden basladim ps4 te. Oynamasi en zevkli karakterde bence mage zaten. 7 levela gelmek cok sürmüyor bastan yeniden mage acabilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 15 Nisan 2016; 18:23:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda eşyaları ve silahları taşıdığımız envanter alanı çok dar. 90'a yükselttim ama nafile. 70 dolulukta geziyorum. Hiçbir şeyi de satamıyorum npc ye sonradan lazım olur diye. Yokmu çözümü arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Oyunda eşyaları ve silahları taşıdığımız envanter alanı çok dar. 90'a yükselttim ama nafile. 70 dolulukta geziyorum. Hiçbir şeyi de satamıyorum npc ye sonradan lazım olur diye. Yokmu çözümü arkadaşlar.

Hocam herseyi satin zaten en iyi armor ve silahlar hep crafting ile cıkıyor, bosuna dolu envanter ile gezmeyin bence.

• quote:

quote:

Oyunda eşyaları ve silahları taşıdığımız envanter alanı çok dar. 90'a yükselttim ama nafile. 70 dolulukta geziyorum. Hiçbir şeyi de satamıyorum npc ye sonradan lazım olur diye. Yokmu çözümü arkadaşlar.

Hocam herseyi satin zaten en iyi armor ve silahlar hep crafting ile cıkıyor, bosuna dolu envanter ile gezmeyin bence.

Görev itemleri ve skyhold un gelişimi için bir ton eşya var onlara zarar gelmesin hocam.

• quote:

quote:

quote:

Görev itemleri ve skyhold un gelişimi için bir ton eşya var onlara zarar gelmesin hocam.

Hocam onlar kalsin onlar pek yer tutmaz zaten. ama zırh silah ise yaramayanlarin hepsini satın ayrica valueslerde vardir kesin sagdan soldan bulunan mucevher pirlanta ne varsa satin. Skyhold da ayrıca sandık var satmadiklarinizi oraya koyun daha rahat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam onlar kalsin onlar pek yer tutmaz zaten. ama zırh silah ise yaramayanlarin hepsini satın ayrica valueslerde vardir kesin sagdan soldan bulunan mucevher pirlanta ne varsa satin. Skyhold da ayrıca sandık var satmadiklarinizi oraya koyun daha rahat.

Yardımın için teşekkürler hocam. Valuables bölümündeki 3 eşya(Orders, Ornate Silver Necklage, Spider Ichor) hariçi herşeyi sattım. Gereksiz weapon, armor, accessories leri sattım. DPS ve Damage Değerleri yüksek Unique ve Rare eşyaları bırakıp karakterlere giydirdim. Ayrıca Skyhold kalesinde Helisma diye birşey var oraya gittiğimizde kıtalardan bulduğumuz bazı nesnelere karşı INFLUENCE puanı veriyor. Bu işlemleri yapmadan önce 90/76 dolulukla geziyordum. Şimdi envarter doluluk oranı 90/3 oldu.

Envarter sıkıntısı yaşayan arkadaşlar :

1-) Skyhold kalesindeki helisma ya gidin ve tıklayın.
    2-) Valuables bölümündeki görev itemleri hariç gerisini satın.
    3-) Gereksiz armor ve silahları vs satın.

• Hocam sen burada yetkili abiye benziyorsun Bir kaç soru sormak istiyorum .

Ps3'de oyunu almıştım ancak rezalet ötesi grafikleri yüzünden bırakmak zorunda kaldım . Şimdi oyunun çıkışının üstünden uzun bir süre geçti uygun fiyata ps4 için almayı düşünüyorum .
    Fakat oyuna ısınmamı engelleyen bir unsun var oda grup içerisindeki karakterler arasında geçiş yapabilme . Stratejik kamerayıda sevmiyorum ama kullanmadığım için sorun çıkartmıyordu . Şimdi benim sormak istediğim bu oyunda sadece kendi karakterimizi yönlendirmek mümkünmü ? Zırt Pırt diğerlerine geçmek hiç güzel olmuyor .
  • Mümkün tabiki hocam isterseniz hic yönetmezsiniz diger karakterleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Hocam sen burada yetkili abiye benziyorsun Bir kaç soru sormak istiyorum .

Ps3'de oyunu almıştım ancak rezalet ötesi grafikleri yüzünden bırakmak zorunda kaldım . Şimdi oyunun çıkışının üstünden uzun bir süre geçti uygun fiyata ps4 için almayı düşünüyorum .
    Fakat oyuna ısınmamı engelleyen bir unsun var oda grup içerisindeki karakterler arasında geçiş yapabilme . Stratejik kamerayıda sevmiyorum ama kullanmadığım için sorun çıkartmıyordu . Şimdi benim sormak istediğim bu oyunda sadece kendi karakterimizi yönlendirmek mümkünmü ? Zırt Pırt diğerlerine geçmek hiç güzel olmuyor .

Aksine aslında karakterler arası geçiş çok keyifli. Daha ağır ve uğraş istiyor karakterlerin hepsinle tek tek uğraşmak. Buda oyunun oynnaış süresini uzatıyor ve daha eğlenceli hale getiriyor. Ayrıca isterseniz tek karakterle takılır diğer karakterlere otomatik yetenek atayabiliyorsunuz. RPG ye yeni başlayanlar ve JRPG ve sıra tabanı rpg lere alışan oyuncular için iyi bir başlangıç oyunu Dragon Age.
    Oyun 2014 de yılın oyunu seçilmiş ve Metacriticten 90 puan almış ve sonuna kadar hakediyor.65 saati devirdim banamısın demedi oyun ve hala keyif alıyorum oynarken.

