Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.118
Cevap
20
Favori
59.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gundarin

    Umarım Dragon Age 3 güzel olur. Fazla kurcalamasınlar Dragon Age 1'in izinden gitsinler işte.

    Ben de Dragon Age 1'i daha çok sevdim ve zevkle oynadım. Ama Dragon Age 2'ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Başka bir isimle, başka bir firma tarafından çıkarılsa daha iyi tepkiler alırdı bence oyun. Dragon Age 1 gibi bir başyapıtın arkasından gelince İnternetde linç durumu ile karşılaştı oyun.

    Ben Dragon Age 2'yi oynadım, bitirdim. Yani oyun en azından oynanabiliyor. Aksiyon, D&D, Cyberpunk, MMORPG vs. türü ne olursa olsun her türlü RPG oyununa sonuna kadar şans veririm. Oyunu 1-2 saat oynayıp, beğenmedim diye Uninstall etmem, hikayesine bakarım, diğer bölgeye geçmeyi beklerim vs. illaki beğeneceğim bir şey ararım, olmazsa öbür gün bir daha açarım. Yine de kendimi zorlamama ve 2-3 şans vermeme rağmen tonla bitiremediğim RPG oyunu vardır, en azından bu oyunu bitirebildim, bu da bir şeydir.

    Tür olarak bir şehirde ve etrafında geçen Şehir RPG'si diyebileceğimiz bir türe giriyor Dragon Age 2. Bigisayar oyunu olarak bu tarza yakın kısmen bir de Planescape Torment var, başka da benim yok oynadığım en azından. (Planescape'i oynayalı en az 10 yıl oldu, şehir RPG'si diye aklımda kalmış benim, yanlış da olabilir.) Demek istediğim Dragon Age 2'yi oynayarak en azından şehir RPG'si nedir ki, hiç oynamadım demezsiniz.

    Edit: DA2'deki Sakalsız Dwarf karakter Varric süperdir. Yüzüklerin Efendisi'ndeki Gimli de dahil olmak üzere, hiçbir Fantastik kitapta ya da hiçbir RPG oyununda ırk olarak Dwarf karakterleri sevemedim. İlk kez bir Fantastik dünyada bir Dwarf karakteri DA2'de hoşuma gitti.

    Bu arada açıkçası Varric'in favori fantastik kitabım/dizim; A Song Of Ice And Fire/Game Of Thrones'dan favori karakterim Tyrion'dan esinlenildiğini düşünüyorum. Bu bile oyunu oynamak için yeterli bir nedendi benim için.

    Birde, DA1 çıktığında herkes Morrigan'a hasta olmuştu benim gibi bir azınlık hariç. Hiç de benim tipim değildi açıkçası. Ama DA2'deki Iseballa öylemi. Taş gibiydi valla.

    alın size isabella <3

     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]




  • save gamelerden birinde Race kısmında Qunari yazıyordu?

    Qunari karakter açabileceğiz galiba?
  • Kallig kullanıcısına yanıt
    Evet, oynanabilir karakterler arasında var. Dişi açabilecek miyiz onu bilmiyoruz ama dişi Qunari lerinde resmi vardı.
  • DA Origins de Sten, Qunari kadınlarının zanaarkar, çiftçi, satıcı yada o doğadan işlerle meşgul oldularını söylemişti.
    Savaşçı olurlarsa Lore'a ters olabilir biraz? @siberarmi
  • Kallig kullanıcısına yanıt
    Bir kılıf bulurlar kesin.
    Ya yıllar önce, bir şekilde kabileden kopmuş, köle/yardımcı tipi birini yönetebiliriz ya da Origins in başındaki gibi yüksek mevkiideki birisi ışık görür bizde belli olaylardan sonra ve engizisyona davet eder.
    Normalde dediğin doğru, bir kaç tane büyücü dışında, umarım mantıklı bir açıklama ile gelirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Kasım 2013; 17:34:16 >
  • DA II faciası olmasın gene ya..
  • Kallig kullanıcısına yanıt
    DA2 nin izinden gideceklerini açık açık belirtmişlerdi, zaten buna da bakınca kılıç&büyü içerikli Mass Effecte benziyor hala.
    DA2 çok aceleye gelmiş bir oyundu, bunun da acısını çektiler (bir Origins için çıkan DLC sayısına bakın bir de 2.oyun için) Origins bugünlerde bile satan bir oyun ama 2 unutuldu resmen. Ki Origins de sorunları olan bir oyundu çoğu açıdan.
    Üzerinde zaman harcıyorlar, grafikler ve efektler güzel ama animasyonlar ve abartı silahlar&zırhlar komik duruyor bu grafik kalitesinde. 2. oyunun hikayesi güzel olabilecek potansiyele sahipti (Qunari ayaklanması çıkan 2. bölüm çok iyiydi mesela) dünyayı kurtarmak yerine daha ufak çapta bir hikaye olması artıydı bana göre ama bunu değerlendiremediler.
    Bu sefer çok temkinli yaklaşacak oyuncular, özellikle Originse güvenip 2. oyunu ön sipariş ile alanlar. Biraz bile negatif eleştiri alırsa hüsranla sonuçlanır oyun satışları ve Bioware EA duvarında yerini alır.