• quote:

quote:

Hocam sen burada yetkili abiye benziyorsun Bir kaç soru sormak istiyorum .

Aksine aslında karakterler arası geçiş çok keyifli. Daha ağır ve uğraş istiyor karakterlerin hepsinle tek tek uğraşmak. Buda oyunun oynnaış süresini uzatıyor ve daha eğlenceli hale getiriyor. Ayrıca isterseniz tek karakterle takılır diğer karakterlere otomatik yetenek atayabiliyorsunuz. RPG ye yeni başlayanlar ve JRPG ve sıra tabanı rpg lere alışan oyuncular için iyi bir başlangıç oyunu Dragon Age.
    Oyun 2014 de yılın oyunu seçilmiş ve Metacriticten 90 puan almış ve sonuna kadar hakediyor.65 saati devirdim banamısın demedi oyun ve hala keyif alıyorum oynarken.

Hocam söylediklerinize sonunda kadar katılıyorum . Ama benimde saçma sapan bir takıntım var . Diğer karakterler arasında geçiş yapınca asıl karakterim değerini kaybediyormuş gibi hissediyorum buda beni oyundan soğutuyor .

Neyse onlar otomatik ayarlanıyorsa hiç sıkıntı kalmadı . Belki zamanla hoşuma gider öyle oynarım ama şuanda tek başlarına takılacaklar :)) Bilgi içinde ayrıca teşekkürler .

• Peki bilgi için teşekkürler :) Diğer karakterler oyunun sonuna kadar kendini idare edebiliyorsa hiç sorun yok .
  • quote:

Peki bilgi için teşekkürler :) Diğer karakterler oyunun sonuna kadar kendini idare edebiliyorsa hiç sorun yok .

Ediyorlar hocam sadece diger karakterlerde sizin karakteriniz gibi level atliyor onlarada level atladikca skill leri vereceksiniz. Aslinda auto skill de veriliyor yani ama bence kendiniz atayın onlarin skillerinide. Örnegin mage karakter icin ice ve fire skill i sececeksiniz gibi. Ayrica bazen haritalarda kilitli kapilar oluyor bunlari acmak icin rogue veya kapının kırılması icin warrior a kısa bir süre icin geçiş yapmak gerekiyor ama sonucta zorunluluk yok isterseniz acmazsınız kapıları. Bunun dısında hic yönetmezsiniz diger karakterleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 24 Nisan 2016; 18:25:31 >
  • Oyunu satın aldım ve başladım . Grafikler çok güzel duruyor baya hoşuma gitti . Tek sıkıntı ingilizce seviyem . Oyunun yarısından çoğunu anlamayacağım .. Neyse oyun keyif veriyorsa gerisini teferruat olarak görüyorum .

Warrior açtım biraz yavaş geldi ama çok sıkıntı olmadı bakalım oyunun gidişatı nasıl olacak .
  • quote:

Oyunu satın aldım ve başladım . Grafikler çok güzel duruyor baya hoşuma gitti . Tek sıkıntı ingilizce seviyem . Oyunun yarısından çoğunu anlamayacağım .. Neyse oyun keyif veriyorsa gerisini teferruat olarak görüyorum .

Warrior açtım biraz yavaş geldi ama çok sıkıntı olmadı bakalım oyunun gidişatı nasıl olacak .

Hayırlı olsun hocam ama ben mage ile oynamanızı tavsiye ederim. Warrior biraz insanı yoruyor bu oyunda cünkü oldukca kalabalık düsmanlarla karsılasabiliyorsunuz. Mage resmen oyunun glitch i gibi birsey bu oyunda

• Oyunda 70+ saatlerdeyim. Baya bir yer açtım haritada. Sera favorim oldu oyunda. defans + atak skilleri ile çok iyi oluyor. Birde birşeyi hala bulamadım. Ana karakterime bir türlü ikinci yetenek ağacını açamadım. Warrior dual kullanıyorum. 3 tane görev açıldı skyhold da champion revar falan ben reaver oluyum diyorum ama bir türlü tamamlayamadım. Nerde eksik şeyler hala bulamadım. Haritada açılamayan bölgeler de olabilirmi bilmiyorum. Birde ana görevlerde hiç gitmiyorum 3 -4 tane ana görev yaptım yanlardan vakit kalmıyor ondanmı acaba
  • Witcher 3 bitince girdiğim büyük boşluktan bakalım bu oyunla çıkabilecek miyim. İlk iki oyun ps3 de vae fakat oynayıp oynamamak arasında kaldım. Çok fransız kalır mıyım senaryoya ?

• İnanir misin senin sorunu okuyunca, yaw bu soruyu ben mi yazmistim? Acep hala mi cevap gelmez dedim, meger sen yazmissin 😃 ikimizde ayni seyi dusunuyoruz hocam. Zamaninda rpg den cekindigim icin almamistim sonra witxher kendine asik etti beni bitirincede buyuk bir boskuk oldu kara kaea dusunuyorum elder Scroll online mi, skrim mi yoksa dragon age mi diye 😃 Horizon zero dawn ve mass Effect de dunya zaman var 😞

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Hocam aradan baya zaman geçti. Şuan 3. Ejderhamı kesmeye gidiyorum. Ve iyiki almışım diyorum. Elbette bir Witcher değil fakat gayet güzel bir oyun.

• Oyundan gerçek anlamda keyif almak istiyorsanyz nightmare zorlukta oynayyn, skyhold a gidip ve ikinci talentinizi aldyktan sonra dragonlara gidin. Tavsiyem; Mage için Nightenchanter, hunter için tempest, warrior için reaver.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.