  • Yeni screenshot lar

     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]

     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]

     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]




  • 2. oyunun bence en iyi tek değişikliği olan Qunari suratlarının geldiği vahim durum...


     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
  • Oyunda yine açık dünya yok galiba,dğer serilerde olduğu gibi bölüm bölüm ilerleme olacak gıbı...
  • İlk başta çok tutturdular açık dünya yapacağız diye ama son bir kaç aydır çark ettiler o fikirden. Haritalar çok daha geniş olacak, çok sayıda ve değişik haritlarda olacak. Haritalar arası geçişler yükleme ekranı ile olacak dediler en son.
  • Çıkmasına ne kadar var?
  • Bu oyun büyük bir fail olacak galiba
  • 2. oyundan kat kat iyi olacağı kesin, zaten aksini göze alamaz BEAware. Son şansları gibi bir olay bu ne yazık ki, bu da fail olursa tabuttaki son çivi olur.
    Pek yüksek bir beklentim yok, o yüzden beğenebilirim izledikleri rotayı onaylamasam da belli olmaz :) Ama bir Dragon Age: Originis etkisi yaratamaz.
  • bi şirketin tükürdüğünü yalayamaması en büyük kayıptır. bugün tükürdüğünü yalayamayan her şirket/oyun serisi hüsranla sonuçlandı bişey tutmuyorsa ısrar etmenin amacı yok origins i çıktığı günden beri deli gibi oynadım her türlü şeyip yaptım her kombinasyonu denedim kaç sene önce attığım mesaja hala cevap yazıyolar paylaşımıma mesaj atıp duruyorlar yani o kadar çok oynadım herkese öğrettik falan, da2yi bi kere bitirdim sildim kimseye bahsetmedim bile yazık bi oyun tutupta 2nin izinden gidecez dedilerse yanlış yani tanıtımını izlemiştim dersimizi aldık 1 in ve 2nin iyi ve sevilen yanlarını kombine edecez demişlerdi diye hatırlıyorum ama baya bi oldu izleyeli.en ufağından size örnek vereyim Worms ü 3d yapmaya çalıştılar tutmadı inat ettiler bakın bugün kimse bahsetmiyor bile oyundan çocukluğumuzu geçirdiğimiz oyunlardan biri .valve gibi olacan bak dotada ta kasımda mı ne hero getirecez diye event yapmadılar millet sövdü 1 hafta sonra özür dileyip daha iyisini yaptılar bi daa yapmayacaz dediler :D




  • Bu da bize kapak olsun arkadaşlar


     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]


    Alttaki amatörce yedirilmiş lgo dışında güzel aslında.
  • Çıkış videosu geldi, epik ötesi diyeceğim ama ilk oyununkine yaklaşamıyor... Herhalde daha değişik bir tane CGI yaparlar. 7 Ekimde çıkıyormuş, ön sipariş verenlere 1.gün DLCsi bedava!





    En azından grafikler güzel ve atmosfere sahip görünüyor oyun. Oynanış iyice aksiyona dayalı olmuş gibi duruyor yuvarlanmalar da girince işin içine. Nasıl iş çıkarmışlar göreceğiz.
    2. oyundaki Qunari leri bozmuşlar nedense, o tipleri iyiydi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Nisan 2014; 16:57:34 >




  • Çok sistem isteyecek oyun DAO'da ki savaş sistemi daha iyiydi... Bu yuvarlanma olayı falan her ne kadar iyi görünsede benim pek hoşuma gitmedi... hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: In My Remains

    Çok sistem isteyecek oyun DAO'da ki savaş sistemi daha iyiydi... Bu yuvarlanma olayı falan her ne kadar iyi görünsede benim pek hoşuma gitmedi... hayırlısı.

    Sistem açısından bir şey diyemem ama dövüş mekaniği bence güzel olmuş gibi. 1. Oyunda benim için sıkıntı değildi ama yavaş kalıyordu. Bu arada büyü skillleri süper görünüyor ya istediğim şeyler var gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede o elf/cüce olunca değişen tepkiler , diyaloglar? Nerede lan bu roleplaying factors? Ben RPG tagiyle çıkan oyunda neden tek ırka/karaktere sınırlandırılıyorum.

    Fuk diz şit. DAO oynamaya devam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